Villa del Mar ResmålTurks & Caicos

Villa del Mar ligger på Turks and Caicos mest utvecklade ö, Providenciales, bara ett stenkast från den sockervita stranden Grace Bay Beach som är otroligt lång. Grace Bay Beach är internationellt sätt en av världens tio finaste stränder vilket borgar för att du inte blir besviken! Här har Villa del Mar en avskild del där de erbjuder solstolar, handdukar, parasoller och kalla drycker exklusivt för Villa del Mars gäster. På hotellet finns pool och en trevlig liten bar. Det är också här vid poolkanten som den kontinentala frukosten serveras varje morgon.

Här kan ni bo i fräscha studios med ett mindre kitchenette eller i fina sviter med ett sovrum och fullutrustat kök. Sviter med två eller tre sovrum finns också så det passar alla, från den som väljer att resa på egen hand upp till större familjer som vill ha ett toppenläge på sitt boende. För den som vill lyxa till det finns även några penthouse sviter med härlig utsikt med ett eller två sovrum.

Från Villa del Mar har du ett bekvämt gångavstånd till det allra bästa ön har att erbjuda, allt från god mat på några av öns populäraste restauranger till shopping på Salt Mills Shopping Plaza. 

Prisexempel under lågsäsong t.ex. nov , 2 vuxna i 7 nätter med kontinental frukost. Inklusive flyg via London med en övernattning. Från 53 950:-

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  42
 • Avstånd till flygplats

  Ca 20 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Nej
  Restaurang: Nej
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Nej
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Nej
  Hotellet erbjuder gratis WiFi.

 • Lämpar sig väl för

  Villor & Lägenheter.

Malin Richert Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inget visum för inresa till Turks & Caicos
 • Klimat

  På Turks & Caicos råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  USD ($)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Beaches Turks & Caicos Resort Villages & Spa

  Familjehotell All Inclusive

  Ett all inclusive hotell vid välkända Grace Bay där all mat, dryck, alla aktiviteter och vattensporter är inkluderade. Det finns så mycket att göra och det finns nått för alla!

 • The Sands at Grace Bay

  Villor & Lägenheter

  Ett hotell i härlig plantagestil, ett utmärkt val för familjen. Rymliga rum omges av en grönskande trädgård med tre pooler. Nära till allt och samtidigt långa barfotapromenader!