Barbados Resmål

Barbados har allt. Enkla och lyxiga strandhotell, ett kul uteliv, en vänlig befolkning och ca 50 stränder med olika karaktär spridda över ön. Barbados är den östligaste av alla öar i det Västindiska pärlbandet. De flesta hotellanläggningar ligger på väst- respektive sydkusten, där det på sydkusten blåser lite mer och är populärt för vind- och kitesurfing, medan det på västkusten är lugnare, med klassiska paradisstränder kantade av palmer och med finkornig, vit sand. Östkusten är mer dramatisk då den ligger ut mot Atlanten. 

Befolkningen uppgår till ca 285.000, vilket gör ön till en av världens mest tätbefolkade land. Huvudstaden heter Bridgetown och finns med på UNESCOs världsarvslista, och här talas engelska. Barbados är en självständig nation sedan 1966 inom det Brittiska samväldet.

Väderkalender

30°C Temp just nu

Dag 27°C Natt 26°C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Karin08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Barbados

 • Just nu! Erbjudande

  Turtle Beach

  All Inclusive Familjehotell

  Turtle Beach är en bekymmersfri och avslappnat elegant all inclusiveanläggning nära St. Lawrence Gap på Barbados sydkust.

 • Just nu! Erbjudande

  Colony Club

  På St. James Beach på Barbados vackra västkust ligger Colony Club omgärdat av den tropiska floran.

 • Just nu! Erbjudande

  The House

  Endast för vuxna

  The House är ”the talk of the town” på Barbados. Vägg i vägg med Tamarind Cove ligger denna exklusiva, opretentiösa anläggning med sina 31 sparsmakade sviter.

 • Just nu! Erbjudande

  Tamarind

  Tamarind snålar inte. Snorkling, paddling, segling, vindsurfing och vattenskidåkning ingår.

 • Just nu! Erbjudande

  Bougainvillea Barbados

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Bougainvillea Beach Resort är det perfekta alternativet för den som vill bo centralt med närhet till huvudstaden Bridgetown.

 • Just nu! Erbjudande

  Accra Beach Hotel & Spa

  Familjehotell

  Familjevänligt hotell vid stranden. Stort poolområde med barnpool och barnklubb. Restauranger inom gångavstånd samt närhet till Bridgetown för den som vill utforska Barbados huvudstad.

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.