Star Clippers ResmålKryssningar

Star Clippers är ett rederi som erbjuder en kryssningsupplevelse utöver det vanliga. Ombord på de klassiska segelfartygen njuter ni av personlig atmosfär, god mat och inte minst upplevelser från de mindre exploaterade öarna i den karibiska ö-världen. Helpension ingår och ett rikt utbud av aktiviteter finns ombord, allt från diverse vattensporter till mastklättring och kvällsunderhållning. Livet ombord är informellt och dagarna ägnas åt paradisöar med idylliska sandstränder. Vanligast är 7 nätters kryssning som utgår från Antigua, Barbados eller St.Martin. Vill ni maximera er resa så tar ni en 14 dagars kryssning och återkommer till startdestinationen.

Exempel på hur er resa kan se ut för 2 vuxna i januari 2024:
Flyg från Stockholm till St Martin.

2 nätter på St Martin, Holland House Beach Hotel med frukost, 7 nätterskryssning med helpension och hamnavgifter inräknat.
Dryck och dricks tillkommer ombord på fartyget.

Exempel på rutt:  St Martin -  Nevis - dag till havs  - Dominica - Iles des Saintes - Guadeloupe - Antigua - St. Barts - St. Martin
Pris från ca 104 800 kr. (utan rabatter)

Hotellfakta & kontakt

 • Övrigt på hotellet

  Helpension ingår i kryssningen medans dryck och dricks tillkommer och betalas på plats på fartyget. De riktar sig både till segelvana ungdomar och vuxna och det är inga formella klädkrav, de flesta har snyggare fritidskläder på kvällarna.

 • Lämpar sig väl för

  Kryssningar, Exklusivt utvalt.

Malin Richert Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Kryssningar

 • Seabourn

  Kryssningar

  Seabourn är ett rederi med fem exklusiva mindre fartyg och alla kryssningar är all inclusive. Fartygens storlek gör det möjligt för er att besöka de mindre pittoreska hamnarna som de större fartygen inte når!

 • MSC Cruises

  Familjehotell Kryssningar

  MSC Cruises ägs av en italiensk familj och samtliga fartyg genomsyras av elegant inredning och modern design i klassisk italiensk anda. Här finns nått för alla!

 • Sea Cloud Cruises

  Endast för vuxna Kryssningar

  Sea Cloud Cruises är ett mindre rederi och flottan består av exklusiva segelfartyg, bland annat det legendariska original fartyget som heter just Sea Cloud. Upplevelsen håller förstklassig service och är självfallet en femstjärnig upplevelse!