Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa ResmålMauritius

Detta fantastiska och välkända hotell ligger på Mauritius östkust längs en av öns mest spektakulära vikar. Det är ett riktigt mysigt och privat gömställe som sträcker sig längs en vacker, vit sandstrand med skimrande turkost vatten som kantar strandlinjen. Strax utanför denna orörda kust finns två vackra öar, Ilot Mangénie, en liten ö i Indiska oceanen som är uteslutande för Shangri-La´s gäster och den andra är Ile aux Cerfs med sin spektakulära Bernhard Langer-designade 18-håls golfbana som hotellets gäster har särskild tillgång till. Det finns såklart gym, spa, barn/tonårsklubb, tennis, vattenaktiviteter och två fina pooler ni kan ta del av samt flera restauranger och barer så ni kan njuta fullt ut med gastronomiska upplevelser. Smart casual under dagtid och lite mer formell klädsel till middag uppskattas.

Ni väljer själva om ni vill bo med enbart frukost, halvpension eller helpension! Alla sviter har fantastisk utsikt över vattnet och rum finns även rum med direkt access direkt ut på stranden. De nyrenoverade rummen och sviterna erbjuder en unik upplevelse och kombinerar smakfullt naturligt inhemskt material med den modernaste designen som även återspeglas över hela hotellet. En exklusiv och personlig känsla kombinerad med en naturlig och modern stil ger en varm och inbjudande känsla som sprider sig i både kropp och själ!

Prisexempel i oktober utan rabatt
2 vuxna i 7 nätter med frukost, inklusive flyg från 86.200 kr 

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  200
 • Avstånd till flygplats

  Ca 35 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Nej, frukost upp till helspension erbjuds
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja

Malin Richert Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inget visum för inresa till Mauritius
 • Klimat

  Mauritius har en en genomsnittstemperatur på 23 grader. Sommaren varar från december till april. Här är det varmast, men det är även den mest regnfulla säsongen. Perioden från maj till november är mer torr och du upplever en mer behaglig och kylig temperatur.
 • Valuta

  Valutan heter Mauritius Rupee (MUR)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Just nu! Erbjudande

  Sands Suites Resort & Spa

  Passar bäst för vuxna

  En pärla som ligger naturskönt på en av de mest orörda och längsta stränderna vid Flic en Flac. Bo med fantastisk vykortsutsikt!

 • Just nu! Erbjudande

  Heritage Awali

  All Inclusive Familjehotell Golf

  En charmig och familjevänlig resort i varm afrikansk design mellan berg och hav i den södra delen av Mauritius med sagolika vyer. Total magi!

 • Zilwa Attitude

  Familjehotell

  Familjevänligt hotell nära Grand Baie med fräsch mauritisk design som genomsyrar hela resorten med sin nerskalade stil och dessutom med ett ekologiskt tänk som är underbart!

 • Just nu! Erbjudande

  Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort

  Familjehotell Golf

  På en lång strandremsa inbäddad i naturen hittar ni detta hotell som genomsyras av sofistikerad lyx och harmonisk komfort. Är medlemmar i Small Luxury Hotels of the World!

 • JW Mariott Mauritius Resort

  Familjehotell Exklusivt utvalt

  Ord som direkt kommer upp i tankarna är lyx, elegans, familjevänligt, underbar strand och natur med fantastiskt läge!

 • Paradise Cove

  Bröllopsresor Endast för vuxna Exklusivt utvalt

  En pärla endast för vuxna! Grandios och chic design, lyx i exotisk form blandat med klassiska mauritiska halmtak, trä och mjuka färger. Utsikt över en turkos lagun och god mat , här har ni något alldeles speciellt!

 • Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa

  Familjehotell Golf

  Välj att vara superaktiv eller att bara ta det lugnt – allt med en känsla av att vara helt isolerad från omvärlden bekvämt ute på Le Morne halvön!

 • Cannonier Beachcomber Golf Resort & Spa

  Familjehotell

  Fint familjehotell på norra delen av Mauritius där ni bor med halvpension eller all inclusive. Smakfull design och lummig, tropisk trädgård med stort poolområde och massa aktiviteter som ingår. Här hittar ni allt ni behöver!