Secrets Akumal Riviera Maya ResmålMexiko / Riviera Maya

Secrets Akumal Riviera Maya är en nybyggd, romantisk resort endast för vuxna där ni kan njuta av lyxigt boende, en fantastiskt kristallvit sandstrand och massor av bekvämligheter. Enligt alla hotell med Secrets stämpel jobbar de enligt Signature Unlimited-Luxury® Experience och de menar det! Rummen är underbart fina med sina mjuka toner i trä med en fräsch tolkning av mexikanska färger och guldstänk från Mayakulturen. Det finns rum med trädgårdsutsikt, havsutsikt och rum med direkt poolaccess. Vill ni lyxa till det, då bokar ni rum med Preffered Club förmåner!

Akumal betyder på Mayaspråk ”place of turtles” så det är goda chanser att ni får se havssköldpaddor om ni grabbar tag i snorklingsutrustningen och hoppar ner i det azurblå havet. Dyker ni, passa på att boka upp er, området är känt för sina fina rev.
På området finns flera pooler, spa och gym. För den aktiva finns crossfit, tennis, yoga, cykelturer eller ta chansen och var med på en lektion i dans eller spanska. 

Här bor ni med all inclusive och det erbjuds otroligt många alternativ, allt ifrån lättare lunch på Barefoot Grill direkt vid strandkanten till exklusivare val till middag med bland annat franskt, italienskt, asiatiskt, mexikanskt tema. Mellan måltider kan ni beställa ljuvliga cocktails i någon av barerna som finns på området.

Vill ni ge er ut på äventyr är det här en bra utgångspunkt. Möjligheterna är oändliga!

En lokal skatt på ca 2 USD/rum tillkommer och betalas på plats.

Prisexempel under t.ex. maj, exlusive rabatt. 
2 vuxna i 7 nätter med all inclusive och flyg från 68 400:-

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  464 rum
 • Avstånd till flygplats

  Ca 60 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Ja
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja
  Hotellet erbjuder gratis WiFi genom appen Unlimited Connectivity

 • Lämpar sig väl för

  All Inclusive, Endast för vuxna.

Malin Richert Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Erbjudanden

 • Boka tidigt rabatt

  Bokas senast 30 juli 2024

  Besök hotellet mellan 1/11 - 30/4 så får ni 20% rabatt.

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inte visum för att resa till Mexiko
 • Klimat

  Klimatet är tropiskt och på sommaren kommer det en och en halv meter regn. Men under perioden november-april kan man räkna regnskurarna på den ena handens fingrar. Då håller sig temperaturen strax under behagliga 30 grader och det är 25-27 grader i vattnet.
 • Valuta

  I Mexiko växlar du USD och Euro till mexikanska pesos. Tag inte med svensk valuta! Den är svår att växla och kursen är dålig

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Secrets Maroma Beach

  All Inclusive Endast för vuxna Bröllopsresor

  Detta är en underbar plats för kärlekspar, smekmånadsfirare och giftaslystna som vill semestra i en lyxig miljö utan barn.

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Riviera Cancun Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Här är hotellet som är precis vad det heter, en semesterdröm för alla! Ligger på en helt fantastisk strand på lugna Riviera Maya.

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Tulum Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Tulum, välkänt för sina fina stränder. Ett hotell där kolonialstil blandas med modern arkitektur, vita stränder och gnistrande blått hav. Allt man vill ha!

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Aventuras Riviera Maya

  Familjehotell All Inclusive

  Har du någonsin undrat hur mycket glädje familjen kan fylla en semester med? Här är svaret - obegränsat! Närheten till både Tulum och Playa Del Carmen gör det perfekt för den som vill se mer!

 • Just nu! Erbjudande

  Hard Rock Hotel Cancun

  All Inclusive

  Klicka här om du vill ha ett hotell som rockar, härligt strandliv och närheten till att utforska Maya-ruiner eller ta del av Cancuns häftiga nattliv!

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Natura Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Helt nybyggt hotell som öppnat 2020 inspirerat av den närliggande Mayakulturen och den frodiga djungeln med cenoter. Riktigt mysigt!

 • Just nu! Erbjudande

  Dreams Jade Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Dreams Jade Riviera Cancun ligger i en unik miljö längs världens näst största korallrev så glöm inte att ta med snorklingsutrustningen! Har ni ingen så hjälper de er naturligtvis på plats, så inga problem!