Hurawalhi Island Resort ResmålMaldiverna

Hurawalhi Island Resort ligger på en underbar korallö i den charmerande Lhaviyani atollen på Maldiverna. Här fylls dagarna av sköna kontraster mellan lugn och spänning, komfort och äventyr toppat med romantik som gör att ni varje morgon kan vakna upp och känna fjärilar i magen över vad dagen ska bjuda på. Hotellet som riktar sig till personer över 15 år har moderna villor i olika utföranden och med olika lägen på ön. Ni kan välja mellan att bo på själva ön med er egen pool eller i någon av villorna ute på pålar i vattnet där ni kan bo med en härlig terrass i tre olika utföranden. Strosa fram i den bländvita sanden längs stranden som omger ön, en lagun mitt i det stora blå. På ön hittar ni bland annat ett PADI center, flertalet vattenaktiviteter, ett spa och ett fitness center. Det är en härlig mix av barfotaglädje och exklusiv modern design som mynnar ut i en total känsla av varm lyx!

Njut av kulinariska upplevelser i någon av de två restaurangerna Canneli där det serveras en härlig buffé eller Kashibo som inspireras av asiatisk street food. Vill ni bara svalka er finns två barer och håll i hatten, en champagnepaviljong! Det är en väldigt populär mötesplats där ni har möjlighet att skåla in kvällen. Missa inte heller att boka bord i undervattensrestaurangen 5:8 där ni njuter av vällagad mat samtidigt som ni omges av korallrev och det marina livet! Vi kan säga att en och annan bröllops ceremoni har genomförts på denna underbara plats, på stranden, i champagnepaviljongen och även under havsytan i 5:8!

Hotellets gäster har en minimum ålder på 15 år.

Prisexempel i oktober för 2 vuxna i 7 nätter
med all inclusive plus, inklusive flyg och sjöflyg.
Pris från 162 800 kr.

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  90
 • Avstånd till flygplats

  Ca 40 minuter med sjöflyg
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Måltidsuppgraderingar mot kostnad
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Nej
  Hotellet erbjuder gratis WiFi på rummen och i vissa allmänna utrymmen.

 • Lämpar sig väl för

  Endast för vuxna, Exklusivt utvalt.

Malin Richert Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Erbjudanden

 • Få 35% rabatt!

  Bokas senast 30 augusti 2024

  Bo på hotellet innan 23/12 så får ni 35% rabatt på ert rum och måltidsplan.
  Dessutom får ni en gratis uppgradering från frukost till halvpension!

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs, men fås vid ankomsten till Maldiverna för vistelser upp till 30 dagar
 • Klimat

  Medeltemperaturen ligger mellan 24 ºC och 33 ºC genom året. Maldiverna har två säsonger med en nordöstmonsun från nov - mars som ger sol och värme. Sydvästmonsunen som drar över landet i maj - sept för med sig rikligt med nederbörd
 • Valuta

  Maldivisk rufiyaa (MVR), men man använder USD eller EUR förutom på huvudön Male

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Jawakara Island Maldives

  Nytt hos oss! Familjehotell

  Jawakara Islands Maldiverna, ett helt nytt hotell på Maldiverna som öppnat oktober 2023!

 • Just nu! Erbjudande

  Emerald Maldives

  Nytt hos oss! All Inclusive Familjehotell

  Emerald Maldives är en frodig och grön oas i den kristallblå lagunen i Raa Atoll! Deluxe all inclusive ingår vilket förutom helt fantastiskt njutbar mat och dryck, även ger er en mängd andra förmåner!

 • Just nu! Erbjudande

  Emerald Faarafushi Resort & Spa

  Nytt hos oss! Bröllopsresor All Inclusive Familjehotell

  Emerald Faarafushi Resort & Spa, en lummig ö omgiven av en gnistrande vit sandstrand och stor lagun med ett fint korallrev. Här har man framgångsrikt lyckats kombinera tropiska inslag av olika naturliga material med modern design och skapat en helt förtrollande atmosfär av "Barfoot Elegance"!

 • Just nu! Erbjudande

  Velifushi Maldives

  Nytt hos oss! All Inclusive Familjehotell

  Modern resort i Vaavu atoll med jättefin med både äventyr och avkoppling på menyn. Gott om olika vattenvillor, vill ni hellre bo på stranden så absolut! Har ett vibrerande husrev som kryllar av marint liv inklusive de magnifika, ofarliga sjuksköterskehajarna!

 • Just nu! Erbjudande

  Kuredu Island Resort & Spa

  Familjehotell Extra fokus på hållbarhet

  På Kuredu Island resort & Spa har man blivit specialister på smekmånader och kärlekssemestrar. Det är lätt att förstå varför. Ni bor i exotiska halmtäckta bungalows eller rymliga villor, på den lena sandstranden, eller på pålar över vattnet i lagunen.

 • Vilamendhoo Island Resort & Spa

  Familjehotell

  I South Ari Atoll, ett ö-paradis som omges av ett fantastiskt korallrev för snorkling, av kritvit sandstrand och är full av frodig vegetation. Snorkla, bada, ät gott och bara njut av livet!

 • Just nu! Erbjudande

  Komandoo Island Resort & Spa

  Endast för vuxna

  Står ni mitt på ön och springer åt varsitt håll tar det bara tio sekunder innan ni når en varsin strand. En liten ö med stor personlighet!

 • Just nu! Erbjudande

  Dhonveli

  Bröllopsresor All Inclusive Familjehotell

  Ön som är uppkallad efter det ord som på det lokala språket betyder ”vit sand”. Bländvita sandstränder, full av tropisk växtlighet och passar bra för hela familjen!

 • JA Manafaru

  Familjehotell Exklusivt utvalt

  JA Manafaru ligger på den privata ön Haa Alif. Välj mellan att bo i en lyxig villa direkt på den vita stranden eller över vattnet, eller i bungalows mot soluppgång eller solnedgång.