Star Clippers ResmålKryssningar

Star Clippers är ett rederi som erbjuder en kryssningsupplevelse utöver det vanliga. Ombord på de klassiska segelfartygen njuter ni av personlig atmosfär, god mat och inte minst upplevelser från de mindre exploaterade öarna i den karibiska ö-världen. Helpension ingår och ett rikt utbud av aktiviteter finns ombord, allt från diverse vattensporter till mastklättring och kvällsunderhållning. Livet ombord är informellt och dagarna ägnas åt paradisöar med idylliska sandstränder. Vanligast är 7 nätters kryssning som utgår från Antigua, Barbados eller St.Martin. Vill ni maximera er resa så tar ni en 14 dagars kryssning och återkommer till startdestinationen.

Exempel på hur er resa kan se ut för 2 vuxna:
Flyg från Stockholm via London till Antigua. Hemresa från Barbados via London.

1 övernattning i London på utresan, 3 nätter på Cocos Hotel med all inclusive, 7 nätterskryssning med helpension och hamnavgifter inräknat. Dryck och dricks tillkommer ombord på fartyget.

Exempel på rutt: St. John's, Antigua - Terre de Haut, Iles des Saintes - Cabrits, Dominica - Beach stop, Martinique - St. George's, Grenada - Tobago Cays, Grenadines - Marigot Bay, St. Lucia  - Soufriere, St. Lucia - Bridgetown, Barbados
Pris från ca 94 300 kr. (utan rabatter)

 

Hotellfakta & kontakt

 • Övrigt på hotellet

  Helpension ingår i kryssningen medans dryck och dricks tillkommer och betalas på plats på fartyget. De riktar sig både till segelvana ungdomar och vuxna och det är inga formella klädkrav, de flesta har snyggare fritidskläder på kvällarna.

 • Lämpar sig väl för

  Kryssningar.

Malin Richert

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Kryssningar

 • MSC Cruises

  Familjehotell Kryssningar

  MSC Cruises ägs av en italiensk familj och samtliga fartyg genomsyras av elegant inredning och modern design i klassisk italiensk anda. Här finns nått för alla!

 • Seabourn

  Kryssningar

  Seabourn är ett rederi med fem exklusiva mindre fartyg och alla kryssningar är all inclusive. Fartygens storlek gör det möjligt för er att besöka de mindre pittoreska hamnarna som de större fartygen inte når!

 • Royal Caribbean

  Familjehotell Kryssningar

  Royal Caribbean är hela familjens dröm, fartygen är fullpackade med spännande evenemang för barn och ungdomar! Världens största kryssningsfartyg, Oasis of the Sea, tillhör detta rederi.

 • Sea Cloud Cruises

  Endast för vuxna Kryssningar

  Sea Cloud Cruises är ett mindre rederi och flottan består av exklusiva segelfartyg, bland annat det legendariska original fartyget som heter just Sea Cloud. Upplevelsen håller förstklassig service och är självfallet en femstjärnig upplevelse!

 • Celebrity Cruises

  Kryssningar Bröllopsresor

  Celebrity Cruises kryssningar är perfekt för par och har en mer vuxen och högklassig inriktning. Sammanfattat får ni fantastisk komfort, utmärkt service och förstklassig mat till attraktivt pris i lyxförpackning!

 • Costa Cruises

  Familjehotell Kryssningar

  Ett kryssningsrederi som erbjuder det bästa av Italien till sjöss! Reser ni med Costa Cruises kan ni känna er avslappnade då de har en informell och härlig atmosfär som ändå vibrerar av aktiviteter och underhållning.

 • NCL

  Familjehotell Kryssningar

  Norwegian Cruise Line är ett amerikanskt rederi som har en utmärkt servicenivå och en härlig avslappnad stämning. Ombord på de moderna fartygen kan ni ta det lugnt och ta dagen som den kommer, ni inte behöver passa några fasta tider eller använda er av några klädkoder, ni gör som ni själva vill.

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.