Vilamendhoo Island Resort & Spa ResmålMaldiverna

I South Ari Atoll hittar ni Vilamendhoo Island Resort & Spa, ett litet ö-paradis som sträcker sig en knapp kilometer i längd. Ari-Atollen är väldigt populär eftersom en Whale Shark Corridor (Valhaj) finns här i närheten samt en Manta Point. Ni kan boka upp er i Dive Center eller via utflykter för att förhoppningsvis få en skymt av dem båda och mycket annat vilket borgar för en underbar vistelse. Ön omges av ett fantastiskt korallrev för snorkling, av kritvit sandstrand och är full av rik och frodig vegetation av palmer och andra växter.

Hotellet restauranger dukar upp direkt på den gnistrande vita sanden och låter er njuta till fullo av barfotalyx. Beroende på vilket rum ni bokar vet vi vad som ingår för just er och det finns områden både för resenärer med barn och utan barn. Vill ni stanna på land erbjuds tennisbana, spelrum, badminton, och massa mer och det finns naturligtvis pool samt spa. En upplevelse för alla helt enkelt!

Hotellet deltar aktivt i flera eco projekt, bland annat kring forskning om rockor och på ön hittar ni Manta Trust Marine Biology Centre.

Prisexempel under lågsäsong t.ex. oktober 2022, 2 vuxna i 7 nätter med all inclusive plus samt flyg och sjöflyg.
Från 58 250 kr.

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  194
 • Avstånd till flygplats

  Ca 25 min med sjöflyg
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Måltidsuppgradering finns mot kostnad
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Nej
  Hotellet erbjuder gratis WiFi på rummen och i vissa allmänna utrymmen

 • Lämpar sig väl för

  Familjehotell.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Erbjudanden

 • 20% rabatt och gratis barn

  Bokas senast 25 februari 2022

  Besök hotellet mellan 19/4 - 31/10 2022 så får ni 20% rabatt på boendet. Dessutom bor upp till 2 barn under 15 år gratis med sina föräldrar och betalar enbart för greentax och transfer!

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs, men fås vid ankomsten till Maldiverna för vistelser upp till 30 dagar
 • Klimat

  Medeltemperaturen ligger mellan 24 ºC och 33 ºC genom året. Maldiverna har två säsonger med en nordöstmonsun från nov - mars som ger sol och värme. Sydvästmonsunen som drar över landet i maj - sept för med sig rikligt med nederbörd
 • Valuta

  Maldivisk rufiyaa (MVR), men man använder USD eller EUR förutom på huvudön Male

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Hurawalhi Island Resort

  Endast för vuxna 5-stjärniga hotell

  Adults only hotellet Hurawahli Island Resort, en härlig mix av barfotaglädje och exklusiv modern design som mynnar ut i en total känsla av varm lyx!

 • Kuredu Island Resort & Spa

  Familjehotell Extra fokus på hållbarhet

  På Kuredu Island resort & Spa har man blivit specialister på smekmånader och kärlekssemestrar. Det är lätt att förstå varför. Ni bor i exotiska halmtäckta bungalows eller rymliga villor, på den lena sandstranden, eller på pålar över vattnet i lagunen.

 • Komandoo Island Resort & Spa

  Endast för vuxna Bröllopsresor

  Står ni mitt på ön och springer åt varsitt håll tar det bara tio sekunder innan ni når en varsin strand. En liten ö med stor personlighet!

 • JA Manafaru

  Familjehotell 5-stjärniga hotell Bröllopsresor

  JA Manafaru ligger på den privata ön Haa Alif. Välj mellan att bo i en lyxig villa direkt på den vita stranden eller över vattnet, eller i bungalows mot soluppgång eller solnedgång.

 • Dhonveli

  Familjehotell All Inclusive Bröllopsresor

  Ön som är uppkallad efter det ord som på det lokala språket betyder ”vit sand”. Bländvita sandstränder, full av tropisk växtlighet och passar bra för hela familjen!

 • Meeru Island Resort & Spa

  Familjehotell

  Välkommen till ett tropiskt paradis! En vacker lagun som med skimrande turkosa färger omfamnar ön i harmoni med den långsträckta vita stranden!

 • Innahura Maldives Resort

  Familjehotell

  En pärla som med en fräsch och avslappnad stil passar för den som gillar opretentiöst strandliv på kritvita stränder. Lev och andas efter deras egna motto - Life is Easy!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.