Turks & Caicos Resmål

Bara man säger namnet Turks & Caicos tänker vi direkt på kristallklart, turkost vatten och kritvita, sammetslena paradisstränder. Är det samma för dig? Öarna är egentligen en fortsättning på Bahamaöarnas kalkstensformationer och trots att öarna är små finns här ett stort utbud av upplevelser. Ett riktigt paradis under vatten för både dykare 

 

 

och snorklare och ett snitt på fantastiska 350 soldagar per år känns ju helt ok! Det går fint att kombinera en resa till Turks & Caicos med ett besök i Miami eller på Antigua. 

Tips! Thursday night Fish Fry - lokal marknad med mat, hantverk, musik och souvenirer.

 

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Malin08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Turks & Caicos

 • Beaches Turks & Caicos Resort Villages & Spa

  All Inclusive Familjehotell

  Ett all inclusive hotell vid välkända Grace Bay där all mat, dryck, alla aktiviteter och vattensporter är inkluderade. Det finns så mycket att göra och det finns nått för alla!

 • The Sands at Grace Bay

  Villor & Lägenheter

  Ett hotell i härlig plantagestil, ett utmärkt val för familjen. Rymliga rum omges av en grönskande trädgård med tre pooler. Nära till allt och samtidigt långa barfotapromenader!

 • Villa del Mar

  Villor & Lägenheter

  Ligger bara ett stenkast från den 12 mil långa Grace Bay Beach, en av världens vackraste stränder som skämmer bort dig totalt med sammetslen sand och kristallklart vatten!