Dreams Aventuras Riviera Maya ResmålMexiko / Riviera Maya

Dreams Aventuras Riviera Maya har ett perfekt läge intill en småbåtshamn och med en fin liten strand. Här finns också massor av aktiviteter för alla åldrar. Snorkla, ta dyklektioner, segla katamaran eller vindsurfa, ta en danskurs eller cykla. Det finns inget gym men vill ni aktivera er finns exempelvis yoga och aerobics, både på land och i vatten. I närheten kan man spela tennis eller så tar ni en golfrunda på Riviera Maya Golf Club som erbjuder vissa perioder/tider en gratis greenfee per person och dag. Här njuter man av ett mycket bra all inclusive koncept med flera restauranger bestående av en blandning av lokala och internationella rätter. Hotellet har ett av Cancuns största delfinarium.

Puerto Aventuras är ett litet samhälle som ligger endast 20 minuter söderut från Tulum med en av världens vackraste stränder. 25 minuter norrut ligger Playa del Carmen med uteliv och marknader.

Dreams Puerto Aventuras Resort & Spa ingår i Dreams-kedjan där vi även kan boka Dreams Tulum och Dreams Cancun. När det gäller transfer så hjälper vi er gärna att förboka detta. Vi samarbetar med företaget Amstar som även har en representant på hotellet hos vilken man kan boka utflykter.

En lokal skatt på ca 2 USD/rum tillkommer och betalas på plats.

Prisexempel under lågsäsong t.ex. maj, exklusive rabatt. 
2 vuxna i 7 nätter med all inclusive, inklusive flyg från 47 900 kr 

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  305
 • Avstånd till flygplats

  Ca 65 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Nej
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Ja
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja
  Hotellet erbjuder gratis WiFi genom appen Unlimited Connectivity

 • Lämpar sig väl för

  All Inclusive, Familjehotell.

Malin Richert Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Erbjudanden

 • Boka tidigt rabatt

  Bokas senast 30 juli 2024

  Bo på hotellet mellan 1/11 - 30/4 så får ni 25% rabatt på boendet .

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inte visum för att resa till Mexiko
 • Klimat

  Klimatet är tropiskt och på sommaren kommer det en och en halv meter regn. Men under perioden november-april kan man räkna regnskurarna på den ena handens fingrar. Då håller sig temperaturen strax under behagliga 30 grader och det är 25-27 grader i vattnet.
 • Valuta

  I Mexiko växlar du USD och Euro till mexikanska pesos. Tag inte med svensk valuta! Den är svår att växla och kursen är dålig

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Secrets Maroma Beach

  Endast för vuxna All Inclusive

  Detta är en underbar plats för kärlekspar, smekmånadsfirare och giftaslystna som vill semestra i en lyxig miljö utan barn.

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Riviera Cancun Resort & Spa

  All Inclusive Familjehotell

  Här är hotellet som är precis vad det heter, en semesterdröm för alla! Ligger på en helt fantastisk strand på lugna Riviera Maya.

 • Just nu! Erbjudande

  Secrets Akumal Riviera Maya

  Bröllopsresor Endast för vuxna All Inclusive

  En nybyggd, romantisk resort endast för vuxna där ni kan njuta av lyxigt boende, fantastisk strand och massor av bekvämligheter. Vill ni ge er ut på äventyr är det här en bra utgångspunkt. Möjligheterna är oändliga!

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Tulum Resort & Spa

  All Inclusive Familjehotell

  Tulum, välkänt för sina fina stränder. Ett hotell där kolonialstil blandas med modern arkitektur, vita stränder och gnistrande blått hav. Allt man vill ha!

 • Just nu! Erbjudande

  Hard Rock Hotel Cancun

  All Inclusive

  Klicka här om du vill ha ett hotell som rockar, härligt strandliv och närheten till att utforska Maya-ruiner eller ta del av Cancuns häftiga nattliv!

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Natura Resort & Spa

  All Inclusive Familjehotell

  Helt nybyggt hotell som öppnat 2020 inspirerat av den närliggande Mayakulturen och den frodiga djungeln med cenoter. Riktigt mysigt!

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Jade Resort & Spa

  All Inclusive Familjehotell

  Dreams Jade Riviera Cancun ligger i en unik miljö längs världens näst största korallrev så glöm inte att ta med snorklingsutrustningen! Har ni ingen så hjälper de er naturligtvis på plats, så inga problem!