Seabourn ResmålKryssningar

Seabourn Odyssey

Seabourn är ett rederi med fem mindre fartyg varav tre stycken har 229 sviter och rymmer ca 460 gäster, två stycken har 300 sviter och rymmer ca 600 gäster. Insideshytter finns inte på dessa fartyg. Fartygens storlek gör det möjligt att besöka mindre pittoreska hamnar som de större fartygen inte når. 

Här behöver ni inte tänka på mat eller dryck eftersom alla kryssningar är all inclusive. Ombord finns alltid ett gym, pool och ett härlig spa som ni kan passa på att nyttja!

Kryssningarna börjar ofta på St Martin eller Barbados och avslutas på Barbados, St Martin eller Aruba. Det ger er ett perfekt tillfälle att förlänga er kryssning med några dagar på destinationen ni startar från eller kliver av på. Ge er resa den där lilla extra guldkanten när ni ändå besöker Karibien!

Prisexempel för 2 vuxna, 14 dagar i mars 2024:

Flyg: Stockholm - Barbados, St.Martin - Stockholm
2 nätter på Hilton Barbados i ett dubbelrum med frukos
7 nätter kryssning med Seabourn Ovation i en Verandah Suite och all inclusive. Alla hamnavgifter och skatter ingår
5 nätter på Esmeralda Resort i ett Deluxe rum med kontinental frukost

Rutt: Barbados - St.Vincent & the Grenadines - Martinique - Guadeloupe - dag till havs - Antigua - St.Kitts & Nevis - St.Martin 

Pris från 157 800 kr

Hotellfakta & kontakt

 • Övrigt på hotellet

  Lyxkryssning med all inclusive och dricks inkluderat i priset. Vänder sig främst till vuxna och kan kombineras till en kryssning på hela 14 dagar. Inga formella klädkrav men gästerna klär sig snyggt och de flesta män har kavaj på kvällarna. En gala per vecka med mer formell klädsel för de som önskar. 

 • Lämpar sig väl för

  Kryssningar.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Kryssningar

 • MSC Cruises

  Familjehotell Kryssningar

  MSC Cruises ägs av en italiensk familj och samtliga fartyg genomsyras av elegant inredning och modern design i klassisk italiensk anda. Här finns nått för alla!

 • Star Clippers

  Exklusivt utvalt Kryssningar

  Ute efter en extraordinär seglingsupplevelse? Då ska ni kasta ett extra öga på rederiet Star Clipper som är nått utöver det vanliga. Ombord på de klassiska segelfartygen kan ni njuta av personlig atmosfär och får uppleva hur det känns att ha vind i seglen!

 • Sea Cloud Cruises

  Endast för vuxna Kryssningar

  Sea Cloud Cruises är ett mindre rederi och flottan består av exklusiva segelfartyg, bland annat det legendariska original fartyget som heter just Sea Cloud. Upplevelsen håller förstklassig service och är självfallet en femstjärnig upplevelse!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.