Grenada & St.Lucia Kombinationer

Grenada

Genom att besöka Grenada och St.Lucia får ni uppleva två fantastiskt vackra vulkanöar med mäktiga naturupplevelser! På Grenada njuter ni av vackra Grande Anse stranden som tillhör Västindiens vackraste och på St.Lucia har ni möjlighet att få se de berömda Pitonerna. Fördelen med den här kombinationen är att ni flyger med British Airways till Grenada, vidare till St.Lucia och sedan hem därifrån. Då det är samma flygbolag rakt igenom ger det ett förmånligt pris.

Nedan har vi valt ut våra personliga favorithotell på varje ö - ett för familjer och ett för par. 

Kontakta oss gärna för en skräddarsydd offert som passar för just er!


Rekommenderade hotell

 • Radisson Grenada Beach Resort

  Radisson Grenada Beach Resort ligger på en av Västindiens vackraste stränder – Grand Anse. Stranden gör att hotellet har ett riktigt drömläge och utsikten från Beachfront rummen skulle kunna vara från ett vykort.

 • Just nu! Erbjudande

  Bay Gardens Beach Resort & Spa

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Perfekt både för par och familjer som vill bo beachfront och bara vill ta det lugn vid den lagunformade poolen eller på stranden men som även vill ta sig runt och upptäcka ön!

 • Ti Kaye Resort & Spa

  Endast för vuxna

  Ti Kaye Resort & Spa ligger vid viken Anse Cochon, vackert insprängt i den frodiga växtligheten uppe på en kulle med egen strand nedanför. En mindre resort med rustik barfotakänsla med en underbar utsikt från hammocken på altanen över det azurblå havet. En del stugor kan även bokas med en egen liten pool!

 • Laluna

  Endast för vuxna

  Ett väldigt personligt boutiquehotell med ett fåtal rum som ligger i en sluttning ovanför en privat strand på Grenadas sydvästkust. Namnet är magiskt och säger allt!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.