Emerald Maldives ResmålMaldiverna

Emerald Maldives Resort & Spa på Fasmendhoo Island är en frodig och grön oas i den kristallblå lagunen i Raa Atoll, nordvästra delen av Maldiverna. Villorna här finns i flera olika utföranden, bo på stranden eller ute på piren som sträcker sig ut över havet, med eller utan egen pool. Gemensamt för dem alla är att de är väldigt rymliga med en genomgående modern design som återspeglar naturen i färg och form toppad med en atmosfär av informell elegans som ger riktig guldkant på semestern.

Deluxe all inclusive ingår, det ger er förutom helt fantastiskt njutbar mat och dryck, även en mängd andra förmåner som fri användning av cyklar, snorklingsutrustning, icke motoriserade vattensporter, gym, yoga, tennis och padel. Reser ni med barn mellan 3–12 år finns en barnklubb med allt från vattenlek utomhus till olika aktiviteter inomhus om de vill få en stund utan sol och värme. Ni kan alltid unna er det lilla extra och boka en tid i den asiatiskt inspirerade spaavdelningen eller något mer fartfyllt som motoriserade vattensporter. En äkta Maldivisk pärla med andra ord!

Prisexempel i november för 2 vuxna i 7 nätter med Deluxe All Inclusive, flyg och transfer med sjöflyg. Pris från 153 300 kr.
(Utan rabatterna nedan)

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  120 villor
 • Avstånd till flygplats

  Ca 40 minuter med sjöflyg
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Ja
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Nej
  Hotellet erbjuder gratis WiFi 

 • Lämpar sig väl för

  Nytt hos oss!, All Inclusive, Familjehotell.

Malin Richert Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Erbjudanden

 • 20% rabatt!

  Bokas senast 2 december 2024

  Boka hotellet minst 40 dagar innan avresa och få 20% rabatt!

 • Barnpriser och gratis nätter!

  Bokas senast 2 december 2024

  Barn under 14 år får rabatt och i vissa fall helt gratis boende. Bokar ni en resa mellan april och juli så får ni även gratis extranätter beroende på hur många nätter ni stannar. Vi hjälper er rätt!

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs, men fås vid ankomsten till Maldiverna för vistelser upp till 30 dagar
 • Klimat

  Medeltemperaturen ligger mellan 24 ºC och 33 ºC genom året. Maldiverna har två säsonger med en nordöstmonsun från nov - mars som ger sol och värme. Sydvästmonsunen som drar över landet i maj - sept för med sig rikligt med nederbörd
 • Valuta

  Maldivisk rufiyaa (MVR), men man använder USD eller EUR förutom på huvudön Male

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Hurawalhi Island Resort

  Endast för vuxna Exklusivt utvalt

  Adults only hotellet Hurawahli Island Resort, en härlig mix av barfotaglädje och exklusiv modern design som mynnar ut i en total känsla av varm lyx!

 • Just nu! Erbjudande

  Jawakara Island Maldives

  Nytt hos oss! Familjehotell

  Jawakara Islands Maldiverna, ett helt nytt hotell på Maldiverna som öppnat oktober 2023!

 • Just nu! Erbjudande

  Emerald Faarafushi Resort & Spa

  Nytt hos oss! Bröllopsresor All Inclusive Familjehotell

  Emerald Faarafushi Resort & Spa, en lummig ö omgiven av en gnistrande vit sandstrand och stor lagun med ett fint korallrev. Här har man framgångsrikt lyckats kombinera tropiska inslag av olika naturliga material med modern design och skapat en helt förtrollande atmosfär av "Barfoot Elegance"!

 • Just nu! Erbjudande

  Velifushi Maldives

  Nytt hos oss! All Inclusive Familjehotell

  Modern resort i Vaavu atoll med jättefin med både äventyr och avkoppling på menyn. Gott om olika vattenvillor, vill ni hellre bo på stranden så absolut! Har ett vibrerande husrev som kryllar av marint liv inklusive de magnifika, ofarliga sjuksköterskehajarna!

 • Just nu! Erbjudande

  Kuredu Island Resort & Spa

  Familjehotell Extra fokus på hållbarhet

  På Kuredu Island resort & Spa har man blivit specialister på smekmånader och kärlekssemestrar. Det är lätt att förstå varför. Ni bor i exotiska halmtäckta bungalows eller rymliga villor, på den lena sandstranden, eller på pålar över vattnet i lagunen.

 • Vilamendhoo Island Resort & Spa

  Familjehotell

  I South Ari Atoll, ett ö-paradis som omges av ett fantastiskt korallrev för snorkling, av kritvit sandstrand och är full av frodig vegetation. Snorkla, bada, ät gott och bara njut av livet!

 • Just nu! Erbjudande

  Komandoo Island Resort & Spa

  Endast för vuxna

  Står ni mitt på ön och springer åt varsitt håll tar det bara tio sekunder innan ni når en varsin strand. En liten ö med stor personlighet!

 • Just nu! Erbjudande

  Dhonveli

  Bröllopsresor All Inclusive Familjehotell

  Ön som är uppkallad efter det ord som på det lokala språket betyder ”vit sand”. Bländvita sandstränder, full av tropisk växtlighet och passar bra för hela familjen!

 • JA Manafaru

  Familjehotell Exklusivt utvalt

  JA Manafaru ligger på den privata ön Haa Alif. Välj mellan att bo i en lyxig villa direkt på den vita stranden eller över vattnet, eller i bungalows mot soluppgång eller solnedgång.