Antigua Resmål

Här är ön med 365 stränder - en för varje dag på året! Antigua är en av de öar i Västindien som ni inte får missa och vi vet varför!
Ön vi återvänder till så ofta som möjligt, stränder som Ffryers Beach, Jolly Beach, Darkwood Beach och Dickenson Bay lockar men det finns även annat att se och göra som vi kan guida dig till.

 

Det vill säga OM ni lyckas slita er från den pudervita sandsanden och bländande turkosa havet vilket kan vara väldigt svårt. Natur, kultur och unika upplevelser, både på själva huvudön och intilliggande Barbuda ligger för dina fötter!

Tips! Shirley Hights på en söndagskväll är en häftig upplevelse.

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Franciska08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Antigua

 • The Verandah Antigua

  Endast för vuxna All Inclusive

  Här bor man i rymliga sviter som vilar på klippkanten- vissa med fantastisk utsikt över bukten och det smaragdgröna havet och det finns två fina stränder där ni kan få underbart vit sand mellan tårna!

 • Just nu! Erbjudande

  Keyonna Beach Resort

  Endast för vuxna All Inclusive

  Ett karibiskt, pittoreskt boutiquehotell med varm, välkomnande atmosfär i rustika toner av trä inbäddat i frodig, blomstrande grönska. Exklusivt designad för framförallt vuxna par längs med den gnistrande vita sandstranden vid Turners Beach.

 • Pineapple Beach Club

  Endast för vuxna All Inclusive

  Ett avslappnat, tropiskt gömställe enbart för vuxna. Njut av god mat och dryck och låt det stressfria och vänliga karibiska ö-livet ta över.

 • COCOS Hotel

  Bröllopsresor Endast för vuxna All Inclusive

  Närmare paradiset än så här kan man inte komma! Passar perfekt för par som letar efter ett unikt, mysigt boende med fantastiska solnedgångar!

 • Galley Bay

  Bröllopsresor Endast för vuxna All Inclusive Exklusivt utvalt

  Vit sandstrand med vajande karibiska palmer och en stilla lagun. Här ligger det omtyckta familjedrivna hotellet med stor personlighet!

 • St James’s Club

  All Inclusive Familjehotell Villor & Lägenheter

  Bo på en privat udde vid Mamora Bay lomgärdad av tropisk grönska och med två fina stränder!

 • Just nu! Erbjudande

  Carlisle Bay Hotel, Antigua

  Bröllopsresor Familjehotell Exklusivt utvalt

  En lyxresort omgiven av palmer, kritvit sand och turkosblått hav. Baksidan består av tropisk regnskog, låna hotellets kajaker och paddla genom mangroveträsken.

 • Hammock Cove

  Endast för vuxna All Inclusive

  Ett av Karibiens främsta lyxhotell för par som passar perfekt för de som söker en sofistikerad och lugn semester med exklusivt boende. Här får ni en egen villa med fantastisk utsikt över vattnet, privat terrass med egen infinity edge plunge pool, lyxiga solstolar och er egna personliga cocktailbar som ingår!

 • Sandals Grande Antigua Resort & Spa

  Bröllopsresor Endast för vuxna All Inclusive

  Sandals Grande Antigua Resort & Spa har många fina rum och sviter med olika karraktär med bykänsla och är en förtrollande anläggning. Dessutom ligger det på en av Antiguas allra vackraste sandstränder Dickenson Bay!