Lägg nästa möte i paradiset! Grupp- och konferensresor

Dominikanska Republiken

Vad sägs om att ta fram nästa affärsplan med fötterna i sanden och med utsikt över det Karibiska havet? Eller varför inte åka på en teambuildingresa eller kick-off till Västindien?

Är ni en mindre grupp väljer ni med fördel en gemensam villa där ni kan konferera vid middagsbordet. Är ni en grupp som önskar mer fart och aktivitet kan ett av våra större all-inclusive hotell passa er perfekt!

Västindienspecialisten har lång erfarenhet av att skräddarsy grupp- och konferensresor till Västindien. Kontakta oss för er nästa konferensresa så hjälper vi er att hitta rätt boende och ö utifrån era behov och önskemål.

Vill du och dina kollegor ha ännu mer inspiration till er nästa grupp- och konferensresa? - Missa då inte vår broschyr där vi listat våra favoriter.


Rekommenderade hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Divi Aruba All Inclusive

  Familjehotell All Inclusive

  Hotellets all inclusive-koncept är känt för sin höga kvalitet, och har bland annat belönats med "Best all inclusive in the Caribbean."

 • Just nu! Erbjudande

  Esmeralda Resort

  Vid St. Martins vackraste strand, Orient Beach, är detta skyddade villaområde beläget med sina 65 rum och sviter inrymda i 18 fristående bungalows.

 • Just nu! Erbjudande

  Breathless Punta Cana Resort & Spa

  All Inclusive Endast för vuxna

  Breathless Punta Cana Resort & Spa är ett stort hotell endast för vuxna direkt på stranden i Punta Cana.

 • Just nu! Erbjudande

  Melia Cohiba

  En symbol för Havannas glamour. Välutrustade hotellrum, trevliga restauranger, vacker swimmingpool och med närhet till det pulserande lokala livet!

 • La Toubana Hotel & Spa

  Bröllopsresor

  Som ett riktigt örnnäste vilar detta lilla boutiquehotell med sina bungalows på en höjd med fantastisk panoramavy ut över det turkosblå havet. Vill ni ha sand mellan tårna, njut av den mysiga, skyddade stranden!

 • Just nu! Erbjudande

  Sunscape Curacao Resort, Spa & Casino

  Familjehotell All Inclusive

  En vacker strand samt ett utmärkt all inclusive-koncept väntar på er. Komsi komsi!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.