Så säger våra resenärer

Vissa texter har kortats ner då många av våra resenärer gärna ger oss utförlig feedback på både vår service, flygbolag och hotell. Det är något vi naturligtvis uppskattar och är väldigt glada för.

Vi vill tacka för en toppen rekommendation på resa som gick till Jawakara Island, Maldiverna! Mottagande på Malé, fantastiskt och trevlig lounge innan sjöflyget. Ett supertrevligt mottagande på ön med trummor, väskorna togs omhand, vi fick en drink och genomgång samt shuttle till våra hus. Supertrevlig tjej som gjorde en Whatsup grupp så vi kunde be henne boka restauranger mm. Restaurangerna och buffén var toppen, bar/pool-meny också toppen. Service och personal var fantastiska! Gott om glutenfria alternativ och bakat bröd och muffins. Strand, pool, boende, allt helt magiskt! 

- Hanna & Niklas

 

Stort tack! Och verkligen tack för hjälp med en helt otroligt perfekt resa. I och med att vi inte bokade så lång tid i förväg hann vi inte riktigt sätta oss in i vad vi kunde förvänta oss. Men oj oj så bra Curacao var.  Redan när vi satt i taxin på väg från flygplatsen till hotellet kände vi en härlig atmosfär. Kan inte sammanfatta på ett bättre sätt än att säga att vi älskar Curacao med det turkosa vatten, underbara människor och utbudet av äventyr för både barn och vuxna. Vi börjar redan prata om nästa års äventyr i Karibien så vi återkommer inom kort och tar gärna emot lite goda tips och hjälp med bokning.  

- Hanna med familj

 

"Jag vill bara tacka här från flygplatsen på Malé för ett alldeles magiskt resemålstips! Förutom paradisupplevelsen så förlovade vi oss också på resan! Vi har redan beslutat att vi vill åka tillbaka och tar gärna en diskussion med er för det, där vi också kan boka lite tidigare än så här sista minuten :)"

- Fabian & Maria, Maldiverna

 

"Vi hade det fantastiskt på semestern, hade helst inte åkt hem. Köpa en segelbåt och fortsätta var ett mycket mer lockande alternativ! Det var väldigt härligt att starta semester på första stället, mycket lugnt och skönt, och supermysig bungalow precis vid stranden. På samma sätt som vi uppskattade att starta med ett superlugnt ställe första veckan uppskattade vi att se något nytt den andra. Lite mer liv och rörelse! Så sammanfattningsvis trivdes vi mycket bra! Fantastiska stränder, härlig natur och trevliga utflyktsmål. Stort tack för snabb hjälp med bokning och allt annat! Härligt att sådana spontanmänniskor som jag och sambon är, fortfarande kan få grym service!"

- Emma, Guadeloupe

 

"Väl hemkomna vill vi bara tacka för ett bra arrangemang – det hela har fungerat som planerat och vi har haft ett par sköna veckor i värmen. Speciellt Aruba och Amsterdam Manor var en perfekt vistelse. Tack än en gång för ditt engagemang!"

- Marianne & Lars, Curacao och Aruba

 

"Samtidigt vill vi tacka så enormt mycket för den hjälp och stöd som du har bidragit med under denna jobbiga situation. Vi vill komma iväg när Coronan har passerat och vi kan lova att vi återkommer till Västindienspecialisten när det blir dags. Vi har aldrig haft en så bra och nära dialog med ett resebolag tidigare."

Magnus & Hanna, Maldiverna

 

"Det var verkligen en super resa och bland de bästa resorna vi gjort och då reser vi ganska mycket. Allt flöt på hur bra som helst från det vi landade med transfer till hotell och golf. Golfbanan var i topp skick och servicen likaså. Tack även till er som varit så tillmötesgående och snabbt svarat på våra frågor. På återseende!"

- Annica, Mauritius