Extra fokus på hållbarhet Resor efter tema

De allra flesta av de hotell vi samarbetar med har ett hållbarhetsarbete av varierande storlek. Beroende på förutsättningar för just det egna resmålet är många väldigt aktiva med att göra sitt allra bästa för att driva runt sitt hotell på ett hållbart sätt. Under den här kategorin har vi samlat de hotell som vi har fått information om att de gör lite mer än andra och som förtjänar att lyftas fram lite extra för det. Vi klimatkompenserar en viss del per resenär men om ni som kund känner att ni vill fullt klimatkompensera er resa kan vi alltid hjälpa er med hur ni gör det. Vill ni veta mer om hur vi arbetar med hållbarhet kan ni läsa mer under fliken "Om oss" här på vår hemsida.

 • Bucuti Beach Resort

  Aruba

  Extra fokus på hållbarhet Endast för vuxna Bröllopsresor

  Ett personligt hotell helt i europeisk stil med många återkommande gäster, här gäller det att vara ute i god tid! Är ett av de hotell i Västindien som ligger i absolut framkant med miljötänket.

 • Manchebo Beach Resort & Spa

  Aruba

  Extra fokus på hållbarhet

  Manchebo Beach Resort & Spa är ett mysigt hotell med guldläge mitt på Eagle Beach på Arubas västkust. Här är det lite extra fokus på hälsa och välmående för den som vill, både yoga och pilatesklasser ingår under vistelsen!

 • Lions Dive

  Curacao

  Extra fokus på hållbarhet Familjehotell

  Ett av de allra sportigaste hotellen på Curacao, ett utmärkt resmål för familjer som vill ha ett mysigt boende och en aktiv semester!

 • Jungle Bay

  Dominica

  Extra fokus på hållbarhet

  På Dominicas sydöstkust ligger detta oemotståndliga hotell på en klipphylla med utsikt över Atlantens turkosa vatten. Urläckert för den som vill upptäcka öns naturliv!

 • Just nu! Erbjudande

  Kuredu Island Resort & Spa

  Maldiverna

  Extra fokus på hållbarhet Familjehotell

  På Kuredu Island resort & Spa har man blivit specialister på smekmånader och kärlekssemestrar. Det är lätt att förstå varför. Ni bor i exotiska halmtäckta bungalows eller rymliga villor, på den lena sandstranden, eller på pålar över vattnet i lagunen.

 • Ladera Resort

  St. Lucia

  Extra fokus på hållbarhet Endast för vuxna

  Ett privat gömstället, helt klart ett av Karibiens mest romantiska hotell, utsikten är helt underbar! Alla rum saknar en vägg, istället leder det direkt ut till er egna pool, ni är ett med naturen även på ert egna rum!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.