St.Lucia & Bequia Kombinationer

St.Lucia

Vulkanön St. Lucia med sin tropiska grönska är en av Västindiens vackraste öar och bergen ”Stora och Lilla Piton” har blivit öns mest kända landmärken. St. Lucia är bergigt, bitvis med regnskog, och runt kusterna ligger fina stränder med vit och svart sand.  Bequia (som uttalas beck-way) är en alldeles perfekt paradisö i Grenadinerna. Har underbara stränder utspridda längs kusten, ett kuperat landskap med vacker natur, en fin blandning av hotell och ett lugnt tempo – som gjort för att skapa minnen för livet!

Att kombinera dessa två vackra öar som båda är charmigt karibiska är en fantastisk kombo! 

Nedan har vi valt ut våra personliga favorithotell på varje ö


Rekommenderade hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Bequia Beach Hotel

  Svenskägda Bequia Beach Hotel är beläget vid stranden på den finaste delen av Friendship Beach på Bequia.

 • The Landings St Lucia

  Ligger vid strandkanten i den vik som av många anser vara öns vackraste. Ett lyxigt resmål med beachfront läge för små och stora familjer med en obestridlig känsla av lyx genomsyrad av tidlös design!

 • Ti Kaye Resort & Spa

  Endast för vuxna

  Ti Kaye Resort & Spa ligger vid viken Anse Cochon, vackert insprängt i den frodiga växtligheten uppe på en kulle med egen strand nedanför. En mindre resort med rustik barfotakänsla med en underbar utsikt från hammocken på altanen över det azurblå havet. En del stugor kan även bokas med en egen liten pool!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.