La Toubana Hotel & Spa ResmålGuadeloupe

Detta charmiga lilla boutiquehotell, med sina härliga bungalows, ligger på en höjd med fantastisk panoramavy ut över det turkosblå havet. Alla bungalows har en stilren design och en egen mysig terrass. Hotellet erbjuder även en vacker pool och en trevlig restaurang med förstklassig mat med ett större urval av viner, dit även många av lokalborna går. Den bästa utsikten får ni från baren och tillhörande relaxområde, perfekt för att starta en härlig middag medans solen lägger sig över ön. Bor ni i Junior Suites så finns där även kitchenette. Det finns som grädde på moset några fantastiska villor som passar om ni reser många tillsammans i familjen eller om ni vill ha en privat konferens för den mindre gruppen i karibisk miljö.

Vill man känna sand mellan tårna når man hotellets lilla sandstrand via en gångväg ner från höjden. Här kan man bekvämt sola på piren och svalka sig med en drink i baren. Glöm inte heller att besöka hotellets mysiga spa-anläggning! Hotellet ligger ett par km från staden St Anne. Vi rekommenderar att ni har en hyrbil under er vistelse på La Toubana Hotel & Spa för att på bästa sätt ta er runt på ön. Självklart kan ni även välja att ta en taxi eller upptäcka ön med hjälp av hotellets utflyktsutbud.

Lokal skatt på 3 Euro/person och dag betalas direkt på plats.

Prisexempel under lågsäsong t.ex. november
2 vuxna i 7 nätter med frukost inklusive flyg från 55 800 kr 

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  32
 • Avstånd till flygplats

  Ca 30 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Nej
  Gym: Ja
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Nej
  All-Inclusive: Nej
  Kassafack: Nej
  Konferensmöjligheter: Ja
  Hotellet erbjuder WiFi mot kostnad

 • Lämpar sig väl för

  Passar bäst för vuxna, Bröllopsresor.

Franciska Hollström VD

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Svenska medborgare behöver inte visum
 • Klimat

  På Guadeloupe råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  Guadeloupes valuta är Euro (€)

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • La Créole Beach Hotel & Spa

  Familjehotell

  Hotellet är uppbyggt med alla sina rum utspridda längs havet i en tropisk trädgård. Ett perfekt utgångsläge om ni är intresserade av att ta er runt på egen hand med bil och se mer av ön!

 • Le Jardin Malanga

  Passar bäst för vuxna Bröllopsresor

  I ett omgjort bananplantage vid foten av regnskogen och vulkanen ligger det här unika hotellet. Den personliga atmosfären på detta familjeägda hotell tillsammans med utsikten över Les Saintes är magnifik!

 • Pierre et Vacances Sainte-Anne

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Intill två stränder vackert omgivet av palmer med mängder av aktiviteter är detta ett otroligt uppskattat hotell hos både barn och vuxna. Och japp, det lilla köket ligger ute på balkongen eller terassen. Stå ute i morgonsolen och fixa er egna mysiga frukost eller välj att ha semester fullt ut och ät i restaurangen!

 • Langley Resort Fort Royal

  Familjehotell

  Beläget bland berg och regnskog med underbar utsikt över havet. Har allt ni kan önska er för en aktiv semester med fint läge för utflykter!