Anguilla Resmål

Anguilla är en riktig pärla i Karibiska havet dit massturismen ännu inte nått och här man möts av en genuin värme hos befolkningen. Fantastiska stränder med vit korallsand gör ön perfekt för bad, snorkling och dykning. Nya moderna hotell mixas med mindre boenden med stor personlighet, här väljer många världskändisar att semestra. Om stränderna på Anguilla kommer på förstaplats kommer öns restauranger på god andraplats, ni kommer inte bli besvikna! Här hittar ni rätter med en mix av internationella och lokala råvaror tillagade av kockar från hela världen. Restaurangerna finns utspridda över hela ön och ligger ofta mysigt placerade vid havet och ni kan njuta av den goda maten till ljudet av vågor som sakta rullar in.

Glöm heller inte ett besök till ön Scilly Cay, här serverar man Västindiens bästa hummer! Det officiella språket är engelska och ön är i dag en del av det som officiellt kallas de Brittiska besittningarna och protektoraten - man tillhör Storbritannien men har en viss mån av självstyre. Så om ni är sugna på att hyra bil, då kör ni på vänster sida. Anguilla är Västindien när det är som bäst!

Anguilla nås via St Martin, en underbar kombination!

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Malin08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Anguilla

 • Shoal Bay Villas

  Villor & Lägenheter

  På en av världens vackra stränder, Shoal Bay, ligger det charmiga hotellet Shoal Bay Villas.

 • Carimar Beach Club

  Villor & Lägenheter

  Carimar Beach Club ligger på sydvästra sidan av Anguilla direkt på den kritvita stranden, ett litet men personligt hotell i typisk karibisk stil.

 • The Manoah Boutique Hotel, Anguilla

  Letar ni efter en av Karibiens mest orörda stränder? Då ska ni stanna upp och titta extra mycket på det här mysiga lilla boutiquehotellet vid Shoal Bay East beläget på första parkett direkt vid strandlinjen på Anguilla

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.