Seychellerna Resmål

Seychellerna är ett charmigt resmål som består av en massa små paradisöar som är mer olika än man tror. Exklusiva i den bemärkelsen att det är färre turister än på andra resmål större delar av året och vi har sett ett par stycken av dem av det och kan hjälpa er att hitta rätt.

Besök huvudstaden Victoria, upplev tropisk natur, vandra, snorkla och bada på de fantastiska stränderna. Besök nationalparker, se jättesköldpaddor, vaniljplantage och Takamaka romdestilleri. De ikoniska granittopparna är fotovänliga och ett riktigt signum!

Tips! Ta en dagstur till La Digue och cykla runt!

Vi jobbar på med att få flera hotell på vår hemsida, men vi kan hjälpa er redan nu med att sammanställa ett härligt paket !   

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Franciska08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Seychellerna

 • STORY Seychelles

  Nytt hos oss! Familjehotell

  Ett charmig hotell i tropisk trädgård som leder ner mot stranden och det turkosskimrande havet vid Beau Vallon Beach, på huvudön Mahe.

 • Paradise Sun

  Nytt hos oss! Familjehotell

  På ön Pralin hittar ni ett avslappnat hotell i paradiset! Bo i tropisk miljö bland palmer direkt vid stranden!

 • Kempinski Seychelles Resort

  Nytt hos oss! Familjehotell

  Vackert innästlat i den tropiska naturen mellan granitgrå Mount Kempinski och det azurblå havet som är Indiska Oceanen på Mahe vid stranden Baie Lazare. Väldigt inbjudande att promenera längs med för att sedan slänga sig i havet och bada och snorkla!