Bahamas Resmål

”It´s better in the Bahamas” – öns egen slogan. Många tänker på kritvita sandstränder, paradisiska öar med vajande palmer, ett gnistrande, turkost hav och tropisk värme. Precis så är det! Det var förmodligen här på en av Bahamasöarna (San Salvador), som Christofer Columbus först landsteg den 12 oktober 1492. Därmed gav han för all framtid namnet Västindien till denna del av världen. Bahamas består av 700 öar och ett trettiotal av dessa är bebodda. New Providence med huvudstaden Nassau är den mest exploaterade av öarna, men trots detta är ön oerhört charmig.

Besök och upplev det lokala ”Fish Fry” och ät goda fisk- och skaldjursrätter eller promenera runt i Nassau stad och lär er mer om öns pirathistoria. Topografiskt sett består Bahamas av låga kalkstensöar med bländande vita sandstränder omgärdade av korallrev i ett kristallklart, turkosfärgat vatten. För den som önskar inbjuder Nassau till ett rikt utbud av taxfreeshopping och ett spännande nattliv med exklusiva nattklubbar och ett flertal kasinon.

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Franciska08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Bahamas

 • Comfort Suites

  Comfort Suites ligger i hjärtat av Paradise Island, bara några steg från den kilometer-långa Paradise Beach, som är just det – ett paradis.

 • Meliá Nassau Beach

  Familjehotell All Inclusive

  På en lång vit sandstrand hittar man all inclusive-hotellet Meliá Nassau Beach - ett perfekt ställe för familjer och par som vill ha en bekväm semester i paradiset!

 • Sandals Royal Bahamian

  All Inclusive Endast för vuxna

  Sandals Royal Bahamian på Cable Beach utanför Nassau är något utöver det vanliga för vuxna som söker en känsla av lyx och fullkomlig bekvämlighet!

 • Sandals Emerald Bay

  All Inclusive Endast för vuxna

  Sagolikt inbäddat i det azurblå havet hittar ni Great Exuma Island och Sandals Emerald Bay. En tillflyktsort för vuxna där äkta lyx varvas med den avslappnade, njutbara bahamanska livsstilen!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.