Så säger våra resenärer

Vissa texter har kortats ner då många av våra resenärer gärna ger oss utförlig feedback på både vår service, flygbolag och hotell. Det är något vi naturligtvis uppskattar och är väldigt glada för.

"Jag vill bara tacka här från flygplatsen på Malé för ett alldeles magiskt resemålstips! Förutom paradisupplevelsen så förlovade vi oss också på resan! Vi har redan beslutat att vi vill åka tillbaka och tar gärna en diskussion med er för det, där vi också kan boka lite tidigare än så här sista minuten :)"

- Fabian & Maria, Maldiverna

 

"Tusen tack! Ja jäklar vilken fin semester vi haft! Såååå nöjda! Å vilket flyt med tanke på vad som hänt i världen och vilka jobbiga åtgärder som vidtagits i resebranschen. Vi återkommer garanterat. För övrigt är vi supernöjda med hela arrangemanget från din sida, allt bara flöt på, inga missöden eller förseningar. Tror dessutom vi hade bästa rummet på hela hotellet! Tack än en gång, vi hörs nästa gång det är dags för lite sol och miljöombyte." 

Anneli & Michael, Curacao

 

"Vi hade det fantastiskt på semestern, hade helst inte åkt hem. Köpa en segelbåt och fortsätta var ett mycket mer lockande alternativ! Det var väldigt härligt att starta semester på första stället, mycket lugnt och skönt, och supermysig bungalow precis vid stranden. På samma sätt som vi uppskattade att starta med ett superlugnt ställe första veckan uppskattade vi att se något nytt den andra. Lite mer liv och rörelse! Så sammanfattningsvis trivdes vi mycket bra! Fantastiska stränder, härlig natur och trevliga utflyktsmål. Stort tack för snabb hjälp med bokning och allt annat! Härligt att sådana spontanmänniskor som jag och sambon är, fortfarande kan få grym service!"

- Emma, Guadeloupe

 

"Väl hemkomna vill vi bara tacka för ett bra arrangemang – det hela har fungerat som planerat och vi har haft ett par sköna veckor i värmen. Speciellt Aruba och Amsterdam Manor var en perfekt vistelse. Tack än en gång för ditt engagemang!"

- Marianne & Lars, Curacao och Aruba

 

"Samtidigt vill vi tacka så enormt mycket för den hjälp och stöd som du har bidragit med under denna jobbiga situation. Vi vill komma iväg när Coronan har passerat och vi kan lova att vi återkommer till Västindienspecialisten när det blir dags. Vi har aldrig haft en så bra och nära dialog med ett resebolag tidigare."

Magnus & Hanna, Maldiverna

 

"Det var verkligen en super resa och bland de bästa resorna vi gjort och då reser vi ganska mycket. Allt flöt på hur bra som helst från det vi landade med transfer till hotell och golf. Golfbanan var i topp skick och servicen likaså. Tack även till er som varit så tillmötesgående och snabbt svarat på våra frågor. På återseende!"

- Annica, Mauritius

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.