Barbados Resmål

Barbados har allt. Enkla och lyxiga strandhotell, ett kul uteliv, en härlig och vänlig lokalbefolkning och ca 50 stränder med olika karaktär, ofta långa och smala, ligger spridda över ön. Barbados är den östligaste av alla öar i det Västindiska pärlbandet. De flesta hotellanläggningar ligger på väst- respektive sydkusten, där det på sydkusten blåser lite mer och är populärt för vind- och kitesurfing, medan det på västkusten är lugnare med klassiska paradisstränder kantade av palmer och med finkornig, vit sand. Östkusten är mer dramatisk då den ligger ut mot Atlanten. Som andra Västindiska öar är romdrycken stor och destillerier finns såklart, risken att du under din resa välkomnas med en Rom Punch är ganska stor!

Engelska är det officiella språket och befolkningen uppgår till ca 285.000 vilket gör ön till en av världens mest tätbefolkade land. Huvudstaden heter Bridgetown och finns med på UNESCOs världsarvslista. Stanna gärna till där eller i någon av de andra små städerna och strosa runt eller varför inte ta en guidad stadstur? Det är vänstertrafik på ön och infrastrukturen är bra med et fungerande vägnät så det går bra att hyra bil och se sig om på egen hand. I mitten av ön ungefär kan ni hitta botanisk trädgårdar och Harrissons Cave som är en väldigt stor och häftig droppstensgrotta. Ön har så mycket att erbjuda, Oistins Fish Fry, olika festivaler, hästsporter, vattenaktiviteter och kanske har ni tur och får se havssköldpaddor under en tur med katamaran eller någon av alla apor, Green Monkeys, som det finns ganska gott om på ön om ni håller ögon öppna. Barbados är en självständig nation sedan 1966 inom det Brittiska samväldet.

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Franciska08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Barbados

 • Just nu! Erbjudande

  Turtle Beach

  All Inclusive Familjehotell

  Turtle Beach är en bekymmersfri och avslappnat elegant all inclusiveanläggning nära St. Lawrence Gap på Barbados sydkust.

 • Just nu! Erbjudande

  Colony Club

  På St. James Beach på Barbados vackra västkust ligger Colony Club omgärdat av den tropiska floran.

 • Just nu! Erbjudande

  The House

  Endast för vuxna

  The House är ”the talk of the town” på Barbados. Vägg i vägg med Tamarind Cove ligger denna exklusiva, opretentiösa anläggning med sina 31 sparsmakade sviter.

 • Just nu! Erbjudande

  Tamarind

  All Inclusive

  Tamarind snålar inte. Snorkling, paddling, segling, vindsurfing och vattenskidåkning ingår.

 • Just nu! Erbjudande

  Bougainvillea Barbados

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Bougainvillea Beach Resort är det perfekta alternativet för den som vill bo centralt med närhet till huvudstaden Bridgetown.

 • Accra Beach Hotel & Spa

  Familjehotell

  Familjevänligt hotell vid stranden. Stort poolområde med barnpool och barnklubb. Restauranger inom gångavstånd samt närhet till Bridgetown för den som vill utforska Barbados huvudstad.

 • Just nu! Erbjudande

  Waves Hotel & Spa

  All Inclusive Familjehotell

  Waves Hotel and Spa by Elegant Hotels ett mysigt och modernt all inclusive hotell med ett underbart läge i Saint James på västkusten.

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.