Västindisk ö & kryssning Kombinationer

Seaside

Ni kommer inte att ångra att ni kombinerade er kryssning med att kickstarta semestern med några extra dagar på plats! Västindien har en rik och omväxlande natur, allt från vassa klippor, stora plantager med antingen sockerrör eller bananodlingar och tropisk regnskog till palmskuggade stränder med härlig vit sand.

Det finns ofantligt mycket att se på de olika öarna, förutom att dyka och snorkla har ni möjlighet att besöka olika sevärdheter som såklart är personliga för varje ö. Vi förslår att ni börjar med att bo ett av våra utvalda hotell på den destination där avresehamnen för er kryssning ligger och där er kryssning senare utgår ifrån.

Ett härligt tips från oss är att kombinera ett besök på Martinique eller Guadeloupe med en kryssning med MSC Cruises. 

Exempel på just en sådan kombination skulle kunna vara att ni startar resan med att acklimatisera er, både till klimatet och tidsskillnaden, med ca 5 - 6 nätter på fantastiskt mysiga hotellet Bakoua på Martinique för att sedan fortsätta med en 7 nätters kryssning med MSC där rutten kan se ut så här:

Martinique, Guadeloupe, S:t Lucia, Barbados, Trinidad och Tobago, Grenada, Saint Vincent & The Grenadines.

Kika gärna på vår sida med kryssningar för fler spännande alternativ. Välkomna med er förfrågan så skräddarsyr vi ihop ett förslag som passar just er!


Rekommenderade hotell

 • Bakoua

  Passar bäst för vuxna

  Ett uppskattat och välkomnande hotell med många återkommande gäster. Bo nära den lilla lokala byn med restauranger och marinan.

 • Just nu! Erbjudande

  MSC Cruises

  Familjehotell Kryssningar

  MSC Cruises ägs av en italiensk familj och samtliga fartyg genomsyras av elegant inredning och modern design i klassisk italiensk anda. Här finns nått för alla!

 • Just nu! Erbjudande

  La Créole Beach Hotel & Spa

  Familjehotell

  Hotellet är uppbyggt med alla sina rum utspridda längs havet i en tropisk trädgård. Ett perfekt utgångsläge om ni är intresserade av att ta er runt på egen hand med bil och se mer av ön!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.