Guadeloupe & St.Martin Kombinationer

Genom denna kombination får ni ta del av både det franska och holländska Västindien. Guadeloupe är en grön ö med en otroligt vacker natur med regnskog, vattenfall och med den aktiva vulkanen Soufrière. Guadeloupe har ett mer kuperat landskap gentemot St Martin som är mer låglänt och har mängder med underbara vikar med

 

härliga sandstränder med turkosblått vatten. Ön är delad mellan Frankrike och Holland vilket ger en extra twist på det. Denna kombination är perfekt för den som inte vill ha allt väldigt tillrättalagt och gillar god mat men som också önskar sol, bad, snorkling och vacker natur. 

Nedan har vi valt ut våra personliga favorithotell på varje ö.


Rekommenderade hotell

 • Le Jardin Malanga

  Passar bäst för vuxna Bröllopsresor

  I ett omgjort bananplantage vid foten av regnskogen och vulkanen ligger det här unika hotellet. Den personliga atmosfären på detta familjeägda hotell tillsammans med utsikten över Les Saintes är magnifik!

 • La Créole Beach Hotel & Spa

  Familjehotell

  Hotellet är uppbyggt med alla sina rum utspridda längs havet i en tropisk trädgård. Ett perfekt utgångsläge om ni är intresserade av att ta er runt på egen hand med bil och se mer av ön!

 • Divi Little Bay Beach Resort

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Anläggningen är som en egen liten värld vid en bågformad strand på en halvö mellan två vikar, men ändå nära suveräna restauranger, casino, nattliv och shopping i Philipsburg.

 • Esmeralda Resort

  Familjehotell

  Vid en av de vackraste stränderna, Orient Beach ligger det här villaområdet med rum och sviter inrymda i flera fristående bungalows. Ett mysigt hotell med fint läge!

Nyhetsbrev
Få erbjudanden och reseinspiration via e-post.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.