St James’s Club ResmålAntigua

St James´s Club ligger på en privat udde vid Mamora Bay, omgärdad av tropisk grönska och med två fina stränder – Mamora Bay och Coco Beach. Coco Beach ligger mot Atlanten vilket innebär lite större vågor men är fantastisk för snorkling! Mamora Bay ligger mer undanskymd med ett lugn där man slappar loss i en solstol eller kan ha roligt med massor av olika vattenaktiviteter. Rummen har antingen balkong eller terrass och de flesta även med vacker havsutsikt (Premium Rooms). Det finns en vuxendel på hotellet där ni kan bo i Royal Suites som ligger avskilt där endast boende inom det området har tillträde. St James´s Club erbjuder dessutom många fina villor i en egen liten by med två sovrum. Perfekt för större familjer som vill bo riktigt bra!

Aktivitetsprogrammet är väldigt brett, förutom tennis, gym och flera pooler finns ett vattensportcentrum vid Mamora Beach. Vill man hellre slappna av med en massage finns det en härlig spa-anläggning. Flera gånger i veckan bjuder hotellet på uppskattad kvällsunderhållning. Vill man ge sig ut på egen hand tar man lätt en taxi (ca 10 min) till pittoreska English Harbour där det finns ett antal restauranger och barer om det är så att man tröttnar på hotellets fyra egna. Här ligger även Shirley Hights, båda väl värda ett besök!

Observera att det tillkommer en lokal skatt på 24 USD/natt som betalas vid utcheckning.

Prisexempel under lågsäsong t.ex april 2021, 2 vuxna i 7 nätter med all inclusive. Inklusive flyg och övernattning i London på utresan. Från 48.700:-

 

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  178 rum och 73 villor
 • Avstånd till flygplats

  Ca 30 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Ja
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja
  Hotellet erbjuder gratis WiFi i allmänna utrymmen

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inget visum för inresa till Antigua
 • Klimat

  På Antigua råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  Östkaribisk dollar (US$ fungerar utmärkt)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Cocobay

  All Inclusive Endast för vuxna

  Husen är smakfullt inredda i ljusa färger med en utsikt som påminner om ett vykort. Detta är barfotalyx!

 • Just nu! Erbjudande

  COCOS Hotel

  All Inclusive Endast för vuxna Bröllopsresor

  Närmare paradiset än så här kan man inte komma för par som letar efter ett unikt och mysigt boende med fantastiska solnedgångar!

 • Just nu! Erbjudande

  Pineapple Beach Club

  All Inclusive Endast för vuxna

  Pineapple Beach Club Antigua är ett avslappnat, tropiskt gömställe enbart för vuxna. Njut av god mat och dryck med all inclusive och låt det stressfria och vänliga karibiska ö-livet ta över.

 • Just nu! Erbjudande

  Verandah Resort & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Här bor man i rymliga sviter som vilar på klippkanten- vissa med fantastisk utsikt över bukten och det smaragdgröna havet och det finns två fina stränder där ni kan få underbart vit sand mellan tårna!

 • Galley Bay

  All Inclusive Endast för vuxna

  Vid en underbar vit sandstrand med vajande karibiska palmer och en stilla lagun, ligger detta omtyckta familjedrivna all inclusive-hotell med stor personlighet!

 • Starfish Jolly Beach

  Familjehotell All Inclusive

  Jolly Beach Resort ett mycket prisvärt och populärt all inclusive hotell för både barnfamiljer och par. Hotellet har en enkel, karibisk stil och solnedgången går inte av för hackor!

 • Carlisle Bay Hotel, Antigua

  Familjehotell Bröllopsresor

  Carlisle Bay är en lyxresort som ligger på Antiguas sydkust och är omgivet av palmer, kritvit sand och turkosblått hav. Baksidan är en tropisk regnskog där ni kan låna hotellets kajaker och paddla genom mangroveträsken.

 • Sandals Grande Antigua Resort & Spa

  All Inclusive Endast för vuxna

  Sandals Grande Antigua Resort & Spa har många fina rum och sviter med olika karraktär med bykänsla och är en förtrollande anläggning. Dessutom ligger det på en av Antiguas allra vackraste sandstränder Dickenson Bay!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.