MSC Cruises ResmålKryssningar

MSC Cruises är ett italienskt familjeägt kryssningsrederi som erbjuder fartyg med en elegant inredning och modern design i klassisk italiensk anda. De är stolta över den utmärkta komforten, den hjärtliga gästfriheten tillsammans med italienska och internationella rätter i de många restaurangerna och det höga miljöbetyget. Mixen av lite mindre fartyg och de allra senaste och modernaste stora fartygen tillsammans med dom unika och särpräglade stoppen utgör en fantastisk kryssningsupplevelse. I nuläget finns 14 fartyg i drift och fler är på gång de närmaste åren.

MSC Cruises kryssar bland annat i Karibien med ett antal olika reslängder och rutter och avresehamnar. Till exempel erbjuder de en 7-dagarskryssning med MSC Opera där resan avgår från Havanna på Kuba. 
Kontakta oss gärna för ett paketförslag inkl flyg och kanske några dagar extra i Karibien.

 

Hotellfakta & kontakt

Karin Thunström

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fler hotell

 • Seabourn

  Kryssning

  Seabourn är ett rederi med sex mindre fartyg varav tre har 229 sviter och tre har endast 104 sviter. Alla kryssningar är all inclusive.

  Läs mer om hotellet
 • Royal Caribbean

  Kryssning

  Royal Caribbean har ett utpräglat familjefokus. Fartygen har spännande evenemang för ungdomar och barn. Världens största kryssningsfartyg, Oasis of the Sea, tillhör detta rederi.

  Läs mer om hotellet
 • Sea Cloud Cruises

  Kryssning

  Sea Cloud Cruises är ett mindre rederi och flottan består av exklusiva segelfartyg. Upplevelsen håller mycket bra service och är femstjärnigt.

  Läs mer om hotellet
 • Star Clippers

  Kryssning

  Star Clipper är ett rederi som erbjuder en kryssningsupplevelse utöver det vanliga. Ombord på de klassiska segelfartygen njuter ni av personlig atmosfär

  Läs mer om hotellet
Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.