Tobago Resmål

Tobago är en riktig Robinson Crusoe ö. Tropisk natur, orörda sandstränder, en vänlig ortsbefolkning och ett lugn gör ön till ett riktigt paradis. Ön genomkorsas av en vulkanisk bergskedja, delvis täckt av tropisk regnskog med rikt fågelliv. Korallrevet Buccoo Reef är en populär destination för snorklare och dykare. Det finns också möjlighet till både djuphavs- och flugfiske. På Tobago talar man engelska och staden Scarborough räknas som huvudstad.

Nationen Trinidad och Tobago är en självständig stat sedan 1962 och medlem i Brittiska samväldet. På Trinidad bor största delen av befolkningen och här ligger universiteten och de lite större städerna.

Tobago är semesterorten dit både lokalbor och turister kommer för att uppleva strand, blått hav och en avslappnad atmosfär!

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Franciska08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Tobago

 • Plantation Beach Villas

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Omgivet av ett fågelreservat, regnskog och bara steg från den fina stranden vid Stonehaven Bay. Ett perfekt boende för er som vill bo i villa med närhet till allt man önskar sig på semestern. Som rosa bakelser man inte kan motstå!

 • Villas of Tobago

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Ett antal privatägda och välskötta villor med en lite enklare standard. De har alla olika inredning, de har ofta en väldigt typiskt karibiskt stil med olika färger och mönster som ger en känsla av genuinitet.

 • Just nu! Erbjudande

  Bacolet Beach Club

  Bröllopsresor

  Ett litet boutiquehotell, sedan länge uppskattat bland framförallt par. Här njuter man av lugn och ro, god mat och väldigt personlig service – allt i en mysig miljö. Hotellet är vackert beläget på en backsluttning som lutar ner mot en avskild liten strand och det ljumma, turkosa havet.

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.