Emerald Faarafushi Resort & Spa ResmålMaldiverna

Emerald Faarafushi Resort & Spa är beläget på en lummig ö omgiven av en gnistrande vit sandstrand och stor lagun med ett fint korallrev. Hotellet är ett av de nyare i området och arkitekterna hade otvetydigt den kräsna resenären i åtanke när utformningen togs fram. De har framgångsrikt lyckats kombinera tropiska inslag av olika naturliga material med modern design och skapat en helt förtrollande atmosfär av "Barfoot Elegance" och är nu stolta medlemmar av The Leading Hotels of the World. 
Villorna har en minimalistisk, sofistikerad och elegant design som är härligt avkopplande, många har dessutom en egen pool. Välj om ni vill bo på stranden eller direkt ovan vattnet med en hisnande utsikt över Indiska oceanen.

Deluxe all inclusive ingår, det ger er förutom helt fantastisk mat och dryck, även en mängd andra förmåner som fri användning av cyklar, snorklingsutrustning, vissa utflykter, icke motoriserade vattensporter, gym, tennis och padel. För barn mellan 3–12 år finns Dolpins Kids Club med allt från vattenlek utomhus till olika aktiviteter inomhus om de vill få en stund utan sol och värme. Ni kan alltid unna er det lilla extra och boka en tid i spaavdelningen, det finns även ett PADI center för den som är intresserad av dykning. 
Kom och upplev Maldivernas själfulla pärla!

Prisexempel i november för 2 vuxna i 7 nätter med Deluxe All Inclusive, flyg och transfer med sjöflyg. Pris från 152 200 kr.
(Utan rabatterna nedan)

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  80 villor
 • Avstånd till flygplats

  Ca 45 minuter med sjöflyg
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Måltidsuppgradering finns mot kostnad
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Nej
  Hotellet erbjuder gratis WiFi 

Malin Richert Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Erbjudanden

 • 25-30% rabatt!

  Bokas senast 27 september 2024

  Boka en Beach Villa så får ni 25% rabatt. Bokar ni en Water Villa så får ni 30% rabatt!
  Gäller ej mellan 23/12 - 13/1!

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs, men fås vid ankomsten till Maldiverna för vistelser upp till 30 dagar
 • Klimat

  Medeltemperaturen ligger mellan 24 ºC och 33 ºC genom året. Maldiverna har två säsonger med en nordöstmonsun från nov - mars som ger sol och värme. Sydvästmonsunen som drar över landet i maj - sept för med sig rikligt med nederbörd
 • Valuta

  Maldivisk rufiyaa (MVR), men man använder USD eller EUR förutom på huvudön Male

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Hurawalhi Island Resort

  Endast för vuxna Exklusivt utvalt

  Adults only hotellet Hurawahli Island Resort, en härlig mix av barfotaglädje och exklusiv modern design som mynnar ut i en total känsla av varm lyx!

 • Just nu! Erbjudande

  Jawakara Island Maldives

  Nytt hos oss! Familjehotell

  Jawakara Islands Maldiverna, ett helt nytt hotell på Maldiverna som öppnat oktober 2023!

 • Just nu! Erbjudande

  Emerald Maldives

  Nytt hos oss! All Inclusive Familjehotell

  Emerald Maldives är en frodig och grön oas i den kristallblå lagunen i Raa Atoll! Deluxe all inclusive ingår vilket förutom helt fantastiskt njutbar mat och dryck, även ger er en mängd andra förmåner!

 • Just nu! Erbjudande

  Velifushi Maldives

  Nytt hos oss! All Inclusive Familjehotell

  Modern resort i Vaavu atoll med jättefin med både äventyr och avkoppling på menyn. Gott om olika vattenvillor, vill ni hellre bo på stranden så absolut! Har ett vibrerande husrev som kryllar av marint liv inklusive de magnifika, ofarliga sjuksköterskehajarna!

 • Just nu! Erbjudande

  Kuredu Island Resort & Spa

  Familjehotell Extra fokus på hållbarhet

  På Kuredu Island resort & Spa har man blivit specialister på smekmånader och kärlekssemestrar. Det är lätt att förstå varför. Ni bor i exotiska halmtäckta bungalows eller rymliga villor, på den lena sandstranden, eller på pålar över vattnet i lagunen.

 • Vilamendhoo Island Resort & Spa

  Familjehotell

  I South Ari Atoll, ett ö-paradis som omges av ett fantastiskt korallrev för snorkling, av kritvit sandstrand och är full av frodig vegetation. Snorkla, bada, ät gott och bara njut av livet!

 • Just nu! Erbjudande

  Komandoo Island Resort & Spa

  Endast för vuxna

  Står ni mitt på ön och springer åt varsitt håll tar det bara tio sekunder innan ni når en varsin strand. En liten ö med stor personlighet!

 • Just nu! Erbjudande

  Dhonveli

  Bröllopsresor All Inclusive Familjehotell

  Ön som är uppkallad efter det ord som på det lokala språket betyder ”vit sand”. Bländvita sandstränder, full av tropisk växtlighet och passar bra för hela familjen!

 • JA Manafaru

  Familjehotell Exklusivt utvalt

  JA Manafaru ligger på den privata ön Haa Alif. Välj mellan att bo i en lyxig villa direkt på den vita stranden eller över vattnet, eller i bungalows mot soluppgång eller solnedgång.