Bonaire Resmål

Dragningskraften till Bonaire är helt klart dess välmående och friska rev som kantar ön, ett riktigt paradis under väntar under havsytan. Eftersom det är klassat som ett av de bästa dykområdena i världen med sitt kristallklara vatten är det inte konstigt att både nya och vana snorklare och dykare lockas att boka en resa till Bonaire. Ön satsar hårt på att bevara sin

unika miljö och det finns mycket att se och göra även på land. Här hittar ni ett lugnare tempo, stort utbud av aktiviteter och spännande sevärdheter med natur och kultur i fokus. 

Alla som reser till Bonaire betalar 75 USD Visitor Entry Tax, se https://bonaireisland.com/#entry-tax

Missa inte! Gotomeer lagunen - ett av få ställen i världen där flamingos häckar naturligt.

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Franciska08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Bonaire

 • Harbour Village Beach Club

  Familjehotell

  Trivsamma aprikosgula villor i holländsk-karibisk stil omgiven av exotisk grönska, glittrande turkost hav och sammetslen strand.

 • Delfins Beach Resort

  Nytt hos oss! Familjehotell Villor & Lägenheter

  Nytt hotell nära huvudstaden, här finns rum, större lägenheter och villor, är ni en större familj eller ett kompisgäng som vill dyka och snorkla, umgås och ha det härligt, kom hit!

 • Captain Don’s Habitat

  Familjehotell

  Här råder ”Diving Freedom” 24 timmar per dygn, natt som dag, 365 dagar per år. Här greppar man bara en tub och går ut och dyker. Frihet i en liten ask!