Grenada Resmål

Grenada är en bergig ö av vulkaniskt ursprung. Ön är väldigt vacker med höga berg, djupa dalar, floder, vattenfall och kratersjöar. Stora delar är täckt av tropisk regnskog och stranden Grand Anse är en av Västindiens mest kända av goda skäl. Huvudstaden är St. George´s,  full med pastellfärgade hus i kolonialstil och är väl värd ett besök.

 

Här finns stora möjligheter till kombinationer, antingen med flyg eller med katamaranbåt. En resa till Grenada kan bestå av så mycket!

Tips! Ön kallas Spice Island- ta med hem och förläng känslan av genuina Karibien med hjälp av dofter och smaker.

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Malin08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Grenada

 • Laluna

  Endast för vuxna

  Ett väldigt personligt boutiquehotell med ett fåtal rum som ligger i en sluttning ovanför en privat strand. Namnet är magiskt och säger allt!

 • Coyaba Beach Resort

  All Inclusive

  Coyaba Beach Resort ligger perfekt vid Grand Anse Beach, en av Västindiens mest kända stränder. Här är det gott om plats för alla!

 • Royalton Grenada

  Nytt hos oss! All Inclusive Familjehotell

  All Inclusive för hela familjen, njut av stränder, aktiviteter och god mat. Alla är glada och nöjda!

 • Sandals Grenada

  Endast för vuxna All Inclusive

  En all inclusive resort endast för vuxna. Ligger fantastiskt längs på vacker strand med alla lyxiga inslag som Sandals Resorts är kända för!

 • Radisson Grenada Beach Resort

  Familjehotell

  Ligger på en av Västindiens vackraste stränder. Ett riktigt drömläge, utsikten från Beachfront rummen skulle kunna vara plockat från ett vykort.

 • Mount Cinnamon Resort

  Familjehotell

  Bo omsluten av frodig natur vid vackra Grand Anse Beach. Gnistrande vit strand, turkost vatten, karibisk vänlighet - välkommen till paradiset!