Mauritius Resmål

Om en resa till Mauritus står högt upp på din önskelista, så har du hittat rätt. Vi på Västindienspecialisten kan denna drömdestination på våra fem fingrar och vet precis var på Mauritius du ska bo, vad du ska se och uppleva – oavsett om du reser med familjen, din andra hälft, golfgänget eller hela tjocka släkten. Våra högklassiga, utvalda hotell

 

ligger vid Mauritius bästa stränder och är kända för sin klanderfria service och sitt stora utbud av vattensporter. Med oss väljer du själv när du vill resa och hur länge du vill vara borta. 

Missa inte! Lägg en heldag på en båtutflykt till de sydöstra småöarna.

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Malin08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Mauritius

 • Le Victoria

  Familjehotell

  Inlindad i en bukt ligger Le Victoria mitt emellan huvudstaden Port Louis och Grand Baie. Familjevänligt men med en del enbart för vuxna.

 • Sands Suites Resort & Spa

  Passar bäst för vuxna

  En pärla som ligger naturskönt på en av de mest orörda och längsta stränderna vid Flic en Flac. Bo med fantastisk vykortsutsikt!

 • Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa

  Familjehotell Grupp- och konferensresor Golf

  Fantastiskt hotell på östkusten vid en av öns mest spektakulära små vikar. Magiskt mysigt i klassiskt mauritisk anda med tak delvis klädda med halm. Ni kommer inte bli besvikna!

 • Heritage Awali

  Familjehotell All Inclusive Golf

  Ta första steget mot en härlig semester där hotellets varma afrikanska design uppslukar er. En charmig och familjevänlig resort mellan berg och hav i den södra delen av Mauritius med sagolika vyer. Total magi!

 • Le Mauricia

  Familjehotell

  Har med sin urbana och mysiga atmosfär har ett utmärkt läge mitt i hjärtat av Grand Baie på nordspetsen!

 • Le Paradis

  Golf 5-stjärniga hotell

  Välj att vara superaktiv eller att bara ta det lugnt – allt med en känsla av att vara helt isolerad från omvärlden bekvämt ute på Le Morne halvön!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.