Guadeloupe & St.Martin Kombinationer

Genom denna kombination får ni ta del av både det franska och holländska Västindien. Guadeloupe är en grön ö med en otroligt vacker natur med regnskog, vattenfall och med den aktiva vulkanen Soufrière. Guadeloupe har ett mer kuperat landskap gentemot St Martin som är mer låglänt och har mängder med underbara vikar med härliga sandstränder med turkosblått vatten. Ön är delad mellan Frankrike och Holland. Från St Martin når ni även grannöarna Anguilla och St Barth, perfekt för en dagsutflykt!

Guadeloupe är väldigt franskt inspirerad med baguetter, croissanter och franska restauranger. St Martin har Grand Case som ofta kallas för Västindiens kulinariska huvudstad. Denna kombination är perfekt för den som gillar god mat men som också önskar sol, bad, snorkling och vacker natur. 

Nedan har vi valt ut våra personliga favorithotell på varje ö.


Rekommenderade hotell

 • Le Jardin Malanga

  Bröllopsresor

  I ett omgjort bananplantage vid foten av regnskogen och vulkanen ligger det här unika hotellet. Låt dig charmas av den personliga atmosfären på detta familjeägda hotell. Utsikten över Les Saintes är magnifik!

 • Just nu! Erbjudande

  La Créole Beach Hotel & Spa

  Hotellet är uppbyggt med alla sina rum utspridda längs havet i en tropisk trädgård. Ett perfekt utgångsläge om ni är intresserade av att ta er runt på egen hand med bil och se mer av ön!

 • Just nu! Erbjudande

  Divi Little Bay Beach Resort

  Villor & Lägenheter

  Anläggningen är som en egen liten värld vid en bågformad strand på en halvö mellan två vikar, men ändå nära suveräna restauranger, casino, nattliv och shopping i Philipsburg.

 • Just nu! Erbjudande

  Esmeralda Resort

  Vid en av St. Martins vackraste stränder, Orient Beach, ligger det här villaområde med rum och sviter inrymda i flera fristående bungalows. Ett mysigt hotell med fint utgångsläge!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.