Kuba Resmål

Kuba, Västindiens största ö och även den mest kulturella. Kuba står framförallt för passion till livet, musik, film, teater och till det karibiska köket. I huvudstaden Havanna fylls luften av cigarrer och 50-talsbilar rullar fortfarande på gatorna. Ön är mycket kuperad då det går tre bergskedjor genom landet. En resa till Kuba kan innebära att service

 

håller en lägre nivå än vad vi är vana vid, att utbudet av vissa varor kan vara begränsat under perioder men Kuba är en otroligt intressant och unikt resmål. Visum behövs och vi kan vi guida dig rätt.

Tips! Kombinera Havanna med sol- och badparadiset Varadero.

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Malin08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Kuba

 • Melia Cohiba

  Familjehotell

  En symbol för Havannas glamour. Välutrustade hotellrum, trevliga restauranger, vacker pool och med närhet till det pulserande lokala livet!

 • Melia Las Americas

  All Inclusive Endast för vuxna Golf

  Ett hotell med bra läge vid en bred vit sandstrand, är helt perfekt för dig som vill både spela golf och njuta av strandlivet!

 • Paradisus Varadero Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Läget kan knappt vara bättre med det frodiga naturskyddsområdet Varahicacos i ryggen och den bländvita oändligt långa Varadero Beach framför fötterna! Här skapas minnesvärda stunder av underbara strandpromenader!

 • Melia Internacional Varadero

  Familjehotell All Inclusive

  Nybyggt, stort all inclusive hotell i Vardero med modern och fräsch design. Aktiviteter, restauranger, barer, pooler, vacker strand, ja allt som ni kan önska er, det finns här!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.