MSC Cruises ResmålKryssningar

MSC Cruises är ett italienskt familjeägt kryssningsrederi som erbjuder fartyg med en elegant inredning och modern design i klassisk italiensk anda. Den italienska familjära känslan lyser igenom på såväl service som på maten, det finns ett stort kulinariskt utbud ombord. Flottan består av äldre mer klassiska fartyg och de allra senaste och moderna, innovativa fartygen som tillsammans med de stora utbudet av destinationer utgör en fantastisk kryssningsupplevelse. 

Skeppet MSC Seaside är ledarskeppet för Seaside-flottan och beskrivs som "Det moderna kryssningsfartyget" av bolaget själva. Fartyget lanserades i december 2017, och med sin design revolutionerade fartyget kryssningsbranschen. Ett 360° promenadstråk på däck 8 tar gästerna närmare havet. Här finner ni exempelvis en infinitybro, ett 4-däck högt inglasat atrium samt panoramahissar i fartygets akter som alla bjuder på fantastiska utsikter. Ombord finns hela 8 restauranger, 18 lounger och barer och flertalet roliga aktiviteter för alla åldrar, bland annat en 120m lång zipline.

MSC Cruises jobbar målinriktat med hållbarhet och ni kan gärna läsa mer om det på https://www.msccruises.co.uk/about/sustainability och även om miljöengagemangen på deras egna ö Ocean Cay MSC Marine Reserve på https://www.mscoceancay.com/sv-se/ocean-cay-o-hallbarhet

Kontakta oss gärna för olika förslag på paketresor med kryssning och flyg, passa även på att lägga till några dagar extra i Karibien!

Prisexempel Guadeloupe + kryssning i februari 2024:
Flyg med Air France från Stockholm
3 nätter på La Créole Beach Hotel & Spa med halvpension
7 nätter kryssning ombord MSC Seaside i en Fantastica Balkonghytt, Easy dryckespaket, Trilogy - Three Exclusive Dining Experiences och internetpaket
3 nätter på La Toubana Hotel & Spa med halvpension 

Rutt: Guadeloupe - St. Lucia - Barbados - till havs - St Vincent & the Grenadines - Grenada - Martinique - Guadeloupe

Pris från 118 400 kr.

Hotellfakta & kontakt

 • Övrigt på hotellet

  I kryssningen ingår helpension. Vissa specialrestauranger ingår inte. Dryck och dricks tillkommer och kan med fördel köpas till redan från start. Passar bäst för vuxna, barnfamiljer och generationsresor. Snyggare fritidsklädsel gäller för de flesta kvällarna förutom två galakvällar då de flesta män har kavaj eller kostym.

 • Lämpar sig väl för

  Kryssningar, Familjehotell.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Kryssningar

 • Seabourn

  Kryssningar

  Seabourn är ett rederi med fem exklusiva mindre fartyg och alla kryssningar är all inclusive. Fartygens storlek gör det möjligt för er att besöka de mindre pittoreska hamnarna som de större fartygen inte når!

 • Star Clippers

  Exklusivt utvalt Kryssningar

  Ute efter en extraordinär seglingsupplevelse? Då ska ni kasta ett extra öga på rederiet Star Clipper som är nått utöver det vanliga. Ombord på de klassiska segelfartygen kan ni njuta av personlig atmosfär och får uppleva hur det känns att ha vind i seglen!

 • Sea Cloud Cruises

  Endast för vuxna Kryssningar

  Sea Cloud Cruises är ett mindre rederi och flottan består av exklusiva segelfartyg, bland annat det legendariska original fartyget som heter just Sea Cloud. Upplevelsen håller förstklassig service och är självfallet en femstjärnig upplevelse!