Star Clippers ResmålKryssningar

Star Clippers är ett rederi som erbjuder en kryssningsupplevelse utöver det vanliga. Ombord på de klassiska segelfartygen njuter ni av personlig atmosfär, god mat och inte minst upplevelser från de mindre exploaterade öarna i den karibiska ö-världen. Helpension ingår men inte dryckerna och ett rikt utbud av aktiviteter finns ombord, allt från diverse vattensporter till mastklättring och kvällsunderhållning. Livet ombord är informellt och dagarna ägnas åt paradisöar med idylliska sandstränder. Vanligast är 7 nätters kryssning som utgår från Barbados eller St.Martin. Vill ni maximera er resa så tar ni en 14 dagars kryssning och återkommer till startdestinationen.

Specialkryssning med Starflyer i 3 dagar och en veckas strandliv.
Mellan 6-9 mars 2019 kan ni följa med Starflyer från St Martin mot kändisfavoriten St Barth och oexploaterade St Kitts! 
Ni kombinerar detta med en 7 nätters vistelse på St Martin på valfritt hotell.
Prisexempel inkl flyg, kryssning med helpension och 7 nätter med frukost på Esmeralda resort från 58 685:- för 2 personer

För detaljerad information och prisförslag kontakta Västindienspecialisten på telefonnummer 08 505 359 00 eller e-post info@vastindienspecialisten.se.

Hotellfakta & kontakt

 • Övrigt på hotellet

  Helpension ingår i kryssningen medans dryck tillkommer ovanpå. Även dricks  tillkommer. Riktar sig både till segelvana ungdomar och vuxna och det är inga formella klädkrav, de flesta har snyggare fritidskläder på kvällarna.

 • Lämpar sig väl för

  Kryssningar.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Kryssningar

 • Just nu! Erbjudande

  MSC Cruises

  Familjehotell

  MSC Cruises ägs av en italiensk familj och samtliga fartyg genomsyras av elegant inredning och modern design i klassisk italiensk anda. Här finns nått för alla!

 • Seabourn

  Seabourn är ett rederi med fem exklusiva mindre fartyg och alla kryssningar är all inclusive. Fartygens storlek gör det möjligt för er att besöka de mindre pittoreska hamnarna som de större fartygen inte når!

 • Just nu! Erbjudande

  Royal Caribbean

  Familjehotell

  Royal Caribbean är hela familjens dröm, fartygen är fullpackade med spännande evenemang för barn och ungdomar! Världens största kryssningsfartyg, Oasis of the Sea, tillhör detta rederi.

 • Sea Cloud Cruises

  Endast för vuxna

  Sea Cloud Cruises är ett mindre rederi och flottan består av exklusiva segelfartyg, bland annat det legendariska original fartyget som heter just Sea Cloud. Upplevelsen håller förstklassig service och är självfallet en femstjärnig upplevelse!

 • Celebrity Cruises

  Bröllopsresor

  Celebrity Cruises kryssningar är perfekt för par och har en mer vuxen och högklassig inriktning. Sammanfattat får ni fantastisk komfort, utmärkt service och förstklassig mat till attraktivt pris i lyxförpackning!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.