Guadeloupe & Martinique Kombinationer

Uppleva det vackra franska Västindien! På Guadeloupe hittar ni dramatisk natur på Basse-Terre vingen som är otroligt vacker med sina vattenfall, vulkan och regnskog medan Grande-Terre vingen erbjuder fina vita sandstränder och vajande palmer. Martinique som av de gamla indianerna kallades för Blommornas ö har även den bländande

 

natur och en mycket omtyckt souvenir att ta med sig hem är den kända Martinique romen. Här njuter ni av allt detta, vackra stränder och god mat. Nedan har vi valt ut våra personliga favorithotell på varje ö - ett för familjer och ett för par. 

Kontakta oss gärna för en skräddarsydd offert som passar för just er!


Rekommenderade hotell

 • Pierre et Vacances Sainte-Luce

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Pierre et Vacances Sainte-Luce ligger i en tropisk trädgård på den sydvästra delen av Martinique, och består av rymliga rum för mellan 2 – 6 personer. Perfekt för den som vill ta långa strandpromenader och utforska ön!

 • Bakoua

  Passar bäst för vuxna

  Ett uppskattat och välkomnande hotell med många återkommande gäster. Bo nära den lilla lokala byn med restauranger och marinan.

 • La Toubana Hotel & Spa

  Bröllopsresor Passar bäst för vuxna

  Som ett riktigt örnnäste vilar detta lilla boutiquehotell med sina bungalows på en höjd med fantastisk panoramavy ut över det turkosblå havet. Vill ni ha sand mellan tårna, njut av den mysiga, skyddade stranden!

 • La Créole Beach Hotel & Spa

  Familjehotell

  Hotellet är uppbyggt med alla sina rum utspridda längs havet i en tropisk trädgård. Ett perfekt utgångsläge om ni är intresserade av att ta er runt på egen hand med bil och se mer av ön!