The Sands at Grace Bay ResmålTurks & Caicos

The Sands at Grace Bay är en svitresort som är bygd i plantagestil omgiven av en frodig trädgård med tre pooler. De rymliga rummen är alla inredda i ljusa, tropiska färger med utsikt över gården, trädgården eller havet. Sviterna med ett, två eller tre rum har även ett kök och bekvämt vardagsrum med plats att sitta och äta. Poolerna är omgivna av små vattenfall och grottor och precis intill ligger den kristallvita och väldigt välkända sandstranden Grace Bay som alltid finns med på listan över de allra bästa stränderna i världen. Här kan ni ta långa barfotapromenader!

Självklart har ni möjlighet till flera olika aktiviteter, massa olika vattensporter som t.ex. dykutflykt på världens tredje största rev. Det finns en tennisbana på området och närhet till en fin golfbana, ett gym och en spaavdelning som erbjuder massage och andra härliga behandlingar. 

Hotellet ligger ca 10 minuter från marinan, det går även dagliga turer för den som vill shoppa eller äta middag på någon lokal restaurang. Annars går det förstås jättefint att äta på hotellets restaurang Hemingway med panoramautsikt över stranden. Här spelas livemusik vissa kvällar vilket är ett riktigt körsbär på toppen! 

Prisexempel under lågsäsong t.ex. november 2 vuxna i 7 nätter utan måltider. Inklusive flyg via London med en övernattning. Från 58.200:-

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  114
 • Avstånd till flygplats

  Ca 15 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Nej
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja
  Hotellet erbjuder gratis WiFi

 • Lämpar sig väl för

  Villor & Lägenheter.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inget visum för inresa till Turks & Caicos
 • Klimat

  På Turks & Caicos råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  USD ($)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Beaches Turks & Caicos Resort Villages & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Ett all inclusive hotell vid välkända Grace Bay där all mat, dryck, alla aktiviteter och vattensporter är inkluderade. Det finns så mycket att göra och det finns nått för alla!

 • Villa del Mar

  Villor & Lägenheter

  Ligger bara ett stenkast från den 12 mil långa Grace Bay Beach, en av världens vackraste stränder som skämmer bort dig totalt med sammetslen sand och kristallklart vatten!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.