Turks & Caicos Resmål

Turks & Caicos består av ett antal öar som har en sammanlagd yta på 425 km2. Öarna är egentligen en fortsättning på Bahamaöarnas kalkstensformationer. De har en låg buskvegetation och omges av riktiga paradisstränder med kritvit sand. Öarna är en Brittisk kronkoloni och här talas engelska.

 

Sedan saltindustrin lagts ner har turismen kommit att spela en avgörande roll. Trots att öarna är små finns här ett stort utbud av upplevelser. På senare tid har Turks & Caicos utvecklats till ett riktigt paradis för både dykare och snorklare.

 

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Låt semestern börja nu!

Vi tycker att du ska slippa leta runt på internet för att hitta den perfekta semestern. Vi skräddarsyr resan utifrån dina drömmar och med vår unika kunskap.
Kontakta Franciska08 505 359 00
för konsultation & bokning eller
Begär en skräddarsydd offert

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.


Hotell Turks & Caicos

 • Just nu! Erbjudande

  Villa del Mar

  Villor & Lägenheter

  Bara ett stenkast från den 12 mil långa Grace Bay Beach som skämmer bort dig med sammetslen sand och kristallklart vatten,en av världens tio finaste stränder.

 • Beaches Turks & Caicos Resort Villages & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  På Providenciales i ögruppen Turks & Caicos ligger Beaches utmed en osedvanligt bred, vit och 20 km lång sandstrand vid namn Grace Bay.

 • Just nu! Erbjudande

  The Sands at Grace Bay

  Villor & Lägenheter

  Med sina sex trevåningsbyggnader är detta hotell i plantagestil ett utmärkt resmål för familjen. Rymliga rum omges av en grönskande trädgård med tre swimmingpooler.

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.