Bahamas Resmål

”It´s better in the Bahamas” – öns egen slogan. Många tänker på kritvita sandstränder, paradisiska öar med vajande palmer, ett turkost hav och tropisk värme. Precis så är det. Det var förmodligen här på en av Bahamaöarna (San Salvador), som Christofer Columbus först landsteg den 12 oktober 1492. Därmed gav han för all framtid namnet Västindien till denna del av världen. Bahamas består av 700 öar och ett trettiotal av dessa är bebodda. New Providence med huvudstaden Nassau är den mest exploaterade av öarna, men trots detta är ön oerhört charmig. Besök ”Fish Fry” och ät goda fisk- och skaldjursrätter, eller promenera runt i Nassau stad och lär er mer om öns pirathistoria.

Topografiskt sett består Bahamas av låga kalkstensöar med bländande vita sandstränder omgärdade av korallrev i ett kristallklart, turkosfärgat vatten. För den som önskar inbjuder Nassau till ett rikt utbud av taxfreeshopping och ett spännande nattliv med exklusiva nattklubbar och ett fleral kasinon.

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Franciska08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Bahamas

 • Comfort Suites

  Comfort Suites ligger i hjärtat av Paradise Island, bara några steg från den kilometer-långa Paradise Beach, som är just det – ett paradis.

 • Compass Point Beach Resort

  När Compass Point Beach Resort öppnade 1995 tog man fasta på den vision som Chris Blackwell hade när han köpte stället. Blackwell låg bakom legendariska Island Records, det skivbolag som gav världen reggaen, och 1977 byggde han en studio precis intill. De artister som kom dit behövde förstås någonstans att bo under tiden, och Blackwell ville erbjuda dem intimitet och lantlighet på behörigt avstånd från civilisationen.

 • Just nu! Erbjudande

  Sandals Royal Bahamian

  All Inclusive Endast för vuxna

  Sandals Royal Bahamian på Cable Beach utanför Nassau är något utöver det vanliga. Hotellet har både rum och sviter och det mesta är inkluderat i priset.

 • Meliá Nassau Beach

  All Inclusive Familjehotell

  På en lång vit sandstrand hittar man all inclusive-hotellet Meliá Nassau Beach - ett perfekt ställe för familjer och par som vill ha en bekväm semester i paradiset!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.