Kryssningar

Att åka på en kryssning är så mycket mer än att "bara åka båt". Det är sällan det finns möjlighet att få uppleva så många olika destinationer på en och samma resa som när ni väljer att åka på en kryssning och ni behöver aldrig tänka på att packa ur och ner igen i er resväska, ni har alltid hotellrummet med er. Det finns dessutom flera olika varianter av kryssningar. I vårt utbud har vi allt från mindre segelfartyg till stora kryssningsfartyg.

Vill ni uppleva öarna på ett mer personligt, exklusivt sätt i mindre grupp och besöka hamnar som de största fartygen inte når? Då ska ni välja att resa med Starclipper eller Sea Cloud Cruises. Om ni istället väljer att resa med något av de stora kryssnings-rederierna som MCS Cruises, Celebrity Cruises eller Royal Caribbean så erbjuder de alla ett otroligt stort utbud av restauranger, underhållning och aktiviteter både på fartyget och i land. Självklart finns även mittenalternativet för er som önskar en mer exklusiv upplevelse med både det mindre och det större fartygets alla fördelar. Då ska ni kika lite extra på kryssningar med femstjärninga all inclusive rederiet Seabourn.

Ett tips från oss är att kombinera er kryssning, oavsett vilken ni väljer, med att stanna några extra dagar på destinationen som er kryssning avgår ifrån. Det är ofta en skön start på er semester att börja med att acklimatisera sig, både till klimatet och tidsskillnaden. Bo ca 5 - 6 nätter på ett av våra utvalda hotell och res sedan vidare med just ert utvalda kryssningsfartyg.

Hör gärna av er till oss så hjälper vi er med ett skräddarsytt förslag!

 • Seabourn

  Kryssningar

  Seabourn är ett rederi med fem exklusiva mindre fartyg och alla kryssningar är all inclusive. Fartygens storlek gör det möjligt för er att besöka de mindre pittoreska hamnarna som de större fartygen inte når!

 • MSC Cruises

  Familjehotell Kryssningar

  MSC Cruises ägs av en italiensk familj och samtliga fartyg genomsyras av elegant inredning och modern design i klassisk italiensk anda. Här finns nått för alla!

 • Star Clippers

  Exklusivt utvalt Kryssningar

  Ute efter en extraordinär seglingsupplevelse? Då ska ni kasta ett extra öga på rederiet Star Clipper som är nått utöver det vanliga. Ombord på de klassiska segelfartygen kan ni njuta av personlig atmosfär och får uppleva hur det känns att ha vind i seglen!

 • Sea Cloud Cruises

  Endast för vuxna Kryssningar

  Sea Cloud Cruises är ett mindre rederi och flottan består av exklusiva segelfartyg, bland annat det legendariska original fartyget som heter just Sea Cloud. Upplevelsen håller förstklassig service och är självfallet en femstjärnig upplevelse!