MSC Cruises ResmålKryssningar

MSC Seaside

MSC Cruises är ett italienskt familjeägt kryssningsrederi som erbjuder fartyg med en elegant inredning och modern design i klassisk italiensk anda. Den italienska familjära känslan lyser igenom på såväl service som på maten, det finns ett stort kulinariskt utbud ombord. Flottan består av äldre mer klassiska fartyg och de allra senaste och moderna, innovativa fartygen som tillsammans med de stora utbudet av destinationer utgör en fantastisk kryssningsupplevelse. 

Ett av de senaste tillskotten i flottan är MSC Seaside som kryssar i Karibien. Fartyget lanserades i december 2017, med sin design revolutionerade fartyget kryssningsbranschen. Ett 360° promenadstråk på däck 8 tar gästerna närmare havet. Infinitypool, infinitybro samt panoramahissar i fartygets akter bjuder på fantastiska utsikter. Ombord finns hela 9 restauranger, 20 lounger och barer och flertalet roliga aktiviteter för alla åldrar, bland annat världens längsta ZIP-line till havs. I fallet MSC Seaside är fartyget en upplevelse i sig, är du som kund ute efter mer tid i land kan ni kryssa med MSC Armonia som kryssar från Miami till bland annat Havanna i Kuba. Här ingår två utflykter som nyttjas under de två dagar ni spenderar i Havanna.

MSC Cruises jobbar målinriktat med hållbarhet och ni kan gärna läsa mer om det på https://www.msccruises.co.uk/about/sustainability och även om miljöengagemangen på deras egna ö Ocean Cay MSC Marine Reserve på https://www.mscoceancay.com/sv-se/ocean-cay-o-hallbarhet

Vill ni verkligen uppleva Västindien och ö-hoppa i vykortsvacker miljö ska ni kolla närmare på MSC Preziosa och hennes 7 eller 15 dagars kryssning från Fort-de-France på Martinique. Upptäck fantastiska destinationer som bland annat Pointe-à-Pitre, Basseterre, Saint Lucia och Roseau.

Kontakta oss gärna för olika förslag på paketresor med kryssning och flyg, passa även på att lägga till några dagar extra i Karibien!

 

Hotellfakta & kontakt

 • Övrigt på hotellet

  I kryssningen ingår helpension. Vissa specialrestauranger ingår inte. Dryck och dricks tillkommer och kan med fördel köpas till redan från start. Passar bäst för vuxna, barnfamiljer och generationsresor. Snyggare fritidsklädsel gäller för de flesta kvällarna förutom två galakvällar då de flesta män har kavaj eller kostym.

 • Lämpar sig väl för

  Kryssningar, Familjehotell.

Malin Richert

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Kryssningar

 • Seabourn

  Kryssningar

  Seabourn är ett rederi med fem exklusiva mindre fartyg och alla kryssningar är all inclusive. Fartygens storlek gör det möjligt för er att besöka de mindre pittoreska hamnarna som de större fartygen inte når!

 • Royal Caribbean

  Familjehotell Kryssningar

  Royal Caribbean är hela familjens dröm, fartygen är fullpackade med spännande evenemang för barn och ungdomar! Världens största kryssningsfartyg, Oasis of the Sea, tillhör detta rederi.

 • Sea Cloud Cruises

  Endast för vuxna Kryssningar

  Sea Cloud Cruises är ett mindre rederi och flottan består av exklusiva segelfartyg, bland annat det legendariska original fartyget som heter just Sea Cloud. Upplevelsen håller förstklassig service och är självfallet en femstjärnig upplevelse!

 • Star Clippers

  Kryssningar

  Ute efter en extraordinär seglingsupplevelse? Då ska ni kasta ett extra öga på rederiet Star Clipper som är nått utöver det vanliga. Ombord på de klassiska segelfartygen kan ni njuta av personlig atmosfär och får uppleva hur det känns att ha vind i seglen!

 • Celebrity Cruises

  Kryssningar Bröllopsresor

  Celebrity Cruises kryssningar är perfekt för par och har en mer vuxen och högklassig inriktning. Sammanfattat får ni fantastisk komfort, utmärkt service och förstklassig mat till attraktivt pris i lyxförpackning!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.