Lägg nästa möte i paradiset Grupp- och konferensresor

Vad sägs om att ta fram nästa affärsplan med fötterna i sanden och med utsikt över det Karibiska havet? Eller varför inte åka på en teambuildingresa eller kick-off till Västindien?

Är ni en mindre grupp väljer ni med fördel en gemensam villa där ni kan konferera vid middagsbordet. Är ni en grupp som önskar mer fart och aktivitet kan ett av våra större all-inclusive hotell passa er perfekt!

Västindienspecialisten har lång erfarenhet av att skräddarsy grupp- och konferensresor till Västindien. Kontakta oss för er nästa konferensresa så hjälper vi er att hitta rätt boende och ö utifrån era behov och önskemål.


Rekommenderade hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Divi Aruba All Inclusive

  Familjehotell All Inclusive

  Vita sandstränder, vajande palmer och värmande sol, mitt på den långa benvita korallstranden Druif Beach ligger det här fina all inclusive hotellet med tillgång till systerhotellet intill!

 • Esmeralda Resort

  Familjehotell

  Vid en av de vackraste stränderna, Orient Beach ligger det här villaområdet med rum och sviter inrymda i flera fristående bungalows. Ett mysigt hotell med fint läge!

 • Breathless Punta Cana Resort & Spa

  All Inclusive Endast för vuxna

  Breathless Punta Cana Resort & Spa är ett stort hotell endast för vuxna direkt på stranden i Punta Cana.

 • Melia Cohiba

  Familjehotell

  En symbol för Havannas glamour. Välutrustade hotellrum, trevliga restauranger, vacker pool och med närhet till det pulserande lokala livet!

 • La Toubana Hotel & Spa

  Passar bäst för vuxna Bröllopsresor

  Som ett riktigt örnnäste vilar detta lilla boutiquehotell med sina bungalows på en höjd med fantastisk panoramavy ut över det turkosblå havet. Vill ni ha sand mellan tårna, njut av den mysiga, skyddade stranden!

 • Sunscape Curacao Resort, Spa & Casino

  Familjehotell All Inclusive

  En vacker strand, fräscht hotell med ett bra all inclusive koncept för dig som vill slippa tänka på plånboken. Komsi komsi!