MSC Cruises ResmålKryssningar

MSC Seaside

MSC Cruises är ett italienskt familjeägt kryssningsrederi som erbjuder fartyg med en elegant inredning och modern design i klassisk italiensk anda. Den italienska familjära känslan lyser igenom på såväl service som på maten, det finns ett stort kulinariskt utbud ombord. Flottan består av äldre mer klassiska fartyg och de allra senaste och moderna, innovativa fartygen som tillsammans med de stora utbudet av destinationer utgör en fantastisk kryssningsupplevelse. 

Ett av de senaste tillskotten i flottan är MSC Seaside som kryssar i Karibien. Fartyget lanserades i december 2017, med sin design revolutionerade fartyget kryssningsbranschen. Ett 360° promenadstråk på däck 8 tar gästerna närmare havet. Infinitypool, infinitybro samt panoramahissar i fartygets akter bjuder på fantastiska utsikter. Ombord finns hela 9 restauranger, 20 lounger och barer och flertalet roliga aktiviteter för alla åldrar, bland annat världens längsta ZIP-line till havs.
I fallet MSC Seaside är fartyget en upplevelse i sig, är du som kund ute efter mer tid i land kan ni kryssa med MSC Armonia som kryssar från Miami till bland annat Havanna i Kuba. Här ingår två utflykter som nyttjas under de två dagar ni spenderar i Havanna.

Vill ni verkligen uppleva Västindien och ö-hoppa i vykortsvacker miljö ska ni kolla närmare på MSC Preziosa och hennes 7 eller 15 dagars kryssning från Fort-de-France på Martinique. Upptäck fantastiska destinationer som bland annat Pointe-à-Pitre, Basseterre, Saint Lucia och Roseau.

Kontakta oss gärna för olika förslag på paketresor med kryssning och flyg, passa även på att lägga till några dagar extra i Karibien!

Prisexempel för 2 vuxna:
Flyg T&R Stockholm - Martinique
5 nätter på Bakoua Hotel i ett Deluxe on the Beach rum med frukost
7 nätters kryssning med MSC Preziosa, 09 - 16 mars 2019
Balkonghytt med Fantastica upplevelse, dricks och Easy dryckespaket

Rutt: Fort de France (Martinique), Pointe-à-Pitre (Guadeloupe), Road Town (Virgin Islands (Bridgetown), Philipsburg (St. Maarten), Roseau (Dominica), Basseterre (S:t Kitts & Nevis), St. John's (Antigua och Barbuda), Fort de France (Martinique)

Pris från 67 450 kr. 

Hotellfakta & kontakt

 • Övrigt på hotellet

  I kryssningen ingår helpension. Vissa specialrestauranger ingår inte. Dryck och dricks tillkommer och kan med fördel köpas till redan från start. Passar bäst för vuxna, barnfamiljer och generationsresor. Snyggare fritidsklädsel gäller för de flesta kvällarna förutom två galakvällar då de flesta män har kavaj eller kostym.

 • Lämpar sig väl för

  Kryssningar, Familjehotell.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Erbjudanden

 • Helpension och dryckespaket ingår

  Bokas senast 27 februari 2019

  Boka en kryssning från Miami med MSC Seaside mellan 30/3 - 2/11 eller MSC Armonia mellan 2/4 - 28/10 2019 så får ni dryckespaket Easy vid bokning av insides- eller utsideshytt.

  Bokar ni en balkonghytt, så är dryckespaket Premium inkluderat.

  Kan inte kombineras med andra erbjudanden och en serviceavgift på 12,50 USD per person/dag tillkommer ombord.  

 • 50% för andra personen

  Bokas senast 28 februari 2019

  50% för andra personen på utvalda fartyg och avgångar under 2018/2019. Rabatten avser kryssningspriset.

   

  Fartyg/avresa:
  MSC Seaside 22/12 2018 - 23/3 2019
  MSC Opera 25/12 2018 - 05/3 2019
  MSC Armonia 4/3 - 25/3 2019

   

  Gäller från avresehamnarna Havanna och Miami.

  Priserna är i mån av tillgång och kan inte kombineras med andra erbjudanden.Gäller endast nya bokningar och en serviceavgift på 12,5 USD pp/dag tillkommer ombord.

   


Kryssningar

 • Seabourn

  Seabourn är ett rederi med fem exklusiva mindre fartyg och alla kryssningar är all inclusive. Fartygens storlek gör det möjligt för er att besöka de mindre pittoreska hamnarna som de större fartygen inte når!

 • Royal Caribbean

  Familjehotell

  Royal Caribbean är hela familjens dröm, fartygen är fullpackade med spännande evenemang för barn och ungdomar! Världens största kryssningsfartyg, Oasis of the Sea, tillhör detta rederi.

 • Sea Cloud Cruises

  Endast för vuxna

  Sea Cloud Cruises är ett mindre rederi och flottan består av exklusiva segelfartyg, bland annat det legendariska original fartyget som heter just Sea Cloud. Upplevelsen håller förstklassig service och är självfallet en femstjärnig upplevelse!

 • Star Clippers

  Ute efter en extraordinär seglingsupplevelse? Då ska ni kasta ett extra öga på rederiet Star Clipper som är nått utöver det vanliga. Ombord på de klassiska segelfartygen kan ni njuta av personlig atmosfär och får uppleva hur det känns att ha vind i seglen!

 • Celebrity Cruises

  Bröllopsresor

  Celebrity Cruises kryssningar är perfekt för par och har en mer vuxen och högklassig inriktning. Sammanfattat får ni fantastisk komfort, utmärkt service och förstklassig mat till attraktivt pris i lyxförpackning!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.