Curacao Resmål

Curacao

Curacao är placerad mellan Aruba och Bonaire inte långt från Venezuelas kust. Dessa tre öar är de som kallas för ABC-öarna där Curacao är huvudön. Förutom att strosa runt i mysiga Willemstad, som förövrigt finns med på UNESCOs världsarvslista, rekommenderar vi att man hyr bil och stannar till vid öns alla badvikar. De ligger tätt längs den västra kusten och erbjuder vit mjuk sand och turkost snorkelvänligt vatten. Har man tur kanske man hittar en alldeles egen strand!

Curaçao tillhör nederländska Antillerna och har ca 150.000 invånare. Papiamento och nederländska är de officiella språken, men även engelska och spanska fungerar bra.

Denna ö är en underbar destination för er som vill ha möjlighet att utforska på egen hand, eller för er som gärna kombinerar med en annan ö – t.ex. Aruba, St Martin eller Dominikanska Republiken!

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Julia08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Curacao

 • Just nu! Erbjudande

  Papagayo Beach Hotel

  Här finns perfekta förutsättningar för både en lat dag i solen eller till exempel snorkling, dykning, segling och vindsurfing.

 • Just nu! Erbjudande

  Avila Beach Hotel

  Hotellet, med sina 156 rum och 10 sviter, är mycket charmigt och ligger direkt på två små stränder i utkanten av Willemstad.

 • Just nu! Erbjudande

  Sunscape Curacao Resort, Spa & Casino

  Familjehotell All Inclusive

  En vacker strand samt ett utmärkt all inclusive-koncept väntar på er.

 • Santa Barbara Beach & Golf Resort

  Familjehotell Golf

  Välkommen till en elegant och modern semesteranläggning med kompromisslös service och förstklassiga faciliteter.

 • Lions Dive

  Familjehotell

  Ett av de allra sportigaste hotellen på Curaçao, ett utmärkt resmål för familjer som vill ha ett bra boende och en aktiv semester.

 • Just nu! Erbjudande

  Papagayo Beach Resort

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Här får du och din familj en egen villa, mitt i en lugn vacker trädgård, endast några minuters promenad från den vita sandstranden.

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.