Bahamas Resmål

It´s better in the Bahamas – öns egen slogan. Många tänker på kritvita sandstränder, paradisiska öar med vajande palmer, ett gnistrande, turkost hav och tropisk värme. Precis så är det! 
Följ i piraternas fotspår och res till Bahamas, ett pärlband av öar som tillsammans utgör en riktigt njutbar oas att längta till.

 

Men akta så ni inte utvecklar simhud mellan tårna, det kan vara svårt att ta sig ur det ljumma vattnet. Vare sig ni vill resa till Nassau som är huvudön eller om ni vill ta er ut till Great Exuma så fixar vi det åt er!

Missa inte! Testa lokala rätten Conch Salad.

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Malin08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Bahamas

 • Comfort Suites

  Familjehotell

  Comfort Suites ligger i hjärtat av Paradise Island, bara några steg från den kilometer-långa Paradise Beach, som är just det – ett paradis.

 • Meliá Nassau Beach

  Familjehotell All Inclusive

  På en lång vit sandstrand med all inclusive - ett perfekt ställe för familjer och par som vill ha en bekväm semester i paradiset!

 • Sandals Royal Bahamian

  All Inclusive Endast för vuxna

  Sandals Royal Bahamian på Cable Beach utanför Nassau är något utöver det vanliga för vuxna som söker en känsla av lyx och fullkomlig bekvämlighet!

 • Sandals Emerald Bay

  All Inclusive Endast för vuxna

  Sagolikt inbäddat i det azurblå havet hittar ni Great Exuma Island och Sandals Emerald Bay. En tillflyktsort för vuxna där äkta lyx varvas med den avslappnade, njutbara bahamanska livsstilen!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.