Dreams Riviera Cancun Resort & Spa ResmålMexiko / Riviera Maya

Dreams Riviera Cancun Resort & Spa ligger invid en vit sandstrand på Riviera Maya omgiven av grönskande trädgårdar endast 20 minuter ifrån Cancun. Denna oas är ett underbart val för både par och familjer. Rummen är rymliga och elegant inredda med varma toner och alla bekvämligheter ni behöver.

För alla barn som vill mellan 3-12 år finns Explorers Club som anordnar massa aktiviteter. Vill man hålla ihop familjen under aktiviteterna finns möjligheter till att snorkla, klättra, yoga, segla eller vara med på en matlagningsklass. Eller varför inte tillbringa en eftermiddag i hotellets spa, ja här finns något för alla! I de sju restaurangerna och de sju barerna som ingår finns det mat, dryck och snacks för alla smaklökar och det serveras både internationella rätter som lokala klassiker.

Bor ni här får ni rabatterad greenfee på närliggande Gran Coyote Golf Riviera Maya, El Camaleon Mayakoba Golf Course och den fina banan El Tinto. Bokas på plats i concierge disken. När det gäller transfer så hjälper vi er gärna att förboka det. Vi samarbetar med företaget Amstar som även har en representant på hotellet där man kan boka upp utflykter.

En lokal skatt på ca 2 USD/rum tillkommer och betalas på plats.

Prisexempel under lågsäsong t.ex. maj, exklusive rabatt. 
2 vuxna i 7 nätter med all inclusive och flyg från 50 100 kr

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  486
 • Avstånd till flygplats

  Ca 20 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Ja
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja
  Hotellet erbjuder gratis WiFi genom appen Unlimited Connectivity

 • Lämpar sig väl för

  All Inclusive, Familjehotell.

Malin Richert Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Erbjudanden

 • Boka tidigt rabatt

  Bokas senast 30 juli 2024

  Bo på hotellet mellan 1/11 - 30/4 2025 så får ni 25% rabatt på boendet.

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inte visum för att resa till Mexiko
 • Klimat

  Klimatet är tropiskt och på sommaren kommer det en och en halv meter regn. Men under perioden november-april kan man räkna regnskurarna på den ena handens fingrar. Då håller sig temperaturen strax under behagliga 30 grader och det är 25-27 grader i vattnet.
 • Valuta

  I Mexiko växlar du USD och Euro till mexikanska pesos. Tag inte med svensk valuta! Den är svår att växla och kursen är dålig

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Secrets Maroma Beach

  All Inclusive Endast för vuxna Bröllopsresor

  Detta är en underbar plats för kärlekspar, smekmånadsfirare och giftaslystna som vill semestra i en lyxig miljö utan barn.

 • Just nu! Erbjudande

  Secrets Akumal Riviera Maya

  All Inclusive Endast för vuxna

  En nybyggd, romantisk resort endast för vuxna där ni kan njuta av lyxigt boende, fantastisk strand och massor av bekvämligheter. Vill ni ge er ut på äventyr är det här en bra utgångspunkt. Möjligheterna är oändliga!

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Tulum Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Tulum, välkänt för sina fina stränder. Ett hotell där kolonialstil blandas med modern arkitektur, vita stränder och gnistrande blått hav. Allt man vill ha!

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Aventuras Riviera Maya

  Familjehotell All Inclusive

  Har du någonsin undrat hur mycket glädje familjen kan fylla en semester med? Här är svaret - obegränsat! Närheten till både Tulum och Playa Del Carmen gör det perfekt för den som vill se mer!

 • Just nu! Erbjudande

  Hard Rock Hotel Cancun

  All Inclusive

  Klicka här om du vill ha ett hotell som rockar, härligt strandliv och närheten till att utforska Maya-ruiner eller ta del av Cancuns häftiga nattliv!

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Natura Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Helt nybyggt hotell som öppnat 2020 inspirerat av den närliggande Mayakulturen och den frodiga djungeln med cenoter. Riktigt mysigt!

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Jade Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Dreams Jade Riviera Cancun ligger i en unik miljö längs världens näst största korallrev så glöm inte att ta med snorklingsutrustningen! Har ni ingen så hjälper de er naturligtvis på plats, så inga problem!