Tobago Resmål

Beyond ordinary - så beskrivs denna Robinson Crusoe ö. Tropisk natur, orörda sandstränder, en vänlig ortsbefolkning och ett lugn som gör ön till ett riktigt paradis. Tobago är semesterorten dit både lokalbor och turister gärna kommer. Vi vet att generella standarden kan vara väldigt varierande, undvik onödiga fallgropar och ta hjälp av oss för att se till 

 

att ni får en härlig resa till Tobago där ni får uppleva strandliv, riktigt blått hav och njuta av en avslappnad atmosfär. Gillar du dykning och snorkling - testa korallrevet Buccoo Reef.

Fun fact! Bacolet Bay Beach var ett populärt tillhåll för Beatles på 1960–70 talet.

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Franciska08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Tobago

 • Plantation Beach Villas

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Ett perfekt boende i villa bara steg från den fina stranden vid Stonehaven Bay med närhet till allt man önskar sig på semestern. Som rosa bakelser man inte kan motstå!

 • Palm Views /Villas of Tobago

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Privatägda och välskötta villor med en enklare standard med olika inredning. Ofta med en väldigt typiskt karibiskt stil med olika färger och mönster som ger en känsla av genuinitet.

 • Just nu! Erbjudande

  Bacolet Beach Club

  Passar bäst för vuxna

  Ett litet boutiquehotell, sedan länge uppskattat bland framförallt par. Här njuter man av lugn och ro, god mat och väldigt personlig service – allt i en mysig miljö. Hotellet är vackert beläget på en backsluttning som lutar ner mot en avskild liten strand och det ljumma, turkosa havet.

 • Just nu! Erbjudande

  Coco Reef Resort

  Coco Reef Resort är beläget på den vackra sydvästkusten på Tobago. Att träda in i den luftiga och aprikosfärgade lobbyn på det här hotellet får en att känna sig som en av lokalborna.