Panama Resmål

I Panama blandas influenser från Spanien, Indien, Afrika, USA och Frankrike med den uråldriga kulturen från sju olika indianstammar. Pulserande städer utvecklas så det knakar, men utanför stadsgränserna ligger landet som de upptäcktsresande fann det; med en vacker natur längs slingrande floder, dimhöljda berg och ett rikt djur- och fågelliv.

Panamakanalen binder ihop Karibiska Havet och Stilla Havet. Kanalen och dess slussar är något man måste se, särskilt när de riktigt stora fartygen passerar med centimeterprecision. Man kan självklart göra en egen kanaltur med båt eller följa den på land med Panama Canal Railroad. Vid kanalens början ligger frihandelsområdet Colon, det näst viktigaste i världen efter Hong Kong.

Vid kanalens västra ände ligger Panama City. Där hittar man skyskrapor och shoppingcentrum, samtidigt som historien dröjer sig kvar i Gamla Stan med dess gränder och små torg som kantas av vackra hus i kolonialstil, neoklassicism och art nouveau.

Panama har tre arkipelager med över 1 500 öar. Bocas del Toro i norr och San Blas i söder är ögrupper med fantastiska stränder och korallrev att dyka och snorkla i. Många väljer också att kombinera några dagar i Panama City med sol och bad på Dominikanska Republiken, Curaçao, Aruba eller Kuba – ring oss gärna för mer information.

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Julia08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Panama

  • Just nu! Erbjudande

    Dreams Playa Bonita Panama

    All Inclusive Kombinationer

    Dreams Delight Playa Bonita Panama ligger vid stranden Playa Bonita och är ett tropiskt paradis med närhet till både natur och storstad.

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.