Mauritius Resmål

Mauritius ligger långt ute i Indiska Oceanen, öster om Madagaskar. Öarna har bildats av vulkaner som för länge sedan slocknat, och är omgivna av korallrev som fungerar som naturliga vågbrytare mot det kristallklara blå havet. Mauritius är en varm och gästvänlig plats, både bildligt och bokstavligt.

Här råder ett tropiskt klimat med behagliga passadvindar. Vid kusterna är eftermiddagstemperaturen i genomsnitt 26-32 °C. Havet är varmt och inbjudande – sommar som vinter – med en temperatur på mellan 22-27°C. Mauritius laguner och stränder är rena paradiset för alla som vill njuta av sol, bad, vindsurfing och dykning.

Undervattensvärlden är en spännande upplevelse, med muränor, havssköldpaddor och fiskar i alla tänkbara former och färger. Snorkla eller gå en dykkurs och upptäck 1600-talsvrak och andra marina hemligheter. Mauritius är också ett paradis för djuphavsfiske. Här fångas bland annat Blue Marlin, tonfisk och haj. Det är även ett perfekt resmål för de som tar med golfklubborna! Här finns nämligen flera otroligt fina banor.

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Malin08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Mauritius

 • Just nu! Erbjudande

  Le Mauricia

  Familjehotell

  Hos Le Mauricia Hotel ligger framgången i den välkomnande servicen, den trendiga atmosfären och det utmärkta läget mitt i Grand Baie på Mauritius nordspets.

 • Just nu! Erbjudande

  Le Paradis

  Golf 5-stjärniga hotell

  Här kan du vara superaktiv eller bara ta det lugnt – allt med en känsla av att vara helt isolerad från omvärldens stress och problem.

 • Just nu! Erbjudande

  Le Victoria

  Endast för vuxna Familjehotell

  Hotellet erbjuder stora rum som vetter mot en bred, lång och barnvänlig strand. Familjelägenheterna är generösa och välutrustade.

 • Just nu! Erbjudande

  Heritage Awali

  All Inclusive Familjehotell Golf

  Att checka in på Heritage Awali är första steget mot en härlig semester, hotellets varma afrikanska design omfamnar er och låter er slappna av i en fantastisk miljö. Mys på stranden eller var den aktiva, möjligheterna är oändliga!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.