Kuba Resmål

Kuba är inte bara Västindiens största ö utan även den mest kulturella. Här finns en stor passion till livet, musiken, filmen, teatern och till det västindiska köket.

Reser man till Kuba bör man vara förberedd på att t.ex. service håller en lägre nivå än vad vi är vana vid, och att utbudet av mat kan vara begränsat under vissa perioder. Det har länge varit ett land med tydliga gränser, men har nu börjat öppna upp mer och mer. I huvudstaden Havanna, med sina ca 2 miljoner invånare, fylls luften av cigarrer och 50-talsbilar rullar fortfarande på gatorna. Ön är mycket kuperad då det går tre bergskedjor genom landet. Högsta topp är Pico Turquino på 2.000 meter över havet.

När man besöker Kuba rekommenderar vi självklart några dagar i Havanna, för att sedan uppleva sol- och badparadiset Varadero!

För obligatoriskt visum kontakta www.allavisum.se på tel. 08-533 32 060 i Stockholm eller Kubas Ambassad, Sturevägen 9, 182 73 Stocksund, tel. 08-545 83 277. Varje resenär ansvarar själv för att anskaffa sitt visum.

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Malin08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Kuba

 • Just nu! Erbjudande

  Melia Cohiba

  En symbol för Havannas glamour. Välutrustade hotellrum, trevliga restauranger, vacker swimmingpool och med närhet till det pulserande lokala livet!

 • Melia Las Americas

  All Inclusive Endast för vuxna Golf

  Ett hotell med bra läge vid en bred vit sandstrand, är helt perfekt för dig som vill både spela golf och njuta av strandlivet!

 • Just nu! Erbjudande

  Paradisus Varadero Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Läget kan knappt vara bättre med det frodiga naturskyddsområdet Varahicacos i ryggen och den bländvita oändligt långa Varadero Beach framför fötterna! Här skapas minnesvärda stunder av underbara strandpromenader!

 • Melia Internacional Varadero

  Familjehotell All Inclusive

  Nybyggt, stort all inclusive hotell i Vardero med modern och fräsch design. Aktiviteter, restauranger, barer, pooler, vacker strand, ja allt som ni kan önska er, det finns här!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.