Grenada Resmål

Grenada är en bergig ö av vulkaniskt ursprung. Ön är väldigt vacker med höga berg, djupa dalar, floder, vattenfall och kratersjöar. Stora delar är täckt av tropisk regnskog och stranden Grand Anse är en av Västindiens mest kända av goda skäl. Huvudstaden är St. George´s,  full med pastellfärgade hus i kolonialstil och är väl värd ett besök.

 

Här finns stora möjligheter till kombinationer, antingen med flyg eller med katamaranbåt. En resa till Grenada kan bestå av så mycket!

Tips! Ön kallas Spice Island- ta med hem och förläng känslan av genuina Karibien med hjälp av dofter och smaker.

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Franciska08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Grenada

 • Laluna

  Endast för vuxna

  Ett väldigt personligt boutiquehotell med ett fåtal rum som ligger i en sluttning ovanför en privat strand. Namnet är magiskt och säger allt!

 • Coyaba Beach Resort

  All Inclusive

  Coyaba Beach Resort ligger perfekt vid Grand Anse Beach, en av Västindiens mest kända stränder. Här är det gott om plats för alla!

 • Radisson Grenada Beach Resort

  Familjehotell

  Radisson Grenada Beach Resort ligger på en av Västindiens vackraste stränder – Grand Anse. Stranden gör att hotellet har ett riktigt drömläge och utsikten från Beachfront rummen skulle kunna vara plockat från ett vykort.

 • Just nu! Erbjudande

  Mount Cinnamon Resort

  Familjehotell

  Bo mysigt omsluten av frodig natur i sluttningen ner till vackra Grand Anse Beach med fantastisk utsikt! Gnistrande vit strand, turkost vatten, karibisk vänlighet - välkommen till paradiset!

 • Sandals Grenada

  All Inclusive Endast för vuxna

  En all inclusive resort endast för vuxna. Ligger fantastiskt längs på vacker strand med alla lyxiga inslag som Sandals Resorts är kända för!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.