Kuredu Island Resort & Spa ResmålMaldiverna

På Kuredu Island Resort & Spa bor ni i exotiska halmtäckta bungalows, rymliga villor direkt på den lena sandstranden eller på pålar över vattnet i lagunen. Här njuter ni av tropisk grönska, vita stränder, underbart turkost vatten och enastående service. Det finns också gott om aktiviteter, ön har ett vattensportcenter där ni kan vindsurfa, kitesurfa, hyra katamaran, ge er ut på segelsafari och förstås dyka. Maldiverna är ett fantastiskt dykparadis, både för nybörjare och proffs och ni kan med snorkel eller tuber upptäcka en otrolig undervattensvärld i orörda korallrev. Skulle ni tröttna på sand mellan tårna så kan ni alltid ta ett dopp i hotellets pool, beroende på rumskategori ni bor i har ni möjlighet till upp till tre stycken sådana. Hotellet har även en vinkällare på Sangu Restaurant som erbjuder en mängd olika viner från världens alla hörn. Här kan ni gå på vinprovning eller få hjälp att välja ut det perfekta vinet till er måltid!

Maldivernas första golfbana med sex fina hål finns här – mer får inte plats på denna lilla ö. Inom några minuters promenadavstånd finns sex barer, Sai Kotari Tea House, två underbara spa, juvelerare och fyra små souvenirbutiker. Hotellet har fyra buffétrestauranger och även dessa delas upp per rumskategori ni bor i för att undvika att det blir för mycket folk på ett och samma ställe. Fråga oss om vad som ingår i just er rumskategori! Utöver dessa finns tre stycken à la carte restaurangerna som alla serverar utsökta lokala och internationella rätter. Om ni vill slippa tänka på notan medan ni är här finns två generösa all inclusive-alternativ. Observera att hotellet inte tar emot lokal valuta. 

Tips! Vill ni lyxa till det ordentligt kan ni göra en utflykt med speedboat till det 5-stjärniga hotellet Hurawalhi Island Resort och äta en 5 eller 7 rätter lunch/middag i undervattensrestaurangen 5:8. En upplevelse utöver det vanliga!

Hållbarheten på ön är en väsentlig faktor naturligtvis och hotellet har ett otroligt fint arbete kring alla områden.
Kika gärna in på deras egna sida här och läs mer: http://www.kuredu.com/download/Kuredu_Sustainability_Report.pdf eller om Crown & Champa Resorts rapport på http://www.kuredu.com/download/Sustainability_Report_CCR.pdf

Prisexempel i oktober för 2 vuxna i 7 nätter med all inclusive plus, flyg och transfer med sjöflyg. Pris från 79 950 kr.

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  383
 • Avstånd till flygplats

  Ca 45 min med sjöflyg
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Nej
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Måltidsuppgradering finns mot kostnad
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Nej
  Hotellet erbjuder gratis WiFi på rummen och i utvalda områden.

 • Lämpar sig väl för

  Familjehotell, Extra fokus på hållbarhet.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Erbjudanden

 • 25% rabatt, gratis barn och uppgradering till all inclusive plus!

  Bokas senast 12 juli 2024

  Bo på hotellet innan 31/10 och få 25% rabatt på alla villa rum ( ej bungalows) och gratis uppgradering från helpension till all inclusive plus!
  Barn bor gratis hos föräldrar och betalar endast skatt och transfer.

  Bokar ni Garden Bungalow, Beach Bungalow & Premium Beach Bungalow så får ni 35% rabatt på rummet och bor ett barn gratis hos er.

 • Boka tidigt rabatt!

  Bokas senast 30 augusti 2024

  Bo på hotellet mellan 1/11 - 23/12 och 11/1 - 30/4 2025 så får ni 25% rabatt på ert rum.

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs, men fås vid ankomsten till Maldiverna för vistelser upp till 30 dagar
 • Klimat

  Medeltemperaturen ligger mellan 24 ºC och 33 ºC genom året. Maldiverna har två säsonger med en nordöstmonsun från nov - mars som ger sol och värme. Sydvästmonsunen som drar över landet i maj - sept för med sig rikligt med nederbörd
 • Valuta

  Maldivisk rufiyaa (MVR), men man använder USD eller EUR förutom på huvudön Male

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Hurawalhi Island Resort

  Exklusivt utvalt Endast för vuxna

  Adults only hotellet Hurawahli Island Resort, en härlig mix av barfotaglädje och exklusiv modern design som mynnar ut i en total känsla av varm lyx!

 • Just nu! Erbjudande

  Jawakara Island Maldives

  Nytt hos oss! Familjehotell

  Jawakara Islands Maldiverna, ett helt nytt hotell på Maldiverna som öppnat oktober 2023!

 • Velifushi Maldives

  Nytt hos oss! Familjehotell All Inclusive

  Modern resort i Vaavu atoll med jättefin med både äventyr och avkoppling på menyn. Gott om olika vattenvillor, vill ni hellre bo på stranden så absolut! Har ett vibrerande husrev som kryllar av marint liv inklusive de magnifika, ofarliga sjuksköterskehajarna!

 • Just nu! Erbjudande

  Vilamendhoo Island Resort & Spa

  Familjehotell

  I South Ari Atoll, ett ö-paradis som omges av ett fantastiskt korallrev för snorkling, av kritvit sandstrand och är full av frodig vegetation. Snorkla, bada, ät gott och bara njut av livet!

 • Just nu! Erbjudande

  Komandoo Island Resort & Spa

  Endast för vuxna Bröllopsresor

  Står ni mitt på ön och springer åt varsitt håll tar det bara tio sekunder innan ni når en varsin strand. En liten ö med stor personlighet!

 • JA Manafaru

  Familjehotell Exklusivt utvalt Bröllopsresor

  JA Manafaru ligger på den privata ön Haa Alif. Välj mellan att bo i en lyxig villa direkt på den vita stranden eller över vattnet, eller i bungalows mot soluppgång eller solnedgång.

 • Meeru Island Resort & Spa

  Familjehotell

  Välkommen till ett tropiskt paradis! En vacker lagun som med skimrande turkosa färger omfamnar ön i harmoni med den långsträckta vita stranden!

 • Just nu! Erbjudande

  Dhonveli

  Familjehotell All Inclusive Bröllopsresor

  Ön som är uppkallad efter det ord som på det lokala språket betyder ”vit sand”. Bländvita sandstränder, full av tropisk växtlighet och passar bra för hela familjen!