Turks & Caicos Resmål

Turks & Caicos består av ett antal öar som har en sammanlagd yta på 425 km2. Öarna är egentligen en fortsättning på Bahamaöarnas kalkstensformationer. De har en låg buskvegetation och omges av riktiga paradisstränder med kritvit sand. Öarna är en Brittisk kronkoloni och här talas engelska. Sedan saltindustrin lagts ner har turismen kommit att spela en avgörande roll. Trots att öarna är små finns här ett stort utbud av upplevelser.

På senare tid har Turks & Caicos utvecklats till ett riktigt paradis för både dykare och snorklare. Det går fint att kombinera ett besök här med ett par dagar i Miami eller på vackra Antigua. 
Välkomna till ön med 350 soldagar om året!

 

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Malin08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Turks & Caicos

 • Beaches Turks & Caicos Resort Villages & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Ligger utmed en bred, vit och väldigt lång, vacker sandstrand - Grace Bay. Beaches är ett all inclusive hotell där all mat, dryck, alla aktiviteter och vattensporter är inkluderade i priset. Och det är inte lite, det finns så mycket att göra och det finns nått för alla!

 • Just nu! Erbjudande

  The Sands at Grace Bay

  Villor & Lägenheter

  Ett hotell i härlig plantagestil, ett utmärkt resmål för familjen. Rymliga rum omges av en grönskande trädgård med tre pooler. Nära till allt och här kan ni ta långa barfotapromenader!

 • Just nu! Erbjudande

  Villa del Mar

  Villor & Lägenheter

  Ligger bara ett stenkast från den 12 mil långa Grace Bay Beach, en av världens vackraste stränder som skämmer bort dig totalt med sammetslen sand och kristallklart vatten!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.