Plantation Beach Villas ResmålTobago

Plantation Beach Villas består av flera fina villor som ligger i en väl uppvuxen och frodig trädgård med strandläge utefter Tobagos vackra kust. Omgivet av ett fågelreservat, regnskog och bara steg från den fina stranden vid Stonehaven Bay är det ett perfekt boende för er som vill bo privat med möjlighet till självhushåll, men ändå ha närhet till allt man önskar sig på semestern. De är alla identiska och byggda i en traditionell plantagehusstil, och faktiskt ombyggda av en svensk känd arkitekt – Arne Hasselqvist.

Varje villa har en brittisk, kolonial stil med karibiska influenser och har tre sovrum, alla med eget badrum, vardagsrum och mycket välutrustat kök. Härlig terrass med bekväma utemöbler och grill finns. Ni kan även få hjälp av personalen med städning och matlagning mot en kostnad så full service erbjuds för den som vill.

Liten pool och lunchbar finns på området och inom gångavstånd finns flertalet restauranger samt en liten matvarubutik. Hotellet anordnar även utflykter till regnskogen, olika båtturer, snorkling eller en massage på er egna terrass om ni önskar.

Prisexempel under lågsäsong t.ex. november för 6 vuxna i 7 nätter i en 3-sovrumsvilla inklusive flyg via London med en övernattning. Från SEK 101.950:-

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  6
 • Avstånd till flygplats

  Ca 20 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Nej
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Nej
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Nej
  Hotellet erbjuder gratis WiFi

 • Lämpar sig väl för

  Villor & Lägenheter, Familjehotell.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare kan man stanna 3 månader på Tobago utan något visum
 • Klimat

  På Tobago råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  Trinidad och Tobago-dollar (TTD)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Palm Views /Villas of Tobago

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Privatägda och välskötta villor med en enklare standard med olika inredning. Ofta med en väldigt typiskt karibiskt stil med olika färger och mönster som ger en känsla av genuinitet.

 • Bacolet Beach Club

  Passar bäst för vuxna Bröllopsresor

  Ett litet boutiquehotell, sedan länge uppskattat bland framförallt par. Här njuter man av lugn och ro, god mat och väldigt personlig service – allt i en mysig miljö. Hotellet är vackert beläget på en backsluttning som lutar ner mot en avskild liten strand och det ljumma, turkosa havet.

 • Just nu! Erbjudande

  Coco Reef Resort

  Coco Reef Resort är beläget på den vackra sydvästkusten på Tobago. Att träda in i den luftiga och aprikosfärgade lobbyn på det här hotellet får en att känna sig som en av lokalborna.