Hurawalhi Island Resort ResmålMaldiverna

Hurawalhi Island Resort ligger på en underbar korallö i den charmerande Lhaviyani atollen på Maldiverna. Här fylls dagarna av sköna kontraster mellan lugn och spänning, komfort och äventyr toppat med romantik som gör att ni varje morgon kan vakna upp och känna fjärilar i magen över vad dagen ska bjuda på. Hotellet som riktar sig till personer över 15 år har moderna villor i olika utföranden och med olika lägen på ön. Ni kan välja mellan att bo på själva ön med er egen pool eller i någon av villorna ute på pålar i vattnet där ni kan bo med en härlig terrass i tre olika utföranden. Strosa fram i den bländvita sanden längs stranden som omger ön, en lagun mitt i det stora blå. På ön hittar ni bland annat ett PADI center, flertalet vattenaktiviteter, ett spa och ett fitness center. Det är en härlig mix av barfotaglädje och exklusiv modern design som mynnar ut i en total känsla av varm lyx!

Njut av kulinariska upplevelser i någon av de två restaurangerna Canneli där det serveras en härlig buffé eller Kashibo som inspireras av asiatisk street food. Vill ni bara svalka er finns två barer och håll i hatten, en champagnepaviljong! Det är en väldigt populär mötesplats där ni har möjlighet att skåla in kvällen. Missa inte heller att boka bord i undervattensrestaurangen 5:8 där ni njuter av vällagad mat samtidigt som ni omges av korallrev och det marina livet! Vi kan säga att en och annan bröllops ceremoni har genomförts på denna underbara plats, på stranden, i champagnepaviljongen och även under havsytan i 5:8!

Prisexempel under lågsäsong t.ex oktober 2020, 2 vuxna i 7 nätter med helpension inklusive flyg och sjöflyg.
Från SEK 103 450 kr.

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  90
 • Avstånd till flygplats

  Ca 40 minuter med sjöflyg
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Måltidsuppgraderingar mot kostnad
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Nej
  Hotellet erbjuder gratis WiFi på rummen och i vissa allmänna utrymmen.

 • Lämpar sig väl för

  Endast för vuxna, 5-stjärniga hotell.

Malin Richert

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Erbjudanden

 • 25% rabatt

  Bokas senast 30 oktober 2020

  Bo på hotellet mellan 1/11 2020 - 5/4 2021 och få 25% rabatt på rummet och era måltidspaket!

  Transfer tillkommer!

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs, men fås vid ankomsten till Maldiverna för vistelser upp till 30 dagar
 • Klimat

  Medeltemperaturen ligger mellan 24 ºC och 33 ºC genom året. Maldiverna har två säsonger med en nordöstmonsun från nov - mars som ger sol och värme. Sydvästmonsunen som drar över landet i maj - sept för med sig rikligt med nederbörd
 • Valuta

  Maldivisk rufiyaa (MVR), men man använder USD eller EUR förutom på huvudön Male

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Meeru Island Resort & Spa

  Familjehotell

  Meeru Island Resort & Spa på Maldiverna välkomnar dig in till ett tropiskt paradis! En fantastiskt vacker lagun som med skimrande turkosa färger omfamnar ön i harmoni med den långsträckta vita sandstranden!

 • Just nu! Erbjudande

  Kuredu Island Resort & Spa

  Extra fokus på hållbarhet Familjehotell

  På Kuredu Island resort & Spa har man blivit specialister på smekmånader och kärlekssemestrar. Det är lätt att förstå varför. Ni bor i exotiska halmtäckta bungalows eller rymliga villor, på den lena sandstranden, eller på pålar över vattnet i lagunen.

 • Just nu! Erbjudande

  JA Manafaru

  Familjehotell 5-stjärniga hotell Bröllopsresor

  JA Manafaru ligger på den privata ön Haa Alif. Välj mellan att bo i en lyxig villa direkt på den vita stranden eller över vattnet, eller i bungalows mot soluppgång eller solnedgång.

 • Dhonveli

  Familjehotell All Inclusive Bröllopsresor

  Kom till Cinnamon Dhonveli, ön som är uppkallad efter det ord som på det lokala språket betyder ”vit sand” som erbjuder mycket mer än bländvita sandstränder, den är full av tropisk växtlighet och passar bra för hela familjen!

 • Komandoo Island Resort & Spa

  Endast för vuxna Bröllopsresor

  Står ni mitt på Komandoo och springer åt varsitt håll tar det bara tio sekunder innan ni når en varsin strand. Ön är nämligen bara 200 meter bred.

 • Innahura Maldives Resort

  Familjehotell

  En ny modern pärla som med en fräsch och avslappnad stil passar perfekt för den som gillar sol, hav och opretentiöst strandliv på kritvita stränder. Lev och andas efter deras egna motto - Life is Easy!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.