Västindien­specialisten

Kunskap & Flexibilitet

Personliga drömresor sedan 1981! 

Västindienspecialisten grundades 1981 och är som namnet antyder specialiserad på resor till Västindien. Vår personal är välutbildad och alltid uppdaterad tack vare regelbundna besök på de olika öarna. Detta i kombination med vår långa erfarenhet på marknaden gör att vi besitter en unik kännedom om alla våra underbara resmål. I dagens läge går det att hitta mycket säljande texter och vackra bilder på nätet, vi bjuder dock på egna upplevelser från både resmål och hotell. Vi är vad vi heter!

Varför boka med oss?

Då Västindienspecialisten skräddarsyr resor efter individuella önskemål bestämmer du själv utrese- och hemresedatum samt reslängd. Vi jobbar inte med några standardlösningar utan tar hänsyn till dina specifika krav och drömmar. Resor som vi förespråkar är kombinationer av olika öar – allt för att ge mervärde och upplevelser utöver det vanliga. Att vi dessutom själva besökt resmålen gör att du som kund kan luta dig tillbaka och känna trygghet i de reseförslag vi presenterar. Vi gör helt enkelt jobbet, och du har semester!

Vi hjälper dig gärna att ta fram två olika förslag med dina personliga preferenser som grund - helt kostnadsfritt. Vill du ha fler än två skräddarsydda reseförslag? 
Det går självklart bra, men för din vetskap tillkommer en kostnad på 500 kr per offert. En kostnad som vi drar av vid eventuell framtida bokning. 

Genom att boka en paketresa (flyg och boende) hos Västindienspecialisten täcks du av den svenska paket- och resegarantilagen. Detta ger sig som kund ett omfattande och juridiskt skyddsnät.

För att kunna ge er bästa service är det viktigt att ni ringer oss och bokar tid inför ett eventuellt besök.

Västindienspecialisten

Norrtullsgatan 12A

113 27 Stockholm

Tel: 08-505 359 00
E-mail: info@vastindienspecialisten.se

 

Org.nr: 556588-1991
Styrelsen har sitt säte i Stockholm och ingår i Unlimited Travel Group.

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.