Jamaica Resmål

Jamaica – Island in the sun – är den tredje största ön i det Karibiska havet. Att resa till Jamaica är att resa till reggaekulturen magiska ursprung med den legendariske och karismatiska Bob Marley i spetsen. Jamaicas trumma slår extra hårt för musik, natur, äventyr, god mat, hälsa och välmående. Den här gröna ön är hem åt den mäktiga

 

bergskedjan Blue Mountains och den milslånga sandstranden i Negril. Perfekt för musikälskare, golfare, barnfamiljer, dykare och de som vill ha riktiga paradisstränder och njuta av det ljumma blå havet.

Fun fact! Världskända för sin rom och har det högsta antalet rombarer i världen per capita.

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Malin08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Jamaica

 • Beaches Negril Resort & Spa

  All Inclusive Familjehotell

  Beaches Negril är ett mycket bra alternativ för hela familjen. Hotellet ingår i Sandels hotellkedja, det absolut mesta är inkluderat!

 • Sunset at the Palms

  Endast för vuxna All Inclusive

  Här bor ni i rymliga och privata bungalows på styltor som är vackert integrerade med den vackra trädgården och ger en underbart exotisk känsla med naturlig skönhet.

 • Secrets St. James Montego Bay

  Endast för vuxna All Inclusive

  Hela idén med Secrets Resorts & Spas är att erbjuda vuxna en semester med extra allt. De kallar det Unlimited Luxury®, och de menar det verkligen!

 • Hyatt Ziva Rose Hall

  All Inclusive Familjehotell

  Ligger fantastiskt fint intill den sockervita sandstranden vid Montego Bay. Fyll dagarna med olika aktiviteter, både i vattnet och på land och njut av all inclusive!

 • Half Moon

  Bröllopsresor Villor & Lägenheter Golf

  Det här är semester i sin allra renaste form. Magiskt placerat vid en lugn oas och en halvmåneformad privat sandstrand kantad av palmer.

 • Sandals Negril

  Endast för vuxna All Inclusive

  Extraordinärt strandläge med extra allt! Vad mer behöver vi säga?

 • Jamaica Inn

  Passar bäst för vuxna

  Vid en sagolik strand i utkanten av Ocho Rios ligger detta tidlösa och eleganta hotell. Självaste Marilyn Monroe var här på sin smekmånad!

 • Sandals South Coast

  Endast för vuxna All Inclusive

  Med en av Jamaicas största pooler och havsutsikt från hotellets alla rum och sviter gör detta, enligt vår mening, till en av Sandals bästa anläggningar.