Exklusivt utvalda hotell Resor efter tema

Hotell klassificeras med hjälp av olika antal stjärnor från ett till fem, där fem stjärnor är det allra bästa och lyxigaste. En mängd särskilda kriterier måste uppfyllas för att hotellet ska förtjäna sina stjärnor. Ett femstjärnigt hotell måste exempelvis erbjuda rumservice dygnet runt, boende i sviter och tvättservice. Det klassificeringen inte innefattar är alla ”mjuka värden” som till exempel läge, atmosfär och personalens vänlighet. 

Nedan ser ni hotellen vi klassar som lyxiga, högklassiga och exklusiva, speciella helt enkelt. Alla har inte de officiella fem stjärnorna, men erbjuder en härlig känsla av genuinitet, en äkthet som speglar resmålet och dess kultur. Som med karibiska mått ger er en extraordinär upplevelse av vårt älskade Västindien.

 • Cap Juluca, A Belmond Hotel, Anguilla

  Anguilla

  Exklusivt utvalt Passar bäst för vuxna

  Längs med en orörd, benvit sandstrand hittar ni Cap Juluca, A Belmond Hotel som alla möjligheter för att göra din Karibiska dröm en förtrollande verklighet.

 • Galley Bay

  Antigua

  All Inclusive Exklusivt utvalt Endast för vuxna

  Vit sandstrand med vajande karibiska palmer och en stilla lagun. Här ligger det omtyckta familjedrivna hotellet med stor personlighet!

 • Just nu! Erbjudande

  Carlisle Bay Hotel, Antigua

  Antigua

  Familjehotell Exklusivt utvalt Bröllopsresor

  En lyxresort omgiven av palmer, kritvit sand och turkosblått hav. Baksidan består av tropisk regnskog, låna hotellets kajaker och paddla genom mangroveträsken.

 • The House

  Barbados

  All Inclusive Exklusivt utvalt Endast för vuxna

  Exklusiva The House är ”the talk of the town” på Barbados. Förvänta dig magiska solnedgångar!

 • Casa de Campo

  Dominikanska Republiken

  Exklusivt utvalt Golf

  ”The Caribbeans Most Complete Resort”. Här finns tre 18-hålsbanor med världsberömda ‘Teeth of the Dog’ i spetsen.

 • Star Clippers

  Kryssningar

  Exklusivt utvalt Kryssningar

  Ute efter en extraordinär seglingsupplevelse? Då ska ni kasta ett extra öga på rederiet Star Clipper som är nått utöver det vanliga. Ombord på de klassiska segelfartygen kan ni njuta av personlig atmosfär och får uppleva hur det känns att ha vind i seglen!

 • Just nu! Erbjudande

  Hurawalhi Island Resort

  Maldiverna

  Exklusivt utvalt Endast för vuxna

  Adults only hotellet Hurawahli Island Resort, en härlig mix av barfotaglädje och exklusiv modern design som mynnar ut i en total känsla av varm lyx!

 • JA Manafaru

  Maldiverna

  Familjehotell Exklusivt utvalt Bröllopsresor

  JA Manafaru ligger på den privata ön Haa Alif. Välj mellan att bo i en lyxig villa direkt på den vita stranden eller över vattnet, eller i bungalows mot soluppgång eller solnedgång.

 • JW Mariott Mauritius Resort

  Mauritius

  Familjehotell Exklusivt utvalt

  Ord som direkt kommer upp i tankarna är lyx, elegans, familjevänligt, underbar strand och natur med fantastiskt läge!

 • Paradise Cove

  Mauritius

  Exklusivt utvalt Endast för vuxna

  En pärla endast för vuxna! Grandios och chic design, lyx i exotisk form blandat med klassiska mauritiska halmtak, trä och mjuka färger. Utsikt över en turkos lagun och god mat , här har ni något alldeles speciellt!

 • Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa

  Mauritius

  Familjehotell Exklusivt utvalt Golf Grupp- och konferensresor

  Fantastiskt hotell vid en av öns mest spektakulära små vikar. Magiskt mysigt i klassiskt mauritisk anda med tak delvis klädda med halm.

 • Cotton House

  Mustique

  Exklusivt utvalt Passar bäst för vuxna

  Stilrent design med tanke på kropp och själ med en touch av romantik. För den som vill ha total avkoppling med hög standard som kan tänka sig att betala för det!

 • Palm Island Resort

  Palm Island

  Exklusivt utvalt Endast för vuxna

  Unika upplevelse som kräver lite mer. Det är inte för den stora turismen men för den lyckliga resenär som har möjligheten att resa hit är det ett minne för livet!

 • Just nu! Erbjudande

  East Winds

  St. Lucia

  All Inclusive Exklusivt utvalt Passar bäst för vuxna

  Ett supermysigt litet boutiquehotell med härlig, genuint karibisk känsla. En pärla med perfekt läge, magiskt inbäddad i en lummig, tropisk trädgård direkt vid den avskilda sandstranden. Low-Key och informellt men ändå elegant och väldigt privat är ledorden!

 • Just nu! Erbjudande

  Anse Chastanet Resort

  St. Lucia

  Exklusivt utvalt Passar bäst för vuxna

  Snorkla, dyk, cykla mountainbike, vandra i regnskogen eller koppla bara av med yoga eller i en solstol på den palmbeströdda stranden!

 • La Samanna, A Belmond Hotel, St. Martin

  St. Martin

  Exklusivt utvalt Passar bäst för vuxna

  Belmond La Samanna är ett väldigt exklusivt och romantiskt hotell där alla rum har balkong eller patio och såklart havsutsikt. En äkta karibisk pärla!