Guadeloupe & Martinique Kombinationer

Guadeloupe

Uppleva det vackra franska Västindien! Till Guadeloupe och Martinique, och även mellan öarna, flyger ni med Air France. På Guadeloupe som är formad som en fjäril hittar ni dramatisk natur på Basse-Terre vingen som är otroligt vacker med sina vattenfall, vulkan och regnskog medan Grande-Terre vingen erbjuder fina vita sandstränder och vajande palmer. Martinique som av de gamla indianerna kallades för Blommornas ö har även den bländande natur och en mycket omtyckt souvenir att ta med sig hem är den kända Martinique romen. Här njuter ni av allt detta, vackra stränder och god mat.

Då öarna är franska så är det högertrafik som gäller vilket underlättar bilkörningen - vi rekommenderar varmt att man hyr bil och utforskar öarna på egen hand!

Nedan har vi valt ut våra personliga favorithotell på varje ö - ett för familjer och ett för par. 

Kontakta oss gärna för en skräddarsydd offert som passar för just er!


Rekommenderade hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Pierre et Vacances Sainte-Luce

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Pierre et Vacances Sainte-Luce ligger i en tropisk trädgård på den sydvästra delen av Martinique, och består av rymliga lägenheter för mellan 2 – 6 personer.

 • Just nu! Erbjudande

  La Toubana Hotel & Spa

  Bröllopsresor

  Som ett riktigt örnnäste vilar detta lilla boutiquehotell, med sina 32 bungalows, på en höjd med fantastisk utsikt över det turkosblå havet.

 • Bakoua

  Hotellet erbjuder 138 rum och sex sviter – vi kan varmt rekommendera rummen nere på stranden som har ett fantastiskt läge.

 • Just nu! Erbjudande

  La Créole Beach Hotel & Spa

  De 218 rummen är utspridda längs havet i en tropisk trädgård. I delen Les Palmes hittar ni 15 underbara juniorsviter med en ljus och trevlig inredning.

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.