Guadeloupe & St.Martin Kombinationer

Genom denna kombination får ni ta del av både det franska och holländska Västindien. Guadeloupe är en grön ö med en otroligt vacker natur med regnskog, vattenfall och med den aktiva vulkanen Soufrière. Guadeloupe har ett mer kuperat landskap gentemot St Martin som är mer låglänt och har mängder med underbara vikar med

 

härliga sandstränder med turkosblått vatten. Ön är delad mellan Frankrike och Holland vilket ger en extra twist på det. Denna kombination är perfekt för den som inte vill ha allt väldigt tillrättalagt och gillar god mat men som också önskar sol, bad, snorkling och vacker natur. 

Nedan har vi valt ut våra personliga favorithotell på varje ö.


Rekommenderade hotell

 • La Créole Beach Hotel & Spa

  Familjehotell

  Hotellet är uppbyggt med alla sina rum utspridda längs havet i en tropisk trädgård. Ett perfekt utgångsläge om ni är intresserade av att ta er runt på egen hand med bil och se mer av ön!

 • La Toubana Hotel & Spa

  Bröllopsresor Passar bäst för vuxna

  Som ett riktigt örnnäste vilar detta lilla boutiquehotell med sina bungalows på en höjd med fantastisk panoramavy ut över det turkosblå havet. Vill ni ha sand mellan tårna, njut av den mysiga, skyddade stranden!

 • Esmeralda Resort

  Familjehotell

  Vid en av de vackraste stränderna, Orient Beach ligger det här villaområdet med rum och sviter inrymda i flera fristående bungalows. Ett mysigt hotell med fint läge!

 • La Playa Orient Bay

  Familjehotell

  Letar ni efter genuinitet, magiskt strandliv, underbar mat och tjusiga drinkar? Den här karibiska pärlan, fantastiskt placerad vid Orient Beach, ett stenkast från en lokal plaza med flertalet restauranger gör ingen besviken!