Sea Cloud Cruises ResmålKryssningar

Sea Cloud Cruises är ett mindre rederi och flottan består av exklusiva segelfartyg. Upplevelsen håller mycket hög service och är femstjärnigt av en anledning.

Det legendariska segelfartyget Sea Cloud (byggt 1931) och det vackra fartyget Seacloud II (byggt 2000) bjuder på luxuös logi, 6 underbara mål mat per dag inklusive vin eller öl och fantastisk service. Båda fartygen är inredda i maritim stil och tar upp till 90 passagerare vilket borgar för en mer exklusiv upplevelse som är få förunnat. Sea Cloud Cruises har som grädde på moset tilldelats det prestigefyllda FIVE STAR DIAMOND AWARD för excellenta kryssningsprodukter!

Kryssningarna utgår från Bridgetown på Barbados eller St. Johns på Antigua. Oavsett vilken kryssning ni väljer kan ni se fram emot spännande anlöpningshamnar och idylliska öar omgivna av kristallklart vatten. Bugande kokospalmer, myntadoftande romdrinkar och en smekande passadvind i ett utan tvekan oslagbart klimat gör livet oerhört behagligt under en kryssning. Inget släpande på bagage under resans gång och möjligheten att se ett flertal öar på samma resa är något som talar för att ni ska välja en kryssning.

För detaljerad information eller ett prisförslag på en Sea Cloud segling så kontakta oss på telefonnummer 08 505 359 00 eller e-post info@vastindienspecialisten.se.

Hotellfakta & kontakt

 • Övrigt på hotellet

  Helpension och vin eller öl till lunch och middag ingår samt kaffe, te och softdrinks under hela dagen. Även dricks ingår. Kryssningar passar bäst kunder som önskar kryssa med ett exklusivt mindre fartyg med närhet till hav och natur och vänder sig främst till vuxna. Klädstilen på kvällarna är ”smart casual”, dvs elegantare fritidskläder med eller utan kavaj. Under Welcome & Farewell middagarna är dock kavaj önskvärt.

 • Lämpar sig väl för

  Kryssningar, Endast för vuxna.

Malin Richert Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Kryssningar

 • Seabourn

  Kryssningar

  Seabourn är ett rederi med fem exklusiva mindre fartyg och alla kryssningar är all inclusive. Fartygens storlek gör det möjligt för er att besöka de mindre pittoreska hamnarna som de större fartygen inte når!

 • MSC Cruises

  Familjehotell Kryssningar

  MSC Cruises ägs av en italiensk familj och samtliga fartyg genomsyras av elegant inredning och modern design i klassisk italiensk anda. Här finns nått för alla!

 • Star Clippers

  Exklusivt utvalt Kryssningar

  Ute efter en extraordinär seglingsupplevelse? Då ska ni kasta ett extra öga på rederiet Star Clipper som är nått utöver det vanliga. Ombord på de klassiska segelfartygen kan ni njuta av personlig atmosfär och får uppleva hur det känns att ha vind i seglen!