Esmeralda Resort ResmålSt. Martin

Vid en av St. Martins vackraste stränder, Orient Beach, ligger det här villaområdet med rum och sviter inrymda i flera fristående bungalows. Varje bungalow rymmer upp till fyra fräscha rum och detta hotell passar bra för både par men även stora familjer då rummen går att öppna upp till varandra för mer utrymme. Vissa rum har en spis om ni skulle vara intresserade av att fixa några enklare måltider på egen hand. Intill varje bungalow finns en liten pool som man delar på och alla rum har en egen liten terrass.

På hotellområdet finns en restaurang som sköts externt med franska smaker som är väldigt populär för middag även för gäster som inte bor på hotellet. På stranden ligger flera trevliga små restauranger och beachbarer, där de flesta erbjuder solsängar och parasoller, endast några minuters promenad ifrån hotellet och en plaza där det vissa kvällar är musikunderhållning i mitten.

Utmed stranden finns alla möjliga vattensporter som ni kan njuta av och tröttnar man på vatten så rekommenderar vi att ni hyr bil och utforskar ön! Endast en mil från hotellet ligger staden Marigot, som är väl värt ett besök där ni kan svänga förbi Guavaberry shopen och provsmaka och köpa med er en flaska god punch. Glöm heller inte att göra ett besök till Grand Case som kallas för Västindiens kulinariska huvudstad. Fråga gärna personalen om de mest aktuella tipsen när ni är där!

Prisexempel under november
2 vuxna i 7 nätter med frukost inklusive flyg från 47 400 kr 

Hotellfakta & kontakt

 • Antal rum

  65
 • Avstånd till flygplats

  Ca 35 minuter
 • Övrigt på hotellet

  Luftkonditionering: Ja
  TV: Ja
  Gym: Nej
  Restaurang: Ja
  Bar: Ja
  Pool: Ja
  Strandläge: Nej
  All-Inclusive: Nej
  Kassafack: Ja
  Konferensmöjligheter: Nej
  Hotellet erbjuder gratis WiFi i allmänna utrymmen

 • Lämpar sig väl för

  Familjehotell.

Malin Richert Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: 08 505 359 00, eller info@vastindienspecialisten.se

Fakta destination

 • Visum

  Som svensk medborgare behöver du inget visum för inresa till St. Martin
 • Klimat

  På St. Martin råder ett behagligt klimat med en medeltemperatur på 27 C året om
 • Valuta

  USD på den holländska sidan. Euro på den franska, men här fungerar det också ofta med USD

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

 • Holland House Beach Hotel

  Passar bäst för vuxna

  Ett mysigt hotell med avslappnad karaktär där ni får första parkett till att se alla båtar som kommer in till ön. Perfekt läge om ni vill ha nära till allt!

 • La Playa Orient Bay

  Familjehotell

  Letar ni efter genuinitet, magiskt strandliv, underbar mat och tjusiga drinkar? Den här karibiska pärlan, fantastiskt placerad vid Orient Beach, ett stenkast från en lokal plaza med flertalet restauranger gör ingen besviken!

 • La Samanna, A Belmond Hotel, St. Martin

  Exklusivt utvalt Passar bäst för vuxna

  Belmond La Samanna är ett väldigt exklusivt och romantiskt hotell där alla rum har balkong eller patio och såklart havsutsikt. En äkta karibisk pärla!

 • Divi Little Bay Beach Resort

  Familjehotell Villor & Lägenheter

  Anläggningen är som en egen liten värld vid en bågformad strand på en halvö mellan två vikar, men ändå nära suveräna restauranger, casino, nattliv och shopping i Philipsburg.

 • Secrets St.Martin Resort & Spa

  All Inclusive Endast för vuxna

  Nyöppnat och modernt på den franska sidan. Ett lyxigt gömställe för vuxna, passar perfekt för att få närheten till att uppleva de kulturella vibrationerna som ön erbjuder!