Pierre et Vacances Sainte-Anne ResmålGuadeloupe

Detta hotell ligger vid havet nära Sainte Anne och består av flera plantagehusliknande byggnader. Rummen är utformade som lägenheter med välutrustat pentry, mikrovågsugn och luftkonditionering, och på varje balkong finns ett mindre kök med sittplatser på. Det ger er möjlighet att exempelvis fixa egna måltider och mysa i lugn och ro på er egna balkong vilket gör det till ett prisvärt alternativ. Denna placering av köket är mycket vanlig på de franska öarna i Västindien. Vill man inte laga egen mat finns det tre restauranger på området med olika utbud och en mindre butik med enklare livsmedel och småsaker finns på området.

Pierre et Vacances Sainte-Anne ligger vid två stränder som är vackert omgivna av palmer. Ett aktivitetsutbud med bland annat tennis, vattengympa, volleyboll och hiking gör denna anläggning populär både bland vuxna och barn. Anläggningen är indelad i två olika områden – ett något livligare som ligger vid huvudbyggnaderna samt poolområdet och det andra mer dämpat lite mer på sidan med en egen pool. Vi rekommenderar oftast den lite lugnare delen, Premium Les Tamarins där ni få daglig städning, byte av sängkläder och handdukar var tredje dag samt Nespresso kaffemaskin. 

Lägenheterna är städade vid ankomst och bor man sju nätter eller mer på hotellet sker en extra städning (ej kitchenette eller disk). Slutstädning ingår (ej kitchenette eller disk). Bor ni i Holiday Village-delen och önskar lägga till så kallad "hotel services" kan detta köpas till i receptionen. Då ingår städning dagligen m.m. 

Vi rekommenderar att man hyr bil några dagar för att få större frihet och på bästa sätt kunna utforska Guadeloupes alla sidor!

Prisexempel under lågsäsong t.ex. maj 2022, 2 vuxna i 7 nätter utan måltider inklusive flyg från 29.950:-

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  259
 • Avstånd till flygplats

  Ca 30 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Nej
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Nej
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Nej
  Hotellet erbjuder WiFi mot kostnad

 • Lämpar sig väl för

  Villor & Lägenheter, Familjehotell.

Malin Richert

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Svenska medborgare behöver inte visum
 • Klimat

  På Guadeloupe råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  Guadeloupes valuta är Euro (€)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • La Créole Beach Hotel & Spa

  Familjehotell

  Hotellet är uppbyggt med alla sina rum utspridda längs havet i en tropisk trädgård. Ett perfekt utgångsläge om ni är intresserade av att ta er runt på egen hand med bil och se mer av ön!

 • Le Jardin Malanga

  Passar bäst för vuxna Bröllopsresor

  I ett omgjort bananplantage vid foten av regnskogen och vulkanen ligger det här unika hotellet. Den personliga atmosfären på detta familjeägda hotell tillsammans med utsikten över Les Saintes är magnifik!

 • La Toubana Hotel & Spa

  Passar bäst för vuxna Bröllopsresor

  Som ett riktigt örnnäste vilar detta lilla boutiquehotell med sina bungalows på en höjd med fantastisk panoramavy ut över det turkosblå havet. Vill ni ha sand mellan tårna, njut av den mysiga, skyddade stranden!

 • Just nu! Erbjudande

  Langley Resort Fort Royal

  Familjehotell

  Beläget bland berg och regnskog med underbar utsikt över havet. Har allt ni kan önska er för en aktiv semester med fint läge för utflykter!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.