Curacao Resmål

Curacao

Curacao är placerad mellan Aruba och Bonaire inte långt från Venezuelas kust. Dessa tre öar är de som kallas för ABC-öarna där Curacao är huvudön. Förutom att strosa runt i mysiga Willemstad, som förövrigt finns med på UNESCOs världsarvslista, rekommenderar vi att man hyr bil och stannar till vid öns alla badvikar. De ligger tätt längs den västra kusten och erbjuder vit mjuk sand och turkost snorkelvänligt vatten. Har man tur kanske man hittar en alldeles egen strand!

Curaçao tillhör nederländska Antillerna och har ca 150.000 invånare. Papiamento och nederländska är de officiella språken, men även engelska och spanska fungerar bra.

Denna ö är en underbar destination för er som vill ha möjlighet att utforska på egen hand, eller för er som gärna kombinerar med en annan ö – t.ex. Aruba, St Martin eller Dominikanska Republiken!

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Franciska08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Curacao

 • Just nu! Erbjudande

  Avila Beach Hotel

  Hotellet är mycket charmigt och ligger direkt på två små stränder i utkanten av Willemstad. Välkomna till ett av Curacaos mysigaste hotell!

 • Lions Dive

  Extra fokus på hållbarhet Familjehotell

  Ett av de allra sportigaste hotellen på Curacao, ett utmärkt resmål för familjer som vill ha ett mysigt boende och en aktiv semester!

 • Just nu! Erbjudande

  Sunscape Curacao Resort, Spa & Casino

  Familjehotell All Inclusive

  En vacker strand, fräscht hotell med ett bra all inclusive koncept för dig som vill slippa tänka på plånboken. Komsi komsi!

 • Just nu! Erbjudande

  Papagayo Beach Resort

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Här får du och din familj en egen villa, mitt i en lugn vacker trädgård, endast några minuters promenad från den vita sandstranden.

 • Papagayo Beach Hotel

  Här finns perfekta förutsättningar för både en lat dag i solen eller till exempel snorkling, dykning, segling och vindsurfing.

 • Just nu! Erbjudande

  Livingstone Jan Thiel Resort

  Villor & Lägenheter

  Ett prisvärt och familjevänligt boende med enklare standard i lägenheter eller villor.

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.