Maldiverna Resmål

Maldiverna ligger mitt i den Indiska Oceanen, sydväst om Sri Lanka. Ögruppen består av 26 korallatoller med sammanlagt närmare 1.200 öar. Landets yta är 90.000 kvadratkilometer, men bara en halv procent består av  land. Det är inget bergigt landskap precis, högsta punkten uppges vara sex meter över havet.

Vi har valt ut några underbara resorter – små intima, tropiska oaser – långt från vardagen. Från flygplatsen når man dem med sjöflygplan. Här finns antagligen många av världens absolut vackraste stränder och detta är också ett dykparadis med mängder av fisk- och växtarter. Vad sägs om rockor, sköldpaddor, hajar och världens största fisk - valhajen? För den som vill kombinera paradisö med storstad rekommenderar vi en kombination med Dubai.

Vi har valt att samarbeta med några få öar men har även möjlighet att boka några få andra öar, kanske till och med din personliga favorit!
Så kolla gärna med oss. 

 

 

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Malin08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Maldiverna

 • Just nu! Erbjudande

  Komandoo Island Resort & Spa

  Bröllopsresor Endast för vuxna

  Står ni mitt på Komandoo och springer åt varsitt håll tar det bara tio sekunder innan ni når en varsin strand. Ön är nämligen bara 200 meter bred.

 • Just nu! Erbjudande

  Kuredu Island Resort & Spa

  Familjehotell

  På Kuredu Island resort & Spa har man blivit specialister på smekmånader och kärlekssemestrar. Det är lätt att förstå varför. Ni bor i exotiska halmtäckta bungalows eller rymliga villor, på den lena sandstranden, eller på pålar över vattnet i lagunen.

 • Just nu! Erbjudande

  JA Manafaru

  Bröllopsresor Familjehotell 5-stjärniga hotell

  JA Manafaru ligger på den privata ön Haa Alif. Välj mellan att bo i en lyxig villa direkt på den vita stranden eller över vattnet, eller i bungalows mot soluppgång eller solnedgång.

 • Just nu! Erbjudande

  Dhonveli

  All Inclusive Bröllopsresor Familjehotell

  Kom till Cinnamon Dhonveli, ön som är uppkallad efter det ord som på det lokala språket betyder ”vit sand”. Denna lilla ö erbjuder mycket mer än bländvita sandstränder, den är full av tropisk växtlighet och passar bra för hela familjen!

 • Just nu! Erbjudande

  Innahura Maldives Resort

  En ny modern pärla som med en fräsch och avslappnad stil passar perfekt för den som gillar sol, hav och opretentiöst strandliv på kritvita stränder. Lev och andas efter deras egna motto - Life is Easy!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.