Villor & Lägenheter Resor efter tema

Här hittar ni våra bästa tips för er som vill bo i rum där det finns möjlighet till självhushåll om ni skulle vilja fixa nått enklare mål på egen hand. Perfekt för er som vill ha hela familjen samlad i samma boende men som inte ryms i ett och samma hotellrum. Passar också fint för er som vill lyxa till det och bo i er egna villa och kanske börja dagen med att njuta av en kopp kaffe på er egna altan medans ni sakta vaknar upp en efter en.

Standard och storlekar på boende i denna kategori är varierat och finns i många olika prisklasser. Ett underbart alternativ till de vanliga hotellrummen med många fördelar.

 • Carimar Beach Club

  Anguilla

  Villor & Lägenheter

  Ett litet och personligt hotell i typisk karibisk stil, direkt på den kritvita stranden.

 • Shoal Bay Villas

  Anguilla

  Villor & Lägenheter

  På en av världens vackra stränder, Shoal Bay, ligger det charmiga hotellet Shoal Bay Villas.

 • St James’s Club

  Antigua

  Familjehotell All Inclusive Villor & Lägenheter

  Bo på en privat udde vid Mamora Bay lomgärdad av tropisk grönska och med två fina stränder!

 • Amsterdam Manor Beach Resort

  Aruba

  Villor & Lägenheter

  Holländsk kolonialstil med karibisk känsla. Ett trivsamt familjeägt hotell vid stranden. Mysfaktorn är hög!

 • Just nu! Erbjudande

  Bougainvillea Barbados

  Barbados

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Bougainvillea Beach Resort på sydkusten är det perfekta alternativet för den som vill bo centralt med närhet till St. Lawrence Gap. Ett "home away from home"!

 • Delfins Beach Resort

  Bonaire

  Nytt hos oss! Familjehotell Villor & Lägenheter

  Nytt hotell nära huvudstaden, här finns rum, större lägenheter och villor, är ni en större familj eller ett kompisgäng som vill dyka och snorkla, umgås och ha det härligt, kom hit!

 • Baoase Luxury Resort, Curacao

  Curacao

  Villor & Lägenheter Bröllopsresor

  Kliv in i en lugn och extremt lyxig miljö på denna undangömda plats. 5-stjärniga Baoase Luxury Resort erbjuder en väldigt unik semesterupplevelse!

 • Papagayo Beach Resort

  Curacao

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Här får du och din familj en egen villa, mitt i en lugn vacker trädgård, endast några minuters promenad från den vita sandstranden.

 • Livingstone Jan Thiel Resort

  Curacao

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Ett prisvärt och familjevänligt boende med enklare standard i lägenheter eller villor.

 • Pierre et Vacances Sainte-Anne

  Guadeloupe

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Intill två stränder vackert omgivet av palmer med mängder av aktiviteter är detta ett otroligt uppskattat hotell hos både barn och vuxna. Och japp, det lilla köket ligger ute på balkongen eller terassen. Stå ute i morgonsolen och fixa er egna mysiga frukost eller välj att ha semester fullt ut och ät i restaurangen!

 • Half Moon

  Jamaica

  Villor & Lägenheter Golf

  Det här är semester i sin allra renaste form. Magiskt placerat vid en lugn oas och en halvmåneformad privat sandstrand kantad av palmer.

 • Pierre et Vacances Sainte-Luce

  Martinique

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Pierre et Vacances Sainte-Luce ligger i en tropisk trädgård på den sydvästra delen av Martinique, och består av rymliga rum för mellan 2 – 6 personer. Perfekt för den som vill ta långa strandpromenader och utforska ön!

 • Belle Mont Farm

  St. Kitts

  Passar bäst för vuxna Villor & Lägenheter Bröllopsresor

  Boutiquehotell för den som vill uppleva och ta del av det genuina Karibien. Få en oförglömlig känsla av att vara i harmoni med både människa och natur.

 • Bay Gardens Beach Resort & Spa

  St. Lucia

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Perfekt både för par och familjer som vill bo beachfront och bara vill ta det lugn vid den lagunformade poolen eller på stranden men som även vill ta sig runt och upptäcka ön!

 • Divi Little Bay Beach Resort

  St. Martin

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Anläggningen är som en egen liten värld vid en bågformad strand på en halvö mellan två vikar, men ändå nära suveräna restauranger, casino, nattliv och shopping i Philipsburg.

 • Plantation Beach Villas

  Tobago

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Ett perfekt boende i villa bara steg från den fina stranden vid Stonehaven Bay med närhet till allt man önskar sig på semestern. Som rosa bakelser man inte kan motstå!

 • Palm Views /Villas of Tobago

  Tobago

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Privatägda och välskötta villor med en enklare standard med olika inredning. Ofta med en väldigt typiskt karibiskt stil med olika färger och mönster som ger en känsla av genuinitet.

 • The Sands at Grace Bay

  Turks & Caicos

  Villor & Lägenheter

  Ett hotell i härlig plantagestil, ett utmärkt val för familjen. Rymliga rum omges av en grönskande trädgård med tre pooler. Nära till allt och samtidigt långa barfotapromenader!

 • Villa del Mar

  Turks & Caicos

  Villor & Lägenheter

  Ligger bara ett stenkast från den 12 mil långa Grace Bay Beach, en av världens vackraste stränder som skämmer bort dig totalt med sammetslen sand och kristallklart vatten!