Maldiverna Resmål

Maldiverna ligger mitt i den Indiska Oceanen, sydväst om Sri Lanka. Ögruppen består av 26 korallatoller med sammanlagt närmare 1.200 öar. Landets yta är 90.000 kvadratkilometer, men bara en halv procent består av  land. Det är inget bergigt landskap precis, högsta punkten uppges vara sex meter över havet. Vi har valt ut några underbara resorter – små intima, tropiska oaser – långt från vardagen. Från flygplatsen når man dem med sjöflygplan eller med speedboat, det kan hända att ni behöver både och!

Här finns antagligen många av världens absolut vackraste stränder och detta är också ett dykparadis med mängder av fisk- och växtarter. Vad sägs om rockor, sköldpaddor, hajar och världens största fisk - valhajen? Maldiverna kan inte jämföras med andra resmål, det är verkligen unikt!

För den som vill kombinera paradisö med storstad rekommenderar vi en kombination med Dubai. Det är en fantastisk kombination där ni får uppleva både enkelhetens lyx ute i havet med vågornas ljud som sällskap och storstadsliv med den lyx och flärd som Dubai erbjuder.

Vi har som sagt valt att samarbeta med några få utvalda hotell men har även möjlighet att boka andra öar,  kanske till och med din personliga favorit.

Så kolla gärna med oss så hjälper vi er gärna!

 

 

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Franciska08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Maldiverna

 • Just nu! Erbjudande

  Hurawalhi Island Resort

  Endast för vuxna 5-stjärniga hotell

  Adults only hotellet Hurawahli Island Resort, en härlig mix av barfotaglädje och exklusiv modern design som mynnar ut i en total känsla av varm lyx!

 • Just nu! Erbjudande

  Meeru Island Resort & Spa

  Familjehotell

  Meeru Island Resort & Spa på Maldiverna välkomnar dig in till ett tropiskt paradis! En fantastiskt vacker lagun som med skimrande turkosa färger omfamnar ön i harmoni med den långsträckta vita sandstranden!

 • Just nu! Erbjudande

  Kuredu Island Resort & Spa

  Extra fokus på hållbarhet Familjehotell

  På Kuredu Island resort & Spa har man blivit specialister på smekmånader och kärlekssemestrar. Det är lätt att förstå varför. Ni bor i exotiska halmtäckta bungalows eller rymliga villor, på den lena sandstranden, eller på pålar över vattnet i lagunen.

 • Just nu! Erbjudande

  JA Manafaru

  Familjehotell 5-stjärniga hotell Bröllopsresor

  JA Manafaru ligger på den privata ön Haa Alif. Välj mellan att bo i en lyxig villa direkt på den vita stranden eller över vattnet, eller i bungalows mot soluppgång eller solnedgång.

 • Dhonveli

  Familjehotell All Inclusive Bröllopsresor

  Kom till Cinnamon Dhonveli, ön som är uppkallad efter det ord som på det lokala språket betyder ”vit sand” som erbjuder mycket mer än bländvita sandstränder, den är full av tropisk växtlighet och passar bra för hela familjen!

 • Komandoo Island Resort & Spa

  Endast för vuxna Bröllopsresor

  Står ni mitt på Komandoo och springer åt varsitt håll tar det bara tio sekunder innan ni når en varsin strand. Ön är nämligen bara 200 meter bred.

 • Innahura Maldives Resort

  Familjehotell

  En ny modern pärla som med en fräsch och avslappnad stil passar perfekt för den som gillar sol, hav och opretentiöst strandliv på kritvita stränder. Lev och andas efter deras egna motto - Life is Easy!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.