Västindien­specialisten

Kunskap & Flexibilitet

Personliga drömresor sedan 1981! 

Västindienspecialisten grundades 1981 och är som namnet antyder specialiserad på resor till Västindien. Vår personal är välutbildad och alltid uppdaterad tack vare regelbundna besök på de olika öarna. Detta i kombination med vår långa erfarenhet på marknaden gör att vi besitter en unik kännedom om alla våra underbara resmål. I dagens läge går det att hitta mycket säljande texter och vackra bilder på nätet, vi bjuder dock på egna upplevelser från både resmål och hotell.
Vi är vad vi heter!

Varför boka med oss?

Då Västindienspecialisten endast skräddarsyr resor efter individuella önskemål bestämmer du själv utrese- och hemresedatum samt reslängd. Vi har aldrig några förbokade hotellrum eller flygstolar utan tar hänsyn till just dina specifika krav och drömmar. Vi jobbar inte heller med varenda hotell på resmålen. Anledningen är att vi vill att varje resenär får uppleva en resa som de kan vara glada och nöjda med och vi ställer därför vissa krav på våra samarbetspartners. Vi håller som regel en minst fyrstjärnig standard, om det inte är så att vi själva har upplevt att hotellet har det där lilla extra och av den anledningen får en plats i vårt program. Det kan exempelvis vara att hotellet har ett unikt eller fantastiskt bra läge eller att faciliteterna på ett visst hotell gör att de inte uppfyller kraven för mer än tre stjärnor men att vi ändå bedömer att de har nått unikt. Enkelhetens lyx som en av våra kollegor brukar kalla det. Vi vill att du ska känna dig trygg med att vi vet vad vi erbjuder dig.

Resor som vi förespråkar och känner extra starkt för är kombinationer av olika öar – allt för att ge mervärde och upplevelser utöver det vanliga. Att vi dessutom själva besökt resmålen gör att du som kund kan luta dig tillbaka och känna trygghet i de reseförslag vi presenterar. Vi gör helt enkelt jobbet och du har semester!

Vi hjälper dig gärna att ta fram två olika förslag med dina personliga preferenser som grund - helt kostnadsfritt. Vill du ha fler än två skräddarsydda reseförslag? 
Det går självklart bra, men för din vetskap tillkommer en kostnad på 500 kr per offert. En kostnad som vi drar av vid eventuell framtida bokning. 

Genom att boka en paketresa (flyg och boende) hos Västindienspecialisten täcks du av den svenska paket- och resegarantilagen. Detta ger sig som kund ett omfattande och juridiskt skyddsnät.

För att kunna ge er bästa service är det viktigt att ni ringer oss och bokar tid inför ett eventuellt personligt besök så vi kan ta fram förslag i förväg som vi kan titta på tillsammans. Detta hänger ihop med att vi inte har färdiga paket, vi skräddarsyr och lägger ner tid och energi på varje enskilt förslag. Så kika gärna på vår hemsida på de olika resmålen, få en känsla för vad det är ni söker och vad ni vill uppleva. Sedan kontaktar ni oss via telefon eller e-mail så ska vi hjälpa dig hitta rätt resa!

Västindienspecialisten

Norrtullsgatan 12A

113 27 Stockholm

Tel: 08-505 359 00
E-mail: info@vastindienspecialisten.se

 

Org.nr: 556588-1991
Styrelsen  på Västindienspecialisten Unlimited har sitt säte i Stockholm och ingår i Unlimited Travel Group.