La Créole Beach Hotel & Spa ResmålGuadeloupe

Bara några minuter från Pointe-A-Pitre och beläget vid den lilla byn Le Gosier ligger La Créole Beach Hotel & Spa och Mahogany Hotel Residence & Spa. Ett perfekt utgångsläge om ni är intresserade av att ta er runt på egen hand med bil och se mer av ön. Hotellet har även ett stort utflyktsprogram som ni kan använda er av om ni vill slippa att köra själva. Rummen är utspridda längs havet i en mysig tropisk trädgård. Hotellet är uppdelat i tre delar - Les Palmes, Corail och Mahogany. Les Palmes och Corail-delen har mestadels franska balkonger vilket är vanligt på de franska öarna och rummen i Mahogany-delen har balkong med ett litet kitchenette där man kan göra enklare egna måltider om man vill.

Det finns två restauranger och en bar på området och det bjuds ofta på lokal musik med trubadur eller andra uppträdanden. Dessutom finns ett härligt spa där man kan lyxa till det med olika typer av behandlingar och riktigt njuta av er semester. En mysig sandstrand i en skyddad vik erbjuder olika typer av aktiviteter och vattensporter, det finns också en pool på hela 500 kvadratmeter. 

Stay Tax tillkommer på plats 2,30 Euro per person/natt.

Prisexempel under lågsäsong t.ex. november
2 vuxna i 7 nätter med frukost och flyg från 46 500:-

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  276
 • Avstånd till flygplats

  Ca 15 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Ja
  All-Inclusive: Nej
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Ja
  Hotellet erbjuder WiFi mot kostnad

 • Lämpar sig väl för

  Familjehotell.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Svenska medborgare behöver inte visum
 • Klimat

  På Guadeloupe råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  Guadeloupes valuta är Euro (€)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Le Jardin Malanga

  Passar bäst för vuxna Bröllopsresor

  I ett omgjort bananplantage vid foten av regnskogen och vulkanen ligger det här unika hotellet. Den personliga atmosfären på detta familjeägda hotell tillsammans med utsikten över Les Saintes är magnifik!

 • La Toubana Hotel & Spa

  Passar bäst för vuxna Bröllopsresor

  Som ett riktigt örnnäste vilar detta lilla boutiquehotell med sina bungalows på en höjd med fantastisk panoramavy ut över det turkosblå havet. Vill ni ha sand mellan tårna, njut av den mysiga, skyddade stranden!

 • Pierre et Vacances Sainte-Anne

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Intill två stränder vackert omgivet av palmer med mängder av aktiviteter är detta ett otroligt uppskattat hotell hos både barn och vuxna. Och japp, det lilla köket ligger ute på balkongen eller terassen. Stå ute i morgonsolen och fixa er egna mysiga frukost eller välj att ha semester fullt ut och ät i restaurangen!

 • Langley Resort Fort Royal

  Familjehotell

  Beläget bland berg och regnskog med underbar utsikt över havet. Har allt ni kan önska er för en aktiv semester med fint läge för utflykter!