Dreams Tulum Resort & Spa ResmålMexiko / Riviera Maya

Dreams Tulum Resort & Spa ligger på Riviera Maya, där kolonialstil blandas med modern arkitektur, vita stränder och blått hav. Tulumområdet är välkänt för sina fina stränder och Mayaindianernas berömda pyramider ligger bara fem minuter bort och bör inte missas! Det ingår massor av aktiviteter om ni vill hänga runt på området, bland annat segling, kajak, snorkling, katamaran, vattengympa, tennis, danslektioner och introdyk i pool. Golfspelare får rabatterad greenfee på Riviera Maya Golf Club som bokas på plats i conciergedisken. Mot avgift kan man dyka med tuber eller bege sig ut på djuphavsfiske. För barnen finns dagliga aktiviteter både i barnpoolen och på land, till exempel klättervägg, skattjakter och utflykter.

Rustikt möblerade rum och sviter finns i olika storlekar, med utsikt över havet eller trädgården. Hotellets spa erbjuder en rad behandlingar – massage, hydroterapi, aromaterapi, och andra inhemska behandlingar. På hotellet finns många olika restauranger att välja mellan. Allt från asiatiskt, franskt, italienskt till det allra bästa från det mexikanska köket.

En lokal skatt på ca 2 USD/rum tillkommer och betalas på plats.

Prisexempel under lågsäsong t.ex. maj, exklusive rabatt.
2 vuxna i 7 nätter med all inclusive, inklusive flyg från 49 900 kr 

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  432
 • Avstånd till flygplats

  Ca 80 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Ja
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja
  Hotellet erbjuder gratis WiFi genom appen Unlimited Connectivity

 • Lämpar sig väl för

  All Inclusive, Familjehotell.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Erbjudanden

 • Boka tidigt rabatt

  Bokas senast 30 juli 2024

  Bo på hotellet mellan 1/11 - 30/4 så får ni 25% rabatt på boendet.

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inte visum för att resa till Mexiko
 • Klimat

  Klimatet är tropiskt och på sommaren kommer det en och en halv meter regn. Men under perioden november-april kan man räkna regnskurarna på den ena handens fingrar. Då håller sig temperaturen strax under behagliga 30 grader och det är 25-27 grader i vattnet.
 • Valuta

  I Mexiko växlar du USD och Euro till mexikanska pesos. Tag inte med svensk valuta! Den är svår att växla och kursen är dålig

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Secrets Maroma Beach

  All Inclusive Endast för vuxna Bröllopsresor

  Detta är en underbar plats för kärlekspar, smekmånadsfirare och giftaslystna som vill semestra i en lyxig miljö utan barn.

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Riviera Cancun Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Här är hotellet som är precis vad det heter, en semesterdröm för alla! Ligger på en helt fantastisk strand på lugna Riviera Maya.

 • Just nu! Erbjudande

  Secrets Akumal Riviera Maya

  All Inclusive Endast för vuxna

  En nybyggd, romantisk resort endast för vuxna där ni kan njuta av lyxigt boende, fantastisk strand och massor av bekvämligheter. Vill ni ge er ut på äventyr är det här en bra utgångspunkt. Möjligheterna är oändliga!

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Aventuras Riviera Maya

  Familjehotell All Inclusive

  Har du någonsin undrat hur mycket glädje familjen kan fylla en semester med? Här är svaret - obegränsat! Närheten till både Tulum och Playa Del Carmen gör det perfekt för den som vill se mer!

 • Just nu! Erbjudande

  Hard Rock Hotel Cancun

  All Inclusive

  Klicka här om du vill ha ett hotell som rockar, härligt strandliv och närheten till att utforska Maya-ruiner eller ta del av Cancuns häftiga nattliv!

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Natura Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Helt nybyggt hotell som öppnat 2020 inspirerat av den närliggande Mayakulturen och den frodiga djungeln med cenoter. Riktigt mysigt!

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Jade Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Dreams Jade Riviera Cancun ligger i en unik miljö längs världens näst största korallrev så glöm inte att ta med snorklingsutrustningen! Har ni ingen så hjälper de er naturligtvis på plats, så inga problem!