Dubai Resmål

Ahlan Wa Sahlan – varmt välkommen! Dubai är det nästa största av de sju emirat som utgör Förenade Arabemiraten. Dubai är ett frihandelsområde och Mellanösterns centrum för handel, affärsliv och turism. Inkomstskatter eller företagsskatter existerar i stort sett inte och västerländska företag står i kö för att etablera sig här. Byggherrarna har gott om pengar och de vill bara ha det bästa av det bästa. Här finns världens högsta fristående byggnad Burj Khalifa, golfbanor som de flesta bara drömmer om, en av världens största inomhusskidbackar och världens största konstgjorda landmassor som öar i Persiska Viken. Här blandas sol och bad vid "The Palm" med storstadsliv och shopping.

Dubai är en modern stad, på ett västerländskt vis, men med den arabiska kulturens charm och varma gästfrihet. Här möts stad och öken, utveckling och historia, öst och väst på ett fascinerande sätt. Det är gott om plats på stränderna, vattnet är kristallklart och alltid varmt. Dubai är dessutom ett av världens säkraste resmål eftersom brottsligheten är så gott som obefintlig. Fråga oss gärna om att kombinera Dubai med Maldiverna eller Mauritius!

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Malin08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Dubai

  • JA Ocean View Hotel

    JA Ocean View Hotel tillhör en av skyskraporna i Dubais berömda skyline. Med bara 300 meter till stranden är detta ett perfekt hotell för de som vill kombinera storstadsliv med sol och bad.

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.